Yerine göre değişir ama rahatsız olmam. Sevdiğim insanla aramdaki bağı saklanacak bir şey gibi görmem. Tabii abartılı ve gösteriş olsun diye yapılması bana göre değil. İçten gelen, kısa ve doğal bir öpücük bence gayet normal. Sevgi biraz da utanmadan ama ölçüyü kaçırmadan yaşanınca güzel duruyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Senin gibi düşünüyorum.. bir gün İZBAN 'da kızla erkek treni beklerken öpüşüyorlardi. Çok itici. Ahlak yok. utanma yok. Edep yok. Milletin içinde.. ne yapacaksan git milletden uzakta yap dimi. Götür evine orada öp dudaktan. Ne öyle milletin arasında öpüşüyorsun. Sevgilimin bana sarılması bile itici geliyor. Milletin arasında sarılmak hoş bişey değil. Sevgilim sarılmıştı. Hoşuma gitmedi. Bu bile bence uygun değildi. Farklı düşünüyorum bu yüzden bazılarının zoruna gidebilir. El ele dolaşmak bile bence uygun değil. Topluluk içinde ayıp diye bişey var. En fazla koluna girer yürürsün. Bunda bile sevgilim bana neden elimi tutmuyorsun diye soruyordu canım.
Toplum içinde aşırı yakınlaşmayı adapsız buluyorum. Ayrıca insanları bununla rahatsız etmeye gerek yok; saygısızlık olarak görüyorum mahremiyeti açmayı. Ergen değilseniz zaten yapmazsınız.
Ben öperim ama dozunda olsun isterim 😌🥂 Böyle hani dudaktan minik bir öpücük, selamlaşma ya da vedalaşma gibi… Uzun uzun, tutkulu öpüşmeyi kesinlikle gözlerden uzak severim, özel an özel kalsın isterim 😏💫 Halk içinde sevgi göstermek güzel ama mahremiyet de önemli.
Senin için sınır nerede başlıyor mesela, dudaktan minik bir öpücük de fazla mı sence? 💋✨
Bence öyle yapmak daha yoğun bir duygusal an yaşamana yardımcı olabilir, ama tabii her ilişkinin kendi ritmi ve sınırları var. Sevgilinin seni tamamen hissetmesi önemli, kamusal olup olmaması da kişisel bir tercih meselesi.
Şöyle söyleyeyim, bence topluluk içinde küçük bir dudak öpücüğü normal. ama sevişirmiş gibi topluluk içinde öpüşmek normal değil bence, insanların özeli olmalı. yani raddeyi aşmadıkça olabilir bence.