Çok güzel ilişkimiz var ve hayatımda ondan başka erkek olmadığını biliyor her şeyi kanıtlıyorum sürekli sen beni aldatıyorsun diyor ve kavga sebebimiz ortaya çıkıyor bu durumu nasıl düzeltebilirim
2 ay
Çok güzel ilişkimiz var ve hayatımda ondan başka erkek olmadığını biliyor her şeyi kanıtlıyorum sürekli sen beni aldatıyorsun diyor ve kavga sebebimiz ortaya çıkıyor bu durumu nasıl düzeltebilirim
Böyle bir durumda sorun güven meselesi ne kadar kanıt sunsanız da sürekli şüphe duyması ilişkiyi yıpratır. Öncelikle sakin ve net bir şekilde konuşmak gerekir duygularınızı, sadakatinizi ve güven verdiğinizi anlatın ama savunmaya geçmeden suçlamadan.
Ayrıca, sürekli tartışmalar yerine güveni pekiştirecek küçük davranışlar görünür olmalı ama unutmayın, bir kişi şüpheciliğini sürekli değiştiremiyorsa, sizin çabanız tek başına yeterli olmayabilir. Sınır koyun ve kendinizi yıpratmayın.
Ve sen bunun için neden arıyorsun burada haklı olan sensin karşı taraf kendini değiştirmediği sürece istediğini yap Bu böyle devam edecek. Maalesef bazı insanlar için bu psikolojik bir hastalık ve erkek arkadaşında da büyük ihtimal Bu hastalık var.
Heh benimde öyle bir sevgilim vardı iftiracı yok efendim kesin başkası var vay efendim sen beni aldatıyorsun kendi kendine tribe girip benden ayrılıyordu suçsuz olduğum halde 🤣
Sevgilin bunu bu kadar sık söylüyorsa sorun aslında sende değil, onun güvende hissetmemesinde gibi duruyor 🙄 Sürekli kendini kanıtlamaya çalışman da seni çok yıpratır, bu sağlıklı değil. Oturup sakin bir anda “Bu sözlerin beni kırıyor, güven sorununun kökünü birlikte bulalım mı?” diye konuşmayı denesen nasıl olur? Partnerin geçmişinde yara mı var, yoksa şu anki ilişkide mi tetikleniyor sence? 💔💬
Cevap
4Cevap
Düzeltemezsin 24 saat yanında olup tuvalete gitsen acaba orada ne yapıyor der
Öz değerle ilgili yetersizlikten dolayı sorun çıkarıyor olabilir.. bi ilişki terapisi en sağlıklısı olur. başka ne diyebiliriz ki burdan çözemessin sorununu
Guvensiz sana karsi. Bu cok zor ya
Önceki ilişkerinde aldatılmış ama makyaj yapip fotoğraf çekindiğimiz için onu aldattığımı düşünmesi saçma geliyor acaba o mu beni aldatıyor
Bak bazen boyle seylere rastliyorum. Sucladigi seyi kendi yapmis oluyor. Ama biraz uc ornek bu. Sen olgunca karsina al konus deki boyle boyle sen neden sakin degilsin ya de.
Düzelmez
Ama onu cidden çok seviyorum sebebi ne diyorum söylersem hevesin kırılır diyor
boş ver onu
düzelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?