Ama işi bıraktım. Bu deneyimle ilgili sormak istediğiniz bir şey var mı?
2 ay
Ama işi bıraktım. Bu deneyimle ilgili sormak istediğiniz bir şey var mı?
Cevap
14Cevap
Bir çok erkekle beraber olurken yani yavaşyavas da olsa hiç ruhunu kaybettin mi?
Başta etkilenmem diye giriyorsun ama. İlişki sonrasında ne kadar kendini şartlasan da arayıp sorulmak işte eve vardın mı gibi ya da cinsellik haricinde halinin hatrının sorulması duygusallık bekliyorsun ve bu karşılanmadığı için çok üzgün hissediyordum
Peki şu an işi biraktım dedin seni buna bırakmaya iten asıl duygu ne? Yani yoruldun mu? Veya nereye kadar mi devam edecek dedin? ya da bu macera artık sana yeterli mi geldi vs?
Hem yoruldum hem de sıkıldım artık boş geliyor
Aşk?
Aşık olmadım hiç.
Teşekkür ederim çok iyi birisin.
Ben teşekkur ederim sevgili kız kardeşim
Müşteri bulmak için nasıl uğraşıyordun ve bugüne kadar kaç erkekle oldun
Reklamcılar var onlarla anlaşmalıydım. Sayamazsın ki çok kişi.
Reklamcı işi de şöyle oluyor, o senin adına ilan atıyor. Senin adına müşterilerle konuşuyor, anlaşıyor. Ondan sonra gidiyorsunuz onunla birlikte. Ücretin yarısını da ona veriyorsun. erkek oluyor bu kişi yani sizle konuşanlar çoğu zaman erkek 😂
Anal yok DP olmaz sırayia yapıyodum
Bazı işler 3 erkek 3 Kız oluyordu mesela sayısı değişebilir örnek veriyorum ben aynı odada yapıyorduk public yani
Yok yapmıyodum
Yaş 26 beni böyle seven biri olursa evliliği dusunebilirim ama şu an biri yok
Ben bi şey alamadım yendi yani para 🤦
Biraz aptallık oldu diyelim
Hiç bulaşmayın derim sen mi düşünüyorsun
Ne var aklında
DM yok bende
Burdan sorarsan cevaplarım onun dışında başka bi şey kullanmıyorum
boş ver mümkünse bulaşma bu işlere
Borç için mi yapacaksın
Ev araba almak için mi Peki
Sen kız mısın erkek mi
Partnerini mi işe goturcen
Kız ne diyo bu işe
Ederlerse etsinler korkma bu kadar
Bi şey olmaz
Gizliye çevşr kendini
Daha ne diyecen bu kadar gizli çok merak ettim doğrusu sanki şurda konuştuğumuz şey yeterince şiksyet edilesi değilmiş gibi
Çete misin olum sen
Senden olmaz boş ver
Çok uzatiyorsun sadede gelemiyorsun bu iş hız işi biraz da heö de sen iyi birisin sana yakışmaz :p
İlle yapacam diyosun yani he daha önce yaptın mı
Hangi şehir
Bunu gerçekten isteyerek mi yaptın, yoksa ekonomik sebepler mi?
Ve hiç gerçekten zevk aldığın oldu mu, performansini veya sana yaklaşımina hayran olduğun
Para için yaptım tabii ki ama parayı başka şekilde de kazanabilirdim bu yolu seçme sebebim duygusal boşluk oldu bence
Pişman mısın?
Birde ilk sorduğum soruda ikinci soru var
Evet zevk aldığım kişiler vardı çok fazla pişmanlık çukuruna girmemeye çalışıyorum. sonuçta hayat deneyip yanılmaktan ibaret.
Evet. Hele birde duygusal boşluk çok zorlu bir süreç. İlgilenen kişilere ayrı bir zaaf oluşmuştur
Peki şu an bıraktın mi tamamen. Yoksa yine değer gördüğün kişiler ile devam ediyor musun
Yok. Telefonu iptal ettim. Zaten bana ulaşamazlar.
