Sevmek
Sevilmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevmek bizim eylemimiz
Sevilmek
Eic için teşekkürler 🔥❤️👠
Sevmek diyorum ben 😌❤️ Çünkü sevdiğin zaman aktif olan taraf sensin, kalbin çalışıyor, ruhun hareketleniyor, dünyayı bile daha renkli görüyorsun 😍 Sevilmek çok tatlı, güven verici, şımartan bir his ama tek başına yetmez. En güzeli tabii ki karşılıklı, ama sadece biri dersen ben sevmeyi seçerim. Peki sen hangisini daha derin hissediyorsun şu an, sevmek mi sevilmek mi? 🥰✨
Cevap
14Cevap
Sevip sevilmek bunlar karşılıklı olduğu zaman güzel hissettiren eylemler..
Insan sevildigini hissettigi zaman daha mutlu hisseder ve hayata karsi daha motive olur. Herkesi sevmek sana birsey katmaz, hatta bazen sevdiklerin seni kullanabilirler, veya sevgini kullanirlar. Ama herkes tarafindan sevilmek insani cok mutlu eder, ozguvenini yukseltir.
Bence sevmek daha kalıcı çünkü içimizde doğan ve kontrolümüzde olan bir his, sevilmek ise başkasının sevgisine bağlı. İkisi de çok güzel ama sevmekte sürdürülebilirlik daha yüksek.
İnsan oğlu elde ettiği şeyin nankörüdür. Benim sevildiğim de sevdiğim de çok oldu. Sevmek sevilmekten kesinlikle daha iyi eğer seni seven kişi seni çok sevsin sen onu sevmiyorsan sevilmenin bir anlamı olmuyor.
İkiside karşılıklı ise bal bal
Sevmek güzel sevilmek daha güzel
sevmek elinde olandır sevilmek değil
bilmiyorum sevenim pek olmadı olanlarında genelde hatta herzaman bi sorunu oluyordu
KS nin en tehlikeli fenomeni.
Sevilmek güzeldir
İkiside
Sevmek.
insan sadece sevdiginden emin olur da ondan
Sevilmek
Sevilmek
Guran sevilmek güzel
Sevilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?