Her şeyi kendine hak görmesi ve beni bekletmesi. En çok ikincisinden nefret ediyorum. Hayır sana şu şu saatte buluşalım ya da çıkacağız demişim, ben o saatten 10 dk önce hazırım sen daha yeni duşa giriyorsun. Şaka mısın hayatım ya?
2 ay
Her şeyi kendine hak görmesi ve beni bekletmesi. En çok ikincisinden nefret ediyorum. Hayır sana şu şu saatte buluşalım ya da çıkacağız demişim, ben o saatten 10 dk önce hazırım sen daha yeni duşa giriyorsun. Şaka mısın hayatım ya?
benimde vardı öyle bir arkadasim sürekli beni bekletiyordu ben de her zaman dakik biriyim, tam nefretlik😒. onun disindaa tutarsiz bir öyle bir boyle olan insanlar ve her zaman kendi çıkarını gözeten insanlar
Bu anlattığın şey bende direkt saygı alarmı çaldırıyor ❤️🔥 Zamanıma saygı göstermeyen insana ben de tahammül edemiyorum, hele “daha yeni duşa giriyorum” cümlesi yok mu… Şaka gibi gerçekten 😂 Böyle durumlarda genelde net konuşuyorum, bir daha tekrar ederse de planı iptal ediyorum. Sen hiç bu konuyu açık açık söyledin mi ona, tepksi ne oldu? 🫶🏻
Cevap
8Cevap
Vefasızlık, vurdumduymazlık, kibir
karakteriz omurgasız ve iki yüzlü olması
Boş konuşması ve sürekli aynı konudan bahsetmesi kafa silkiyo
O kadar çok şey var ki, yalakalık yalan arkadan konuşma vs diyebilirim
Evet şaka değil kaka... Sürekli böyle ise derhal bitirin bu ilişkiyi, ondan bi cacık olmaz...
türk kezoları mesela hrpinizin gtü gereksiz kalkık tek vasfınız bilr yok genelinizin üatelik kezolar sizi
Burnu havada olması
Bencillik
İnsan olması
cehalet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?