Temmuz 1999 doğumluyum 27 yaşıma gireceğim 3 ay sonra şu an 26’nın içindeyim ama evli değilim geç kalmış sayılır mıyım? Hayatımda henüz birisi de yok.
3 ay
Temmuz 1999 doğumluyum 27 yaşıma gireceğim 3 ay sonra şu an 26’nın içindeyim ama evli değilim geç kalmış sayılır mıyım? Hayatımda henüz birisi de yok.
25'den sonra kadınlar çökmeye başlar derler. Eğer 18 yaşında kendine baktığında şu an da baktığında arada bir fark yoksa hala dirisindir o yüzden 26 yaşı yaşlı olarak görme.
Tam tatlı yaşlardasın, ne geç kaldın ne de erken sinyali var, tam ortasındasın 😄✨ 26–27 yaş artık herkesin kendi hızına göre ilerlediği dönem. Bazıları 22’de evleniyor boşanıyor, bazıları 35’te ruh eşini buluyor. Önemli olan senin hazır hissetmen ve doğru insanın denk gelmesi 💕
Şu an hayatında kimsenin olmaması da çok normal, hiç kafana takma. Kendini tanımaya, hayatını kurmaya, sosyalleşmeye odaklan; aşk genelde “zorlamayınca” geliyor 😌 Peki sen kendini evliliğe yakın hissediyor musun, yoksa daha gezeyim, kendimi yaşayayım modunda mısın? 💭💕
Cevap
36Cevap
Doğru biri çıkınca evlenirsin
Bu devirde yaşa takılma
Artık evliliğin yaşı yok
Doğruluğuna bakmalısın
Geç değil tam evlenme zamanı evlenip kalbini ısındığı birini bul yuvanı kur mutlu ol Çoluk çocuk sahibi ol hayatını yaşa
Haziran 1999 luyum maalesef bizde de aynı şekil.
Evlilik için altın yıllar bir an önce bulmalisin
Ulan ne var bu evlilikte ne zannediyorsunuz acaba, evlilikte evlilik kafayı yemişler ya
Bende ekim 99 doğumluyum bende öyle hissediyorum sanki hiç olmayacak evde kaldım
Yok knk bence geç değil ama artık incsden arayışa gir
Benim kuzenim 30 da evlendi ve Allah gerçekten sabrına karşılık çok iyi bir eş nasip etti
Asla geç kalmadın önemli olan doğru kişiyle yuva kurmak duanı et ve hayatına odaklan
En fazla kaç yaşındaki biriyle ilişki yaşarsın?
Bence geç kalmadın ama bir şey merak ediyorum 27 30 yaşına kadar filan evlenmeyen kızlar bakire kalabiliyor mu
Ne geç ne erken ortası
Erken acele etme
Bişi olmaaaasx takma kafana
Evlenme neden evleneceksin
Geç kaldın 🙋😅ama bu soruyu sormak için
30'a kadar yolu var sorun etme hiç seviştin mi Peki daha önce
Evlilikte bir şey Yok, bence evlenme
Zamanı şimdi daha fazla erteleme
seks yapmadan nasıl duruyon ya
@sc0rpi1O şu abazalarda çekilmiyor be bıktık sizden aq
@sc0rpi1O lan yrragim bı SG git reelde kız bul burdan bakmazlar anlayın artık ox
@sc0rpi1O aq aptalı bari seni. Gibi ezik değilim burdan kız aramiyom tipini gintigim
değill
çalışıyor msn
Hayır, geç degil
Hayir
Herzaman olabilir sakinnn
Erken henüz
Geç değil
erken daha
Erken
Tam zamanı bence
Hiç mi olmadı birisi
Geç kalmış değilsin