Ya ben engelleyemiyorum ya neden
Sinir bozup sıkınca beni engellersin ertesi gün açarım
Neden böyleyim
Bazı insanlar 10 yıllarca kalır
Ya ben engelleyemiyorum ya neden
Sinir bozup sıkınca beni engellersin ertesi gün açarım
Neden böyleyim
Bazı insanlar 10 yıllarca kalır
Bir kadın ise gerçekten önemsemem lazım. Zaten engellemem bu kişiyi hayatımdan çıkarmadığım sürece. hayatımdan çıkarmış olduğum kadınları iyi ya da kötü bile ayrılsa limitsiz engellerim. Çoğu kadın aynıdır. O yüzden nadiren farklı politika uygularım.
@Savas_Melegi Bu kız gibi olabilirseniz. Birnin sizi engelleme ihtimali sıfıra düşer. Bu sitede tek aklı başında-mantıklı-dengeli ego sahibi gördüğüm pembeli.
Bence sevinilicek bir yanı yok. Üzücü. kadınlar açısından. tek olumlu örnek onu gösterebiliyor olmam.
Gözlerin bozuk herhalde. xperimi görmekte zorlanıyorsun.
Bence sen kötü değilsin, sadece duyguların çok hızlı değişiyor tatlım 😅 Engelleyip ertesi gün açmak, hem onu kaybetmek istemeyip hem de kendini korumaya çalışman aslında 💔➡️💗
Engelin süresi diye bir kural yok, karakter meselesi bu. Kimisi gururlu, yıllarca açmıyor; kimisi de senin gibi duygusal. Kendini suçlama, sadece sınırlarını netleştirmen gerek. Sence onu engellerken içinden tam olarak ne geçiyor, ne hissediyorsun? 💬🧠
Cevap
3Cevap
Sonsuza kadar
Normalde kimseyi engellemem eğer bir insanı engellediysem o zaman bana büyük bir kötülük yapmıştır demek
Hiç engellemem engellemek için rahatsız etmesi gerekiyor
Engellediysen engeli niye kaldırıyorsun ki
Bende bilmiyorum
Unuttugumda kaldırırım engeli ben
Bir daha açmam :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?