18 yaşındaki bir erkek neden 31 yaşındaki kadınla konuşmak ister?
3 ay
Hani ben sana şöyle söyleyeyim 48 50 yaşlarında bir kadınla Ben bana geldi ben 35 yaşındayım Düşünebiliyor musun Hani Niye bir kadın bana gelir diye düşündüm başta daha sonra düşündüm ki bu bir ihtiyaç hemen birliktelik yaşamadım Çünkü kadının Hani birliktelik yaşayacak bir durumu yoktu. Ama sana şunu söyleyeyim Hani Niye seni istiyorsan çünkü olgun geliyorsun Hani her anlamda yatağa girdiğin zaman hani seninle yatağa girdiği zaman öyle anlatayım doyuracaksın onu Çünkü sen şunu biliyorsun ki kaybetmenin ne olduğunu sen hissetmişsin o hissetmeye o hissettiği için de seni istiyordur hani gerçekten seni yatakta doyurur mu doyurur yani Unutma bunu gerçekten doyur yani ama eline fırsatı geçmesin onunla. Bunun başka bir şey de var gerçekten seviye de olabilir ha sevebilir yani yanıktır yani kadın yüzü gördüm yani ne denir kadına azıcık bir böyle şey duyduğumu istek tamamdır yani. Başka şey de hani senin onu doyuracağını düşünüyordur seni doyuracağını düşünüyordur senin Hani yanık olduğunu düşünüyordur ama en büyük derdi Hani bellidir ki benim gibi derdini atmaktır senden ya siz de öyle güzel bir şey var ki hani bir de daha önce ilişkiye falan girdiysen o kadar güzelsindir ki yani 30'daki kadın tam bir döllenmek için hazır olan bir kadın ya hani gerçekten ben bazı kadınları gördüğüm zaman hani ne denir Buna 18 yaşındaki kızı tercih etmem yani çünkü Hayır doyuracaktır hani beni nasıl anlatabilirim yatakta girdiğin zaman ya Benim o 36 senelik bütün Ateşim olacaktır ya hani ona sahip olmaz ondan sen birlikte olursun o da doyar seninle doyarsın 18 yaşında Tamam tazeciktir ama affedersin * olması ile Hani erkeği söndürmüyor ya da kadın da erkek söndürmüyor Hani öyle anlatayım
Çünkü olgun kadın bazı erkeklere daha sakin, daha çekici ve daha güven veren geliyor. Kendi yaş grubunda bulamadığı ilgiyi, anlayışı ya da sohbeti orada arıyor olabilir. Biraz merak, biraz heyecan, biraz da kendini daha büyük hissetme isteği oluyor. Ama bu her zaman derin bir bağ demek değil, bazen sadece ilgisini çeken farklı bir enerjiye yöneliyor.
İşi bilen olgun kadın, daha ateşli daha bakımlı daha kalifiye, başına dert de olmaz sadece cinsellik yaşayıp tatmin olursun, olgun seviyorum diyen adam bu yüzden seviyordur
Çünkü kendi yaşıtlarına göre draman daha az, nazın kaprisin daha az.
lütfen yanlış anlama; bakire olmama ihtimalin daha yüksek, doğal olarak cinselliğe kolay ok deme ihtimalin daha yüksek. (Bu sadece genelleme, asla şahsi algılama)
ben 33 yaşındayım. 18 değil de 20-23 yaş arası erkeklerin çoğu şansını deniyor. Tamamen saydığım sebeplerden.
18’lik bir erkeğin 31 yaşındaki bir kadınla konuşmak istemesi çok normal aslında 😌 Genelde birkaç sebep oluyor:
Olgunluk, hayat tecrübesi, drama azlığı, daha net iletişim ve kendini “erkek gibi” hissetme isteği. Bir de bazıları için olgun kadın başlı başına bir çekim alanı 😏✨
Sen ne hissediyorsun peki, bu çocuk sana nasıl davranıyor, flört vibe’ı var mı? 💬💕
Cevap
75Cevap
Neden istemesin? olgun kadın güzeldir
Ölüye Diriye saplama derdinde ben derim ki ver gitsin gence ömrü boyunca mutlu olur onun anısına bize veren olmadı olsaydı günahsız ölmekten korkuyorum nuretin hocam ne yaptın dünyada ise eve gittim SSK primi ödedim diyecek kabir sorgusunda bu ne yaa
Bir zamanlar ben de sorgulardım. Ama 1-2 senedir bakıyorum. Yaşıtlarımın ve gençlerin diyalogları hiç ilgimi çekmiyor. Kendimden daha büyük biriyle konuşunca daha verimli iletişim kurulduğunu hissediyorum. Bir tabu değil genellemek doğru olmaz ama böyle
Olgun kadınlarin değerinin bilinmesi gerekiyor. Bende olgun kadınlardsn hoşlanıyorum. Bence küçük kızlar ne istediğini bilmiyor adamı hasta ediyorlar
Amaç sadece cinsellik. İlk başta bunu aşk olarak pazarlayacak, cinsellik istediği şekilde olunca bir müddet devam edecek, sonra kendi yaşından bir kızla aldatacak.
