Erkekler adına sitem dolu bir sorum daha. Karşı cinsin zevklerine, düşüncelerine, söylemlerine saygı duyuyor musunuz? Mesela erkeklerin maç izlemesi, halı saha maçı yapması veya erkek çevresiyle çocuklaşmasına saygı gösteriyor musunuz?
Ben konu ne olursa olsun insanların yaşamlarına ve düşüncelerine her zaman saygı gösteririm. Fakat körü körüne bir siyasi partiyi destekleyen İnsanlara zerre kadar saygı duymam
saygı çok önemli ya bir ilişkide saygıyı kaybedince sonuç ayrılık oluyor ayrılık olmasa bile o ilişki toksik hale bürünüyor o ince çizgiyi ne olursa olsun korumak çok önemli ben mesela koruyamıyorum karşımdaki insanın en küçük yanlışını görür görmez parlıyorum umarım düzelticem bu huyumu.
Saygı, sevgiden önce gelir. Sevdiğim adama saygım kalmadıysa sevgim de olmaz. Ayrıca insanların hayatları tek karşısındaki kişiden ibaret değil. Nasıl benim zevklerim varsa onun da olabilir. Geçmişteki ilişkimde bu konuda hiç mudahalem olmamıştı.
Evet hiç ilişkim olmadı ama ilişkim olsaydı zaten saygılı ve sevgi oldu olurdu mher zaman partnerime karşı.. onu mutlu ederdim hiç kırmaz ve üzmezdim.. tabi ki de karşılıklı sevgi ve saygı eksik olmaması lazım
Aynen kardeşim. Sadece menfaatler ön plana çıkana kadar güllük gülistanlık yaşıyorlar sonrası patlak veriyor. Yani herkes işi bitene kadar işte. Daldan dala uçma devrine döndü bu devir zaten.