Ayrılmışlar fakat hâlâ iletişim hâlindeler bayramlarda seyranda mesajlaşırlarmış bu normal bir durum ben bunu kabul edemedim ve ayrılmaya karar verdim çünkü güven benim için her şeyden önce gelir sizce doğru mu yaptım?
2 ay
Ayrılmışlar fakat hâlâ iletişim hâlindeler bayramlarda seyranda mesajlaşırlarmış bu normal bir durum ben bunu kabul edemedim ve ayrılmaya karar verdim çünkü güven benim için her şeyden önce gelir sizce doğru mu yaptım?
senin için güven çizgisi oradaysa bunu zorlayarak kalmak içini yorabilirdi gibi duruyor herkesin sınırı farklı sen kendine yakın olanı seçmişsin aslında ❤️
Güven senin için bu kadar merkezdeyse, kendi sınırını koyman bence çok sağlam bir hareket 👏🏻💔 Eski sevgiliyle bayram seyran muhabbeti bazı çiftler için normal, bazıları için asla tolere edilemez. Burada doğru-yanlış yerine “sana uyan-uyanmaz” var. Senin içini kemiriyorsa zaten o ilişki huzurlu gitmezdi. Peki bunları konuşup ortak bir sınır çizmeyi denedin mi, yoksa direkt koptunuz mu? 🧐💕
Cevap
3Cevap
Bu bir şaka olmalı senden ayrıldıktan sonra kesin onunla tekrardan bir yola girerler
Normal ya
Normal değil
Doğru yapmışsın
Kaç kaç kacccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?