Biz tanıştığımızda bana yaşının 32 olduğunu söyledi ama öğrendim ki 26 ben 35 yaşındayım ne yapacağım bilmiyorum yaşın önemi yokmuş ama dürüst davranmalıydı
2 ay
Biz tanıştığımızda bana yaşının 32 olduğunu söyledi ama öğrendim ki 26 ben 35 yaşındayım ne yapacağım bilmiyorum yaşın önemi yokmuş ama dürüst davranmalıydı
İlk söylediği doğru olsaydı da senden küçük olacaktı demek ki bir esneklik payın var o yüzden eğer kafa yapınız uyuyorsa bence çok takılma devam et ama yalan söylemesi bir sorun ise senin için bunu aşmak sana bağlı
Benzeri yaşandı ama sizde yaş farkı belirginmiş. Seni kaybetmemek için yapmıştır. Yalnız tanışıklığınız ne kadar bilmiyorum ama ileride denklikle ilgili pürüzler çıkması muhtemel. Onun aklını beğenmezsin, çocuksu gelir vs. İstisnalar vardır ama bilemeyiz.
Benimde başıma gelmişti ben 24 iken o 19 yaşındaydı beni de 25 yaşındayım diye kandırmıştı. Onun verdiği tepkiler, davranışlar yaşının insanı olmadığı çok belli oluyordu.
ilişki sadece 3 ay sürdü. kafa yapısı hiç uyuşmuyordu. ben olgunken o çocuk gibi davranıyordu.
Yaşın değil, yalanın bıraktığı his canını yakmış belli… 💔 Bence de sorun rakam değil, güven meselesi. 26 olması seni rahatsız etmiyor, sana yalan söylemiş olması ediyor, çok haklısın bunda.
Onunla sakin bir anda oturup “Yaşın değil, bana yalan söylemen incitti” diye direkt ama kırmadan konuş. Neden böyle yaptığını dinle, savunmaya geçmeden açıklamasını iste. Sonra da kendine şunu sor: “Bu olayı tolere ederim ama bir daha yalan kaldırmam” diyebiliyor musun?
Güven yeniden kurulabiliyorsa ilişki yürür, yoksa her tartışmada bu konu önüne gelir ve seni daha çok yıpratır. İç sesin ne diyor şu an, daha çok kalmak mı istiyorsun yoksa gitmek mi? 🥺✨
Cevap
49Cevap
Yaş önemsiz ama yalan kabul edilemez. belki seni kaybetmekten korktuğu içindir
Kötü olmuş baştan yalan söylemesi kim bilir daha ne yalanlar söylemiştir diye insan ister istemez düşünür zor bir durum.
Kardeşim yaş farkını umursamasan bile , sana yalan söyledi. 1 kez yalan söyleyen neleri yalan söyler . Tanri en iyisini bilir. 1 yalan söyleyen kişi diger bütün dogrular şûpheli gelir.
Sende felaket tellalısın birsey olmaz kucukse bunlar tatlı yalanlar
Alın size erkekler ve alın size toz pembe daldığınız sosyal medya aşkları
Başka yalanı yoksa biraz çektir, sonra affet. Ama güzelce burnunu sürt önce
Ah yalan dünyada yalan dünyada
Yalandan yüzüme gülen dünyada
Neşet Ertaş
anında terkle senden kucuk erkekle olmaz buyuk neysede
Bende olgun bayan seviyorum ama yalan söylemesi kabul edilemez ayrıl bence
Yalan söylemesine gerek var mıydı yol yakınken dönmelisin
Daha başka şeyler de çıkar. Dürüstlük yoksa başlamadan bitmiştir.
Bana da 18 yaşındayım demişti 25 çıktı. Çocuk gibi davranmaya zorluyordu kendini anlamamışım
Seni kabul etmiş sende onu kabul etmişsin genç olması senin için daha iyi olur bence devam edin evlenin
Hazmedemezsin kral da sonra ne oldu merak ettim
Benim yalana tahammülüm yok ne yapacagın belli daha en basta yalan söylüyorsa sonra napar
Hic tipten de mi anlamadin
Demek ki kaybetmemek adına söylemiş
Sen ancak onun öğretmeni olursun.
Sürekli yalan söylüyorsa sıkıntı
Haklısın o kadar yalan olur
Yokta güven öbemli tabi
Canım valla malsın kusura bakma
Neden buna gerek duymuş ki
boş ver görmezden gel
Ben olsam devam etmem
böyle birinede güven olmaz
Eeee daha citir cikmis cocuk iste :)
ne zamsndır berabersiniz
Hiç mi belli olmuyor
Bir kere yalan söyleyen hep soyler
Yüzünden anlamadın mı
Genç iyi olmaz mı?
Ergenle vaktini kaybetme
tek bir yalan geri kalan tüm doğruları sorgulatır
Çıtır daha ne istiyorsun
Genç tokmakçi işte daha iyi teyze senin için 😃
Senden küçük bile olsa yaş farkı çok fazla.
neden yalan söylemiş sorsaydın
Olsun
Gençler kapıyor sizi hxhxh
Ayrılacaksın Çoluk çocukla olursan böyle olur
Evlenmeyi dusunmuyorsan çok da umursama
Neden takıyosunki yaşı bu kadar yaa sadece sayı
Ayrılarak
Yalan soylemesi kotu olmus aslinda
Ne zamandır birliktesiniz
Yalanla başlamış yürümez
Zaman kaybetme ayril
Yol ver gitsin