Ne kadar süre yaptın
10 ay
Cidden binbir türlü insan tanımışsındır.
Neler neler? Bu ülkede çok fazla sapık var. Aşırı yani
O yüzden bu meslek hiçbir zaman ölmez.
Aynen. Peki hiç istemediğin bir olay yaşadın mı
Bazı çağıran müşteriler uyuşturucu içiyordu. Bana da sen de iç diye teklif ve ısrar ediyorlardı. Sapıklar benim uyuşturucu içmiş halimle. İlişki yaşamak istiyordu. Ama ben hiç kullanmadım. Alkol mutlaka içiyorsun ama o ortamda
Evet alkol olmazsa zaten o tipleri hiç ama hiç cekemezdin
Benimde görüştüğüm biri var. Onunla da buluşuruz içeriz sohbet ederiz. O da artık elemiş çok sade net birkaç kişi ile görüşuyorum diyor
Çekilir dert değil.
Aynen çok haklısın.
Birakmadan once niye soylemedin. Isimizi gorurdun. Sana cok kizginim
Bırakmak büyük başarı. Umarım dönmezsin.
Te
Teşekkürler
Müşterileri nasıl buluyorsunuz
Reklamcılar var. Neyse fazla açık anlatmayım
Aracılar var ortamlari bilyorum genelde partilerde ya da tavsiye uzerine digerine aktariliyor numaralar. Çogu gizli ögrenci kişiler ya da paraya ihtiyaci olan insanlar. Tek sıkınti güvenlikleri bir koruman ya da seni sunan birisi yoksa işler vahimleşebiliyor. Umarim herkes güvende olur bu işe mecburiyetten yapan insanlar için
Zevk alıyor muydun?
Bazı kişilerden zevk alıyordum. Bazılarından almıyordum. Bir an önce çıkmaya bakıyordum.
Ne oldu da bıraktın peki?
Sıkıldım. Her şey boş gelmeye başladı. Hayatın anlamını yitiriyordum iyice.
Allah tekrar düşürmesin. Peki kıyaslama yapıyor muydun erkekler arasında?
Beğendiğim kişiler ya da unutamayacağın kadar berbat olan kişileri sadece hatırlıyorum. Onun dışındakileri hatırlamıyordum. Unutuyordum hemen. Kıyaslamayı da en iyiler ve en kötüler arasında yapıyorsun bu durumda doğal olarak. Öyle herkesi kıyaslamıyodum.
Zor değil mi peki ya hiç bir şey hissetmediğin birinin sırf para için etini satın alıyor olması? Yani nasıl hayatına devam edebiliyordun günlük rutin hayatına?
İlk başlarda benim de öyle bir fantezim vardı hoşuma gidiyordu paramı da alıyordum. Rahat yaşıyordum. Ama sonradan yıpratıcı olmaya başladı. Ve değmemeye başladı. Yani kaç lira alırsan al?
Günde kaç seans oluyordu belli bir sayı belli bir kriterin var mıydı?
Soruyorum ama gerçekten anlamaya çalışıyorum bu işi yapanları hiç para ile birlikteliğim olmadı çünkü
Ben konuma gidiyordum. Evden çalışmıyodum o yüzden değişiyordu yani. Yazın mesela yazlıklarda gecelik iş çok oluyordu.
Çok enteresan nasıl güveniyordun insanlara
Bazen şöyle oluyordu mesela. Gecelik çağırıyor yazdığına. Tek kişi anlaşıyorsun sen. Iki üç adamçıkıyor karşına o zaman parayı üçe katlıyordum. bir tanesi arıza çıkarmıştı bayağı. Parayı vermek istemedi. Ben de gideceğim dedim. Villanın bahçesindeyken kolumdan yakaladı. Çekiştirmeye başladı. Taksici geldi hemen. Onu görünce kedi gibi oldu. Parayı vereyim dedi ben de kızdım. bunlara iki seans attıktan sonra çıktım. gittim. Bir şey yapamadı.
