5 aydır beraberdik eşiyle tartışmış eşi şüphelenmiş o da benden ayrıldı geri döner mi bana geri bilmiyorum
Beni özlemez misin hiç? Dedim
O da cevap olarak :Tabii ki özlerim az şey yaşamadık ama bunu yapmak zorundayız dedi
Çok üzülüyorum
5 aydır beraberdik eşiyle tartışmış eşi şüphelenmiş o da benden ayrıldı geri döner mi bana geri bilmiyorum
Beni özlemez misin hiç? Dedim
O da cevap olarak :Tabii ki özlerim az şey yaşamadık ama bunu yapmak zorundayız dedi
Çok üzülüyorum
Cevap
7Cevap
Dönse ne olacak sizin bi sonunuz var mı senve
Kimse benim yaşadığımı yaşamasın canım o kadar acıyor ki anlatamam bilmiyorum Onsuz aşırı mutsuzum
Sen en baştan niye başladın evli biriyle.
Baştan yanlıştı zaten. Zarar gören sen olucaktın her türlü nesen böyle bir şeye kapı açtın
İnsan bi anda onun içinde buluyor kendini ilgisi davranışı seni koruyup kollaması hoşuna gidiyor kapılıp gidiyorsun
Vazgeçmen lazım biliyorsun dimi.
Biliyorum ama yapamıyorum
Ben de birini unutmaya çalışıyorum. Olmuyor yapamıyorum ama beni istemeyen biri için ne yapabilirim sessizce çöküyorum bir köşede. Belki zamanla geçecek bilmiyorum. Seni anlıyorum ama senin durumun farklı. Adam evliyken dana yanaşmış çok aşağılıkça. Karısı öğrense hiç üzülmeyev misin o kadının ne suçu var. Belki senim yüzünden yuva yıkılacak. O adam seninle evlense yârın seni de aldatır. Karısını aldatan adam seni mi aldatmaz sence. Kaç yaşındasın sen adma kaç yaşında
Ben onunla evlilik düşünmedim o yuvasını bozmaz benim için , sadece beni sevsin beni bırakmasın istedim o38 ben 28 im inan sevince sadece kendini düşünüyorsun
Peki sonu nereye varacak düşünmedin mi? Bu şekilde seninle gizli saklı bir ömür devam mı edecekti ne düşündün
Ben bitirecektim belki de ilerde şimdi hislerim çok fazla yoğun
Karisi boşanma ve tazminat ile tehtid etti bu da tutuştu
Yok ya boşanma lafı değil konu görüştüğümüzü biri öğrenirse çok şey kaybederiz dedi
Ama bende üzgünüm ki bunu daha fazla devam ettiremeyiz git gide patlak vermeye başladı en küçük bi anlaşılma çok insanın gözünden silecek bizi aynı iş yerinde olmamız daha büyük sorun gibi görünüyor Bunu yazdı
Aynı iş yerinde misiniz
Seni mutlu ettiği için özlersin
O beni özler mi geri döner mi geri
Neden ayrıldı o zaman benden aklım almıyor daha 2 gün önce yanıma gelmişti
Bulmuş senin gibi şapsali. Emin ol kesin döner 😄
Eşiyle kavga etmiş birileri öğrenir her şey daha kötüye gider dedi ayrıldı benden geri gelsin istiyorum ona çok alışmıştım
Ben hayatında hiç sorun çıkartmadm ama kendisi hemen vazgeçti benden dönsün istiyorum
Dönmesi ne yapmam lazım gidip konuşsam değişir mi fikri bilmiyorum
Seviyorum onu ben onun da bana karşı duyguları var mı bilmiyorum
Büyük başarı kadındaki ben öyle olsun derdinde değilim
Adam seviyor mış kadını
Onun yanımda olması yetiyordu ama o bunu bile istemedi
Ama bende üzgünüm ki bunu daha fazla devam ettiremeyiz git gide patlak vermeye başladı en küçük bi anlaşılma çok insanın gözünden silecek bizi aynı iş yerinde olmamız daha büyük sorun gibi görünüyor bunu yazdı bitirdi
Beni özlemez misin hiç yazdım tabiki özledim az şeyler yaşamadık dedi
Bahane mi olmuş eşi falan
Geri döner mi peki yazar mı bana
Ben 28 oda 38 yaşında
Yazmasını istiyorum özledim desin istiyorum
Ben onu seviyorum canım çok yanıyor erkek olarak sen farklı düşünüyorsun belki de
Yenisini ve daha iyisini verelