Aldatıldım ve iletişimi kestim ama yine de bazen eski mesajları okuyorum. Romantik anıları bana aşkım bitanem hayatım denilmesini özledim. Sevilmeyi bana aşık olunmasını özledim sizce normal mi? 3 ay oldu
2 ay
Aldatıldım ve iletişimi kestim ama yine de bazen eski mesajları okuyorum. Romantik anıları bana aşkım bitanem hayatım denilmesini özledim. Sevilmeyi bana aşık olunmasını özledim sizce normal mi? 3 ay oldu
Cevap
11Cevap
Sevgi istemek yerine birazda sevmeyi mi deneseniz. Hep istemekle olmaz birazda vermek lazim
Çok fazla sevdim zaten o yüzden tekrar birine bu kadar bağlanmaktan korkuyorum. şu an yeğenlerimle daha fazla vakit geçiriyorum. Zaten bi çoğu vaktim annemle geçiyor rahatsızlığından dolayı en azından sevgim ziyan olmasin yanlıs insanlarda diyorum kendime
Geçmiş olsun
Allah razı olsun teşekkür ederim
Rica ederim
sana aşkım btanem hayatım derken aynı anda başla kıza pomp yapıyomuş demekki zibidi
Yahu zaten iletişimi öğrenir öğrenmez kestim ayrıldım. Sevgi sözcüklerini romantikliği özledim diyorum zibidi
seviim seni🤷 zbidin kadar zibidi olamam.
Shshs yanlış okudum bana zibidi dedin sandım kusura bakma uykusuzum
sana neden diyim.🤷kız kısmından olmaz o :))
iyi bayramlar tatlım😀🫶
Benim 7 aylık ilişkimde 4 ay aynı evde yaşadık. Ben de çok fena aldatıldım ve 1 sene olacak hala unutamadım. Mesajlarını sildim ama tüm konuşmayı indirdiğim için onları açıp okumaktan vazgeçemiyorum 😓
Çok gecmiş olsun🌸 Bende mesajları silecek gücüm yok özlüyorum bazen birinin belki de bkr zamanlar beni sevmiş olmuş olmasına tutunuyorum
Bana sınırsız güveni olduğunu söyleyip oğluyla hep beraber uyumamızı sağladı. Benim aile şefkatine olan açlığımı kullandı.
Ben ona sadıkken o gözümün içine bakarak yalan söylemiş. Oğlu yan odada oynarken nasıl bu kadar rahat koynuma girdi onu da anlamıyordum da meğer bu işin ustası olmuş
Ya çocuğu olan biri neden böyle işlere kalkışıyor anlamıyorum. Eski sevgilimde hep dullarla yatıp kalkıyormuş. Çocuklu torunlu her türlü her yaşta kadın vardı resmen yürüdüğü. Bide arkadaşına detaylı anlatıyor neler yaptığını
Ağır yavşkmış affedersin o
Bizim durum çok karışık ben kendim ettim kendim buldum diyebiliriz
Nasıl ne yaptın
Burada konuşmasak olur mu?
Yeni olan bir şey üzerinden zaman geçince bitecektir
3 ay oldu🥺
onu özlemedin aslında sevilme hissiyatını özledin bunuda sadece onda gördügün için acıp okuyosun
Duygusal olmak normal de enayi olmamak lazimm
Yok bir daha iletişime geçmem zaten ama bazen birinin belki de beni sevmiş olmasını özlüyorum
Kiyamam ben veririm duygusal destek
Normal yeni limanlara yelken açma zamanın gelmiş
bir şey olmaz erkek mi yok hadi ordan et
Yok ki. Yani düzgün biriyle tanışmak istiyorum ama çevremde erkek yok. Muhafazakar ailedenim ve bize uygun birini istiyorum ama öyle biriyle de zor tanışıp iletişime geçerim. Genelde görücü usulü olur ama annemde hiç öyle biri var demedi🥲 nasıl olucak bende bilmiyorum
Sıkıntı ya canını sıkma zamanınu değerli geçirmeye bak
Sil geç, mazoşist olmayın.
Öğrenir öğrenmez bitirdim zaten. 3 ay oldu hiç iletişim olmadı. Yinede bazen birinin bana karşı romantik olmuş olmasinı özlüyorum
Ya tamam da hiç başka yaşamadım ki. Direkt aşk olunca o aklıma geliyor
Hemde nasıl aklım hep ona gidiyor olmaz dememe rağmen
Ne eksikti ilişkide
Geçer geçerrr
İyi ki evli değilsin
Üzüldüm canım ya. Nerde yaşıyosun
Cinsellik var mıydı baby aranızda 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissettiğin şey o kadar normal ki… 💔 3 ay çok kısa bir süre, kalbin hala alışmaya çalışıyor. Eski mesajları okumak da aslında biraz “sevildiğin o hissi” özlemekten geliyor, kişiden çok duyguyu özlüyorsun. 🌧️✨
Kendine yüklenme, bu bir geri dönüş değil, iyileşme sürecinin parçası. Yavaş yavaş o mesajlara ihtiyaç duymamaya başlayacaksın. Şu an hayatında sana iyi gelen ne var, neye tutunuyorsun? 💛