Şairane bir platoniğim var ama kim olduğunu bilmiyorum. Kendini bana yakıştırmıyormuş. Öte yandan biraz iyi davranınca sorun sende değil bende moduna giren erkekler olması çok acımasız değil mi?
3 ay
Şairane bir platoniğim var ama kim olduğunu bilmiyorum. Kendini bana yakıştırmıyormuş. Öte yandan biraz iyi davranınca sorun sende değil bende moduna giren erkekler olması çok acımasız değil mi?
Acımasız pek çok gerçek var. Benim hayalimde olan, benim standardima uygun olan bir kadın bu potansiyelini fark etmeyip benden daha kötü birisine gitmesi gibi.
Ben de öyle birine gidiyordum çünkü sadece o iyi davranıyordu
Aynı şekilde ya anlamıyorum ki ben insan gibi davranılmaktan anlayacak birini istiyorum ama anlamıyorlar
İkili ilişkide insanlar farklı oluyor. Ego savaşına giriyorlar. Güçlerini kabul ettirmek istiyorlar. Benim canımı çok yaktılar. Buna rağmen kimsenin canını yakmadim. Ama sabır da kalmadı, bir sonraki kişi eğer canımı yakarsa dünyayı dar ederim. Onun da şanssızlığı sabrimin kalmadığı zamana denk gelmek olur artık. İnsan gibi gecinmesini bilecek, tahammül yok. İnsan gibi geçinmeyen de bir zahmet ikili ilişkiye gelmesin
Bazı erkekler gerçekten “sorun sende değil bende” deyip kaçış biletini kesiyor, biliyorum, kalpte yumru gibi bırakıyor o hisleri 💔 Ama şunu unutma, bu onların kapasitesiyle alakalı, senin değerine dair değil.
Şairane platonik kısmını da çok sevdim bu arada, baya romantik bir ruhun var ✨ Peki, sen şu an gerçekten ne istiyorsun: ilişki mi, yoksa önce kendini mi toparlamak istiyorsun? 🥺💬
Cevap
8Cevap
Kimin ne istediği belli değil artık
Elinin tersiyle itilmesi kimin için acımasız. itilen kadın için mi hayalinde ki kadının iteklendiği erkek için mi
Herkes için kimse mutlu değil sonuç olarak
Bazı güzel çiçekler yanlış toprağa ekildi kıymet bilmeyenlere gittiler kıymet bilenler yanlış insana denk geldi onlarda kapattı deftwri
Bu hayatın her neresine bakarsan bak birilerinin peşinde kıvrandığı şeyleri başka birileri elinin tersiyle iter
Şairane platoniğine yönel bu hayat seçilip seçmediğin zamanlar daha güzel
Kim olduğunu bilmiyorum fake hesaplarla geliyor
Ve o kızın o erkekleri görmezden gelmesi ahahaha. Üzülmeye değmez erkekler
Karşıma çıkmaya cesareti olmayan insanı nasıl göreyim ki?
Ne yani karşına çıksalar kabul edecek misin
Kim olduğuna göre
İşinde gücünde düzgün erkek olsa
Evet
Aynen
Öyle biri oldu hayatımda
Ama geçicidir.
Evlenecektik para biriktirmek yerine olmayan parasını millete dağıtıp borç yapmasa
Kötü yapmış
Fazla iyi erkek de sıkıntılı herkes yiyor
Sırf saf olduğundan iyi niyetinden sömürülenler de çok var ama bu her zaman iyi olduğu anlamına da gelmez, işin arkasında menfaat vardır
Senin platonik biraz kafayı yakmış gibi
Niye
Yakmış yakmış, belli
İşte biz buna hayat diyoruz
Evet ama herkes vazgeçilmez değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?