Kimin nasıl o davranışı yansıttığı önemli bence. Kimisi samimi kimisi değil, bunu anlamanın en güzel yolu enerjidendir. Niyetini anlayabiliyorum insanların, içten mi yoksa fesat mı ahahah. Yinede nefret ettiğim bir davranış yok sanırım. Hoşuma gitmeyen şeyler vardır en fazla o da örneğin kısa sürede aşırı samimiyet kurmak, temas etmek.
2
10 Yorumla
Soran
6 ay
Hımm anlıyorum... Ben çok anlayamıyorum ya : / insanların enerjilerini.
Tek bir şey yok. Birden fazla durum var beni irite eden. Nefret ediyorum diyemem. Şu an nefret ettiğim kimse yok. Nefret çok güçlü bir duygudur en çok da sahibini sarsan.
Bilgisi olmadığı konularda fikri olan, dedikodu fitne fesatla gemisini yürütmeye çalışan, başkasının eşine sevgilisine yavşayan, asla empati kurmayıp sürekli bencil olan kişilerle yıldızımız barışmıyor ne yazık ki 🤷♀️
2
5 Yorumla
Soran
6 ay
Ooo nefreti iyi bilirim zira nefret ettiklerimde var , hoşlanmadığım şeylerde bunlara kıyasla hoşlandıklarım daha az..
Barışmasınki yıldızın bunlarla kuzen en iyisini yapıyorsun...
Tam böyle bu defa uyum sağlayabileceğim, anlaşabileceğim biri karşıma çıktı diye düşündüğüm anda dahi bu saydıklarımdan birini yaptığı anda film kopuyor bende.
Diğer özellikleri çok harika olsa sadece bu saydıklarımdan birini yapıyor olsa bile anında bağımı keserim.
Yalan ben de söylüyorum. İnsanlar söyletiyorlar. Kendi kişisel alanımı korumak adına çok güzel yalan söylerim. Her konuda olduğu gibi burada da niyet önemli bence..
Yalan söylenmesinden nefret ederim. Özellikle de bunu çok sonra öğreniyorsam, ve bunca zamana kadar yalanlara inanmışsam bu beni sinirlendirir. Bunun yanında bir de saygısızlık. Hadsizlik ve terbiyesizlikten başka bir şey değil bu.