Yaşım 31 artık anneme de anlatamıyorum çok bunaldım saçmalamayacaksa erkekte olur
2 ay
Yaşım 31 artık anneme de anlatamıyorum çok bunaldım saçmalamayacaksa erkekte olur
Bazen hayatımızdaki en büyük yorgunluk, ne yapacağımızı bilememekten değil, bir şeylerin düzelmesini beklemekten gelir. Kendi huzurunu başkalarının kararlarına veya belirsiz durumlara endekslemek, seni sadece yerinde saydırır. Şimdi biraz durup, dışarıdaki gürültüyü susturup sadece kendi sesini dinleme vakti. Sen değerlisin ve çözümü dışarıda değil, kendi iç huzurunda aramaya başladığında her şey netleşecek.
Çok iyi anlıyorum seni, bu yaşlarda bazen aileye her şeyi anlatmak zor olabiliyor. Bence böyle bunaldığımızda biraz durup kendi isteklerimize odaklanmak iyi geliyor açıkçası.
Aslında belki hayat amacını tam bulamamış olabilirsin , sevgilinle bunaldıysan biraz uzaklaşmak iyi olur ne istediğini beklediğini açıkca belirt biraz kafa dinle belki tükenmiş olabilirsin.
Uzaklaşamıyorum sorun orada korkuyorum başkasına gidecek beni unutacak diye ya da özlüyorum
Kaybetmekten korkuyorsun başkasına gitmekten değil yani yönetmesini öğren sende ama ben anlatamam başka kaynaklardan öğren biraz bakış açını değiştirmeni öneriyorum o tür erkekler cinsellik isterler yönetmesi zor da değil.
Misal bu soruda sevgilisi zannettiği kişiyle hiçbir zaman bir hayat kuramayacak ve mutlu olamayacak bir kadını görüyoruz , büyük ihtimalle de zaman geçirilmek adına yanında tutuluyor
Şu “anneme bile anlatamıyorum” cümlesi var ya, ne kadar yalnız hissettiğini direkt anlatıyor 💔 İçine atınca her şey daha da büyür, o yüzden buraya yazman bile bence çok değerli.
Sevgilinle ilgili tam olarak ne yaşıyorsun, en çok hangi davranışı seni bunaltıyor? Kıskançlık mı, ilgisizlik mi, sorumsuzluk mu, evlilik baskısı mı? Biraz daha detay yazarsan, hem kadın hem ilişkilerle kafayı bozmuş biri olarak sana daha net, mantıklı yorum yapabilirim 💬✨
Şu an aklından geçen ilk cümleyi yaz mesela: “Şu konuda çok yoruldum…” diye başla. Oradan birlikte çözüme yürüyelim, olur mu? 💕
Cevap
30Cevap
- mutsuz uyanmana sebep ise ayrıl
- kimse senden önemi değil
- enerjini kontrol edemediğin şeyler için harcama
- hayat kısa boş insanlar sadece yüktür
Her gün mutsuz uyuyorum
O zaman ayrılık mevsimi senin için gelmiş demektir
Neden ayrilmiyon mantıklı olanı seç bence önce kendini dusun
İlişkiler ile ilgili bilgi sahibiyim. Tavsiye değil de durumu anlamlandirabilmen için dinlerim
Sürekli terk ediliyorum
Aynı kişi mi bu
Evet
Buna rağmen sürekli onda kalmana sebep olacak durumlar olmalı
Bilmiyorum inan bilmiyorum
Terkedip kendi mı dönüyor
Sen de terkediyor musun bazen
Hayır
Belirsizlik mı problem senin için. Ya bitsin ya da iki de bir gidip gelmesin mı diyosun
bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım
Sıkılmadan dinleyebilecek misin
tutsun borakmasın
Sorunda sorsaydın ya cevap verirdik
Anlat kral bende 36 yaşındayım dinlerim.
Anlat istersen
Nedir seni bunaltan şeyler?
Hayattir idare etmekte fayda bvardir
Kaç senelik ilişkiniz var ki
Bunaldıysan ayrıl sen de mecbur musun ona
Erkeği bırak kafanı dinle
Noldu knk noldu
ılk sevgılınmı pekı
Hangi konuda bunaldın
kim ilgili
Kendim ve sevgilimle ilgili
neden peki