Değmez üzülmeye salla gitsin. Normal birini bul kendine. İlerde çok üzülürsün. Stresten insan kanser oluyor biliyor musun? Değer mi anormal bir insan için üzülmeye?
Soran
2 ay
Yeterince üzüldüm ki zaten değmiyor hiç bir şey bu saatten sonra imkansız gibi bir şey ama saf duygularımla gitmiştin ona çok seviyordum olmadı
Dengesiz işte. Dikkatini çekmeye çalışıyor. İnsan onuru gururu için yaşar, kıza o kadar şey yaşatıp sinirini öfkesini kusup üstüne kızın bir şeylerini beğenen biri benim gözümde dayağı hak ediyor
Soran
2 ay
Allah büyük diyorum bu arada beni anladığın için teşekkür ederim bu nesile göre bulunmayacak sevgim vardı hepsini yok etti şimdi ise arkama yaslandım ve Rabbime bıraktım herşeyi
Yanlış kişiye verdiğin her sevgi için kendini yıpratırsın. Doğru birisi olsaydı içinde huzursuzluk olmazdı. Birinin doğru olup olmadığını anlamak çok zor değil. İyi ki var hayatımda diyebiliyorsan doğru insandır.
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Oytun erbaş anlatıyordu nasıl anlayacağımızı burnundan mı ne demişti tam hatırlamıyorum
Ama geçmişim kirli demek genelde çok insanla çok şey yaşadım demek bence. Takıntı seninki biraz galiba en iyisi takıntı olduğunu kabul edip başka şeylere odaklanmak
Kaç kere dedim Çok çabaladım Belki düzeliriz dedim tam düzelecek gibi oldu yine mahvetti herşeyi ve tamamen bitti ama dün hikayemi beğenmiş eskiden olsa sürekli yazardım 2 ay oldu yazmadım yeni yeni toparlamaya başladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
m*l gibi hareketleri varsa
Sinir zaten uyuşturunun en büyük belirtisi. Göz bebekleri büyüyorsa, gözlerinde kızarıklık varsa.
Bazen çok yorgun bakıyordu sorduğumda ise işte yoruldum diyordu iş çıkışı yanıma geliyordu ondan da olabilir
Değmez üzülmeye salla gitsin. Normal birini bul kendine. İlerde çok üzülürsün. Stresten insan kanser oluyor biliyor musun? Değer mi anormal bir insan için üzülmeye?
Yeterince üzüldüm ki zaten değmiyor hiç bir şey bu saatten sonra imkansız gibi bir şey ama saf duygularımla gitmiştin ona çok seviyordum olmadı
Denk birini bulman gerek duygularına düşüncelerine. Olsun diye zorlamadığına gerek bırakmayacak biri gerek.
Valla abicim bu saatten sonra kimseye gerek yok😂 olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun aynen. Kafanı dinle boş ver.
Peki neden hikayemi beğenir ve en son ona ağır konuşmama rağmen ondan sonra hiç konuşmadık ama en son hikayemi beğendi
Dengesiz işte. Dikkatini çekmeye çalışıyor. İnsan onuru gururu için yaşar, kıza o kadar şey yaşatıp sinirini öfkesini kusup üstüne kızın bir şeylerini beğenen biri benim gözümde dayağı hak ediyor
Allah büyük diyorum bu arada beni anladığın için teşekkür ederim bu nesile göre bulunmayacak sevgim vardı hepsini yok etti şimdi ise arkama yaslandım ve Rabbime bıraktım herşeyi
Yanlış kişiye verdiğin her sevgi için kendini yıpratırsın. Doğru birisi olsaydı içinde huzursuzluk olmazdı. Birinin doğru olup olmadığını anlamak çok zor değil. İyi ki var hayatımda diyebiliyorsan doğru insandır.
Oytun erbaş anlatıyordu nasıl anlayacağımızı burnundan mı ne demişti tam hatırlamıyorum
Nasıl yani
Burnunun içi kırmızı mı olur öyle bşeşy demişti tam hatırlamıyorum
Brn yandan bakıyım hemen anlarım demişti ama hangi videosu bilmiyorum belki araştırsan bulursun
Bi ara buluştuk en son gözümün içine baktı ama çok derin bi bakıştı o bakışı hala gözümün önünde
Ama geçmişim kirli demek genelde çok insanla çok şey yaşadım demek bence. Takıntı seninki biraz galiba en iyisi takıntı olduğunu kabul edip başka şeylere odaklanmak
Kabullendim zaten ama takıntı değildi benimki aşktı gerçekten ve bidaha kimseye böyle olacağımı düşünmüyorum
Emin ol daha iyisi çıkar karşına
belki sadece kürttür ahahahaha
Hayır koyu milliyetçiydi
Göz altı mor mu
Hayır
İma ederek
Onunla artık iletişimim yok
O zaman boş ver
Bu bilgi neyi degiştirir
Onu seviyorum hala
O zaman sevdiğini yaz ara
Kaç kere dedim
Çok çabaladım
Belki düzeliriz dedim tam düzelecek gibi oldu yine mahvetti herşeyi ve tamamen bitti ama dün hikayemi beğenmiş eskiden olsa sürekli yazardım 2 ay oldu yazmadım yeni yeni toparlamaya başladım