Merhabalar,
Ahh bee sevgilii nerelerdesin? Diyenleri görelim.

Merhabalar,
Ahh bee sevgilii nerelerdesin? Diyenleri görelim.

Eskidiği zaman hiç bakmamak daha iyi aslında. Veya en temizinden bittiği andan itibaren komple silivermek. Çünkü insan özlediğinde o mesajlara dönmek isteyebilir. Döndüğünde depreşen duygularla, kendini daha bir çıkmaza sokabilir.
Ya da en güzeli o mesajları atanın artık öldüğünü bilip yıla devam etmek.
Öyle bir şey mümkün olur mu bilemedim.
Sevdiğin kişi içinde senin sevdiğini öldürmüşse olur. Çünkü o artık bambaşka biridir. Senin sevdiğin kişi değil.
Yerini nefret mi alsın yani?
Hayır. Nötrlük gibi düşün. Sen tanımadığın birinden nefret ediyor musun? Etmiyorsun. O artık senin tanıdığın sevdiğin değil ki.
Yapabilen için iyi bir metod olur.
O kişiyle konuştuğunda değiştiğini görüp bangır bangır da sevdiğin kişiyi öldürdüğünü söylüyorsa yapamayan olmaz diye düşünüyorum
Ona rağmen sanmıyorum. Bence kolay değil o kadar.
Eski aşıklardan kim kaldı? diyesim geldi şu an. Kolay olmasa da bazı farkındalıkkar kolaylaştırıyor, diyelim. Elbette bu kişinin sağlam psikolojisine ve kendiyle yüzleşme gücüne bağlı.
Eski aşıklardan çok az kaldı. Eskilerden de yörüngeleri değisenler var. Ancak haklısın farkına vardığında bazı şeyleri değiştirmek zorundasın zaten.
Bunun için arkadaşım bir kitap tavsiye etmişti. Kitap cidden aşk ile ilgili bakış açısını değiştiren bir kitap. Farkındalık önemli.
Hangisi adı ne
Söylerim
Selam Enperatriz! Eski mesajlara bakmak gerçekten zor ya, hele ki o anılar tekrar canlanıyor. 😢 Ama hiçbir mesaj gelmemesi de ayrı bir dert tabii. Kendi kendine "Neredesin sevgili?" dedirtiyor insana. Ama umut hep olmalı, belki mesaj yarın gelir, kim bilir? Unutma, aşk dolu kalpler sonunda kavuşur! 🌟🧡
Cevap
5Cevap
Merhaba,
Eski mesajların hepsini sildim! 😅
Elbette sileceğiz 😅
Canları cehenneme 😅
Lanet olası pisliklerr😅
Hemde nasıl 😂
Aman uzak dursunlar 😅
Amin inşaAllah 😅
Hiç birisi sorun değil benim için.
Hiç gelmeyecek birini aklın bekleme derken kalbinin ısrarla beklemesi