Sevgilim beni 8 aydır 18 yaşındayım diye kandırıyor ne yapmalıyım?

Oyundan tanışıp bana 18 yaşındayım diyen, 8 ay sanal ilişki yürüttüğüm ve daha sonra yanına gidip buluştuğum kız arkadaşımın, daha sonra yanında değilken ablasının: "kardeşim daha 15 yaşında ondan uzak dur yoksa şikayet ederim " demesiyle şoka girdiğim bir olay yaşadım.

Ben 20 yaşındayım

Kız bana arkadaşı aracılığıyla ulaşıp "yalan söylediğim için özür dilerim fakat gerçek yaşımı bilsen beni istemezdin diye düşündüm, reşit olana kadar bekle 3 yıl sonra sana döneceğim" dedi.

İçten içe çok kötü ve garip hissediyorum kız minyon olduğu için yaşını hiç göstermiyordu.

Sizce ne yapmalıyım gerçekten sevmiştim ve sanırım bundan vazgeçemiyorum?

Güncellemeler
+1 yıl
Oyundan tanıştığım, bana 18 yaşındayım diyen, 8 ay sanal ilişki yürüttüğüm ve daha sonra yanına gidip buluştuğum kız arkadaşımın, daha sonra yanında değilken ablasının: "kardeşim daha 15 yaşında ondan uzak dur yoksa şikayet ederim " demesiyle şoka girdiğim bir olay yaşadım.

Ben 20 yaşındayım

Kız bana arkadaşı aracılığıyla ulaşıp "yalan söylediğim için özür dilerim fakat gerçek yaşımı bilsen beni istemezdin diye düşündüm, reşit olana kadar bekle 3 yıl sonra sana döneceğim" dedi.

İçten içe çok,
Sevgilim beni 8 aydır 18 yaşındayım diye kandırıyor ne yapmalıyım?