Gerçekten sevilmek, değer görmek nasıl bir his ve ben bunu neden hiç hissedemiyorum?

Sürekli sevilmek için çabalıyorum. Herkes güzel bir kız olduğumu söylüyor ama hiç egom yok. Hep daha azına razı gibi hissediyorum ve mutlu gibi gibi gibi davranıyorum hep çevremi güldürmeye çalışıyorum kendimi kandırıyorum. Hep anı kurtarmak için daha çok iyiymiş gibi davranıyorum. Pollinayyacılık mı oynuyorum anlamadım ki. Nasıl seveceğimi biliyorum ama nasıl sevileceğimi bilmiyorum ve sevildiğime asla inanmıyorum. Geçmişin yaralarını üzerimde taşıyorum sanki. Sevdiğim insanlar sürekli bana nankörlük yapıyor. Dahi sevilmek değer görmek nasıl bir his güzel mi çünkü ben hiç bunu hissetmedim. İçimdeki cehennemi bastırmak için sürekli iyi gibi davranmak çok zor. Çoğu zaman kendimi ön plana atamıyorum sürekli çevremin dertlerini dinliyorum ve her zaman bir yardım eli uzatıyorum ama bana uzanan bir el yok. Kimse kendimle verdiğim mücadeleyi dertlerimi nasıl hissettiğimi neleri sevdiğimi neleri sevmediğimi nasıl bir hayat yaşadığımı bilmiyor. Sevilmekle verilen savaşım hiç bitmeyecek gibi hissediyorum. Sevilmek için hep çok çabaladım ve sonuç hep hüsran. Ama çabalamadığında da çok yalnız kalıyorum bu yalnızlık hissiyle ne yapacağım bilmiyorum antidepresan kullanıyorum ben artık mutlu gibi davranmak değil mutlu olmak istiyorum…

Gerçekten sevilmek, değer görmek nasıl bir his ve ben bunu neden hiç hissedemiyorum?