Merhabalar Herkese 🌸

Kimi insanlar kısıtlanmaya zerre dayanamazken, kimileri de kendini kısıtlayacak insan arıyor.
Peki siz kısıtlanma ne raddeye gelirse "yeter artık" dersiniz?
Merhabalar Herkese 🌸

Kimi insanlar kısıtlanmaya zerre dayanamazken, kimileri de kendini kısıtlayacak insan arıyor.
Peki siz kısıtlanma ne raddeye gelirse "yeter artık" dersiniz?
Ben kısıtlanmaya dayanamıyorum çünkü benim için güvenen ve seven insan kısıtlamaz zaten bana güvenir ben de nerede nasıl davranacağımı bilirim zaten. bu yüzden de aşk ilişkilerinde kısıtlanmaya gelemem aynı şekilde sevgilimi ya da eşimi de kısıtlamam bir şey olursa zaten yanında olur onu korurum ve sahiplenirim ama kısıtlamak ise hayata müdahale etmek demektir benim için ben de bunu istemem
Kesinlikle öyle
Evet
Ben kısıtlanmaya hiçbir türlü gelemiyorum. Dayanamam, bana özgürlük lazım. Rahat rahat düşünüp karar vermem lazım. Birinin beni kısıtlamaya çalışmasına çok ağır tepkiler veririm. Ortada yapılmaması gereken bir şeyler varsa ben bunun hemen farkına varıp bırakıyorum zaten
Bu tamamem ben
Benim sistem bi farklı olabilir 😎
Ben çevreme herkese ( âşık olmadığım erkeklere de dahil) çok dikbaşlı oluyorum dediğim dedik oluyorum fakat bu aslan nasıl oluyorsa âşık olunca kediye dönüşüp sevdiği kişiye uymaktan zevk alır oluyor. Ben de anlamış değilim. Psikopatça kısıtlanma değil kastettiğim de, ben sevdiceğimin bize baskın ve hâkim taraf olmasını seviyorum diyebilirim, nett.
Teşekkürler 😍
@DorothyBabe
Rica ederim😍
Kısıtlarım ama kısıtlanmaya gelemem
Ajdjwj o da iyi
Bacımsu napayım böylede empati yoksunu bi bedgörlüm
Qjdjwjdje
💋💐
Cevap
11Cevap
Hiç dayanamam.. Yapımda yok maalesef. İlla sorun çıkar yani. Keyifli geceler..
Dayanamam asla sevmiyorum
Çocuk gibi yönderilmek bana göre değil
Çünkü ben ne yaptığımı biliyorum 👒
Evet bugün başıma geldi. Kendisini instadan ekledim diye, aylarca beni gördüğü yerde kaçtı. Sonra ben bu durumdan gerilince yanlış anlamayın dedim. Cevabı ise ben sizi yanlış anlamadım, siz anladınız galiba. Erkek arkadaşım müsade etmiyor kabul etmedim. Ee kaçanda benden annemdi demi. O yüzden vardır efendim, kadın bu sığınacak gemi arar.
Herkesi bir tutmasak😁
Sevmek, kıskanmak, sahiplenmek, değer vermek demek sevdiğini kısıtlamak değildir. Ben kısıtlanmaya çok tahammül edemem açıkçası, özgürlüğüme düşkünümdür.
Kesinlikle. Bu terimleri birbirine karıştıran çok insan var. Sevmeyi, kıskanmayı, sahiplenmeyi "kısıtlamak" sananlar var
Yıllardır dayanıyorum kısıtlamaya. Eşim alkol içmeyeceksin dedi yıllardır içmiyorum.
İyi bir şeye yaramış, sağlığın açısından
Alkol de bazı şeylere iyi geliyor.
Ya tamamen anlık o da. Anlık olarak kendini iyi hissediyorsun evet ama sonrası kötü işte
Ben kısıtlayacak nefes aldığımı bile soracak birisini ararım
Hadi canım sjdjsjs ciddi mi
😏
Ya meraklısı var neden dalga geçiyorsun 🥺
İsterim ki gözümü açıp kapatsam bile hesap sorsun dışarı çıkmama izin vermesin beni sahiplensin sürekli nerdesin desin konum istesin var bir hayalimiz
Agahdhs varsa böyle bir ablamız buyursun
Ayarlarsanız olur 😂
Baskıcı ailede büyüyenler alışkın kısıtlanmaya. Artık izin verseler de bizim içimizden yapmak gelmiyor.
Kısıtlanmayı istemem ve buna izin vermem, ben de kimseyi kısıtlamam
İlişki için 1 sene diyelim🫢 arada böyle enayiliklerim oluyo işte
Kimsenin kimseyi kısıtlamaya hakkı yok hiç kısıtlanamam önemli be yararıma olan bir kisitlama ise ses çıkarmam ama karşıdakini egosu ise hiç katlanmam ki karşıdaki de bunu bilir ve ona göre hareket eder bence
Gereksiz bir kısıtlanma değil ise dayanırım
Hiç dayanamıyorum hemen kaçıyorum.
Kısa süre dayanırım anca
hic dayanamam kimseyi kisitlamam kimse de beni kisitlayamaz kisitlanirsam agresif ve egolu olabilirim
İlişkilerde mi yoksa aile tarafından falan mı?
Hepsi
Bir ilişkide kısıtlanmam zor çünkü ben zaten sevdiğime sadık olacak bir insanım, kısıtlanmak pek bir şeyi değiştirmez, kısıtlanacak bir şeyim de yok zaten. Ancak genel anlamdaki kısıtlamaya gelemem.
Bilmiyorum başıma daha öyle bir şey gelmedi
Asla izin vermem, hoşlanmam.
Maksimum 3 gün dayanırım. Sirk maymunu değilim
Ergenken güzeldi valla artık çeken en çekmesin de
yay burcuyum ben kısıtlamaya gelemem!
Kısıtlamaya dayanaman
Sevdiğim kişi ise katlanırım.
Kısıtlanmayı sevmem ve dayanamam.
Fazlasıyla ben hep evde olan bir insanım zaten
Mecbur değilsem dayanmam
Dayanamam sanırım
Sevmem kısıtlanmayı