Çok enteresan ya taksici kapıda mı bekliyor ya da taksiciler tanıdık mı anlaşmalı mı yani?
Taksici dediğim sarı taksi değil bu işin özel taksicileri oluyor anlaşmalı
Vay arkadaş ya :) peki aylık ortalama kazancın neydi? Ne kadar bir meblağda doyuma ulaştın yani :)
Nerde yapıyorsun hangi il
Bıraktım
Neden ,
Yukarda yazmıştım
Tamam. Canım :)
Hangi bölgede çalıştın ve gecelik ne alyordun
Kime ne geçirebilirsek? En ucuz üç bin. En fazla yirmi bini görmüştüm.
Sen kaç lira veriyorsun?
Hiç vermedim bana bedava veriyorlar
Evet zaten artık bedava millet birbiriyle yatıyor. Bu esc çağıranlarzevkine sapık olanlar. Ya da bazıları da çok beceriksiz oluyor. Sosyal anlamda bir kızla konuşmayı beceremiyor.
Nasıl güveniyordun mesela
Heyecan. Macera. Yüzde yüz güvenemezsin. Ayrıca taksici aşağıda bekliyordu. Arıyordu belli bir süre geçtikten sonra.
Yani tek basinasin o yuzden hersey gelir başına para vernemezlik yapan oluyor muydu
Parayı önden istiyordum. para vermeyen olmadı ama patlak konum çıkıyordu yani mesela adam çağırıyor seni gidiyorsun ama kapıyı açmıyor ya da o evde oturmuyor bilerek yanlış konum vermiş telefonlara çıkmıyor sonra
Hadi ya fake cagiran bile oluyor yani peki farkli istekleri olan oluyor mu
Baştan konuşurken söylüyordum. Neyi kabul ettiğimi Neyi kabul etmediğimi
Anladim peki şimdi birakmissin pismanlik mi yoksa yoruldun diye mi biraktin
Tekrar yapmak istemem.
Mantıklı pis bir iş gerçekten kim bilir kimlerle nasil ugrastin
Uzak durulması gereken bir iş.
Kesinlikle katiliyorum sana belli parasi cok ama yapılacak iş değil bide su var hani seni arayip israr eden var mı yapalim yine diye
Numarayı kapattım. Bana ulaşamıyorlar.
Anladim yoksa arayan cok olur doğru peki hiç içlerinden beğendiğin hislerine yenik dustugun bir erkek oldumu
Birine aşık olmadım. Ama bazı zenginlerin karısı olsaydım keşke diye düşündüğüm oldu bazıları da pis oluyordu. gider gitmez banyoya sokuyordum adamı.
Yani zengin erkek tabiki insan ister ama onlarin karısını düşün seninle aldatmis gerci sevmedikten sonra alsatsa ne dimi iste bide pis insanlar yani esc de olsa bir kadinla beraber olacaksin temizlen guzel kokular ve sürün
Zengin olduğu zaman. Bir de aldatırsa. parasını alıp ayrılabilirsin. O yüzden.
Haklisin mantikli bu hak ediyor
Neden yaptın?
Duygusal boşluk diyelim.
Bedava mı yapsaydım
O nedir ki
Neyle ilgili
Neyin kısaltması bu?
Çok sorarım ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İşten ayrılma kararı kolay verilmiş gibi durmuyor, baya düşünmüşsündür 🥲 EESC YİM sürecinde en çok şunu merak ederdim: “Bu süreçte seni en çok yoran, psikolojini düşüren şey ne oldu ve buna rağmen sana en çok güç veren şey neydi?” 🌸 Bence burası herkes için çok öğretici olurdu. Sen anlatmak ister misin, biraz detay verebilir misin? 💬✨