Ama açık konuşayım: Bu his “basit yorgunluk” gibi de olabilir, sinirle ilgili bir şeyin ilk sinyali de olabilir. Eğer bu durum birkaç gün sürerse veya şiddetlenirse bir nöroloji ya da dahiliye doktoruna görünmek en net yol olur.
İstersen bana şunu söyle: bu yanma ne zamandır var ve sadece gece mi oluyor? Buna göre daha net yorum yapabilirim.
o hormonlarının etkısındedır ,30 olupta 18 lıkle gorusen konusan kadın/erkek sapıktır.
Olur öyle dönem dönem olgun sevdası ama heveslerine ulaşınca yaptığının mantıksız oldğunu anlar ve yoluna devam eder
Tecrübelerinden faydalanıp bir şeyler öğrenmek, güzel bir an yaşamak ve duygularını bastırmak için.
Olgun daha iyi sevişir tecrübe edinmek için iyi parkur
fantezi bunlar hep, umarım 30 yaşındaki kadın aklını başına alır
Belki o kadında onu çeken bir şey vardır 31 yasa genellemek pek doğru olmaz
Neden konuşamasın ki?
Buna engel olan bi kanun mu var ?
bana gore 31 yasindaki kadin hala bebek. Olgun ha? 3
kesinlikle anlam veremediğim bi olay, bi kadın biyolojik olarak diriyse güzeldir
İnsanlar ne kadar farklı farklı sebeplere yormuş olsalar bile o yaşta biri annesi yaşında kadınla cinsellikten başka hiç bir sebepten tanışmak konuşmak istemez. Çok net aslında
Lafın erkek fark etmez, olgunlar aşkı da, sohbeti de cinselliği de iyi bilirler
Anne şefkati eksikliği olabilir ya da kolay lokma olmalı galiba 😊
Bunu anlamamak için gerçekten çok diretiyorsun kızlar
şimdi 18 19 yaşındaki erkeklerde moda dilf avcılığı
Merak ediyor ablasi. Milf sevdası var. heyecan arıyor ergen erkek. Bi oral seks cek aklı başına gelsin. 😅🤣
Tüm soruların böyle. 31 yaşında koca kadınsın hala yatmak için ilgi gösterdiklerini anlamıyorsun Şaka gibi
Evlenmek için değil heralde sevi. mek için latıp kalkacak ciddi olduğunu düyünmedin heralde
Olgun hastası olabilir vaye direk ilişki düşünüyor olabilir
Mikini sokacak delik arıyordur malum ergen önüne gelene yürümesi normal
sevişmek için nasılsa sende kabul ederim diyorsun
Olur ben 45 55 yasinda bile hstunlaa konusurum @kircicegiiii
Sebebi nedir
Sebebi cok ama ben olgun hatunda daha yogun istek goruyorum ve rahatıik ozgurluk hissetiriyor herseyde patner olarak
Genç kadınlar zor
Olgun kadınlarda genç çocuk istemez
Olgun kadınlarda genç kadın kadar çekici değiller
Hayat
18 yaşındaki erkeğin yaş problemi yoktu Yeter ki kadın olsun bakımlı güzel olsun
seks icin klasik ergen erkek işte
şimdiye kadar ne konuştunuz ki
Anne sevgisinden mahrum kalanlarda bu durum çok
Mommy issues sebepli.
Sen konuşma o istesede daha çocuk.
Kavramsal sorunlar tecrübe arayışı
Ne olduğu belli zaten o yaşlarda böyle oluyor
atzular olgun çekiyor
anne sorunları
E genç çocuk belasını arıyor.
Olgun kadin seviyordur
Anne sevgisi arıyor galiba