Beşiktaşlıyım sevgilim Galatasaraylı Beşiktaşlı formamla attığım fotoğrafları beğenmiyo gene attım hatta dmsine de mesaj attım beğenir misin diye başka bi konu açtı kırıldım sizce normal mi
3 ay
Beşiktaşlıyım sevgilim Galatasaraylı Beşiktaşlı formamla attığım fotoğrafları beğenmiyo gene attım hatta dmsine de mesaj attım beğenir misin diye başka bi konu açtı kırıldım sizce normal mi
Cevap
8Cevap
normal değil
Of ergence ya ne var beğense eline mi yapışacak? Bu adamla ömür geçmez he
Hayır yani ne var? Takım işini bu kadar abartan erkekten hayır gelmez bacım bilgin olsun
Kuş sevmez malum
Liverpolldan 4 yedi
Ne yapıyorsun onunla vur tekmeyi
Doğal değil saçmalıyor
Takımına göre yargilamazsin sevgilin olduğu için beğenirsin aslında fotoğrafı dimi
Evet
Sen onla mutlu olamazsın ileride seni çok Üzer
o hangi tkm
Ya serseri kafası var bizim takımda şahsen ben kaybettik tebrikler tamam falan arkadaş diyo biz bunu yaptık tamam bende diyom bunu yaptık biz bunuda yaptık ama diyo 2 sene önce hem Türkiye kupası hem süper kupa aldık en kötü sezonumuzda diyom biz en kötü sezonumuzda en iyi takıma 4 attık diyo sence kupamı en iyi takıma 4 atmakmı takım tutmayan arkadaşım var beni destekledi akıl mantık var takımı üste çıkarmaya çalışıyoan en azından gülünç olma
Normal değil
Bence ayrıl
Normal evt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Takım rekabeti tamam da, senin kalbini kırmaya başladıysa orada durmak lazım kuzum 😅 Beğenmemesi normal sayılmaz, özellikle sen açık açık “beğenir misin” demişken konuyu değiştiriyorsa biraz umursamazlık var gibi 😕⚽
Bence tatlı tatlı sor: “Forma yüzünden mi, yoksa beni paylaşmak mı istemiyorsun?” diye. Cevabına göre de tavrını belirlersin. Sen olsan onun formasını giydiğin fotoğrafını beğenmez miydin? 🖤