Tabiiki yanlış bişey bu. sadece merak ettim ben 26 yaşındayım ve bu adamı beğeniyorum biraz, ama bu çocukla yani kızla sürekli sohbet etmeye çalışıyor. ona gülüyor..
ne biliyim işkillendim.
Tabiiki yanlış bişey bu. sadece merak ettim ben 26 yaşındayım ve bu adamı beğeniyorum biraz, ama bu çocukla yani kızla sürekli sohbet etmeye çalışıyor. ona gülüyor..
ne biliyim işkillendim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
18 yaşındaki kızla nasıl bir muhabbeti var ve nereden tanıyor vs. gibi detaylar vereceğimiz cevabı belirler bence.
Üniversiteden..
Normal bi muhabbet ya. Ama kızla ilgileniyor gibi duruyor. Yani sürekli de biriyle konuşmak istemezsin..
Bu habire işte kızın adı Ayşe olsun Ayşe niye telefonuna bakıyorsun bağımlı mısın (espri yapıyo aklınca) sen kilo alıp veriyo musun
İsminin anlamı ne
İşte tavşanları seviyormuş kız, o da diyoki sen zaten tavşana benziyosun hiç büyümicekmiş gibi.
://
Yani, ne diyim ki..
Biraz boş boğaz bir tip bu bahsettiğimiz çocuk. Çok mana aramaya çalışmamak lazım belli ki ergenliğini üstünden atamamış
Yani kıza ilgisi yok mudur?
Konu bundan daha derin. Çocuk boş herifin teki kızla ilgili olması ya da olmaması mevzu değil. Her türlü vasat bir tip
Ahaha haklısın ya :)) duygusal bi tip bide. Hayatımda mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor diyo.
Sorunlarını da bi erkek olarak çözemiyor belliki.
Bu cinsiyetle ilgili bir durum değil. Ben bunu zayıflık olarak görmem açıkçası, erkeklere hep duygularını bastırması ve şartlar ne olursa olsun belli etmemesi öğretiliyor, lakin bu yanlış. Aksine bununla yüzleşebilen, ben mutsuzum diyebilen insanları takdir ederim. Lakin çocuğun bundan daha büyük sorunları var bence. Kendini geliştirememek gibi. Tanımam etmem ama anlattıklarından anladım biraz.
Galiba.. Çok iyi niyetli birine benziyor. Saf gibi. Ama boş sjn
Galiba kızla ilgilenmiyor dimi?
Yani bilemiyorum o kadarını, ama nereden bakarsan bak 18 yaşında bir kızla bu kadar içli dışlı olması pek sempatik durmuyor : ) Kız umarım ona abi falan diye hitap ediyordur
Evet abi diyor..
Bilmiyorum ya garip :) Kıza niyeti farklı dimi?
Olabilir valla erkek milleti bu skjldfhs
zaten benim de totoma bakıp duruyodu kesin sapık bu dsjkfdk
Hahahaha totoya bakılır hem cinslerin elliyor aynı zamanda. Erkekler daha masum bu konuda :D Sen bu çocuğu sal sal :D
Ya sorma ya bi kız var sapık gibi asjkdlksdjfklsf
saldım gitti ya :D ondan bi poh olmaz sdlksfvcb
Sıradaki maçlarda başarılar dilerim o zaman sdlkfs
teşekkürlee türkiye lksfldgfd
sapık olursam anca öyle bir şey yaparım
Bende öyle düşünüyorum..
Bilmem artık
Amaç sapıklık diyosun
Ben öyle düşünüyorum hem yaşı büyük hemde normal değil yani
Bencede..
Görsen adamı çok efendi gözüküyor sakin kibar filan ama içi öyle değil demek..
Kimsenin içini bilemezsin ben bu yaşıma kadar hep dürüst davrandım hep öyle olmaya çalıştım bu konuyla alakalı degil ama dediğim
Evet.. Ne güzel böyle devam et senin gibi insanlar hep olsun