Ben 20 yaşındayım
Kız bana arkadaşı aracılığıyla ulaşıp "yalan söylediğim için özür dilerim fakat gerçek yaşımı bilsen beni istemezdin diye düşündüm, reşit olana kadar bekle 3 yıl sonra sana döneceğim" dedi.
İçten içe çok,
Oyundan tanışıp bana 18 yaşındayım diyen, 8 ay sanal ilişki yürüttüğüm ve daha sonra yanına gidip buluştuğum kız arkadaşımın, daha sonra yanında değilken ablasının: "kardeşim daha 15 yaşında ondan uzak dur yoksa şikayet ederim " demesiyle şoka girdiğim bir olay yaşadım.
Ben 20 yaşındayım
Kız bana arkadaşı aracılığıyla ulaşıp "yalan söylediğim için özür dilerim fakat gerçek yaşımı bilsen beni istemezdin diye düşündüm, reşit olana kadar bekle 3 yıl sonra sana döneceğim" dedi.
İçten içe çok kötü ve garip hissediyorum kız minyon olduğu için yaşını hiç göstermiyordu.
Sizce ne yapmalıyım gerçekten sevmiştim ve sanırım bundan vazgeçemiyorum?
Dostum 18-20 yaşlar bir erkek için çok tehlikelidir. Düşünsene kızın gerçek yaşını bilmeden (18 olduğunu düşünerek) kızla ilişkiye girdin ailesi de şikayetçi oldu. Çocuk istismarından yargılanırsın.
o kızı sakın bekleme hatta whatsappta konuşmanız duruyorsa “sen 18im demiştin ama 15 çıktın” görüşmelerinin ekran görüntülerini al. Ne olur ne olmaz yarin bir gün beni 15 biliyordu yine bana yürüdü der elinde kanıt olsun
Yani iyi niyetli birisine benziyorsun ve belli ki kızda seni sevmiş ve eğer gerçekten söylediği gibi o kız seni 3 yıl beklerse bence kaçırma o kızla evlen böylesi herkese nasip olmaz
Cevap
3Cevap
Birdaha görüşme başına dert açacak şeyler yapma bu ergen bebeler de iyi delirdi buraya bile girmiş olduklarını düşünüyorum
gerçekten seviyorsan ve oda seni seviyorsa bu engel değil bence
6 ayda 1 yas atmıyorsa normal
Kahkaha attım
Yalan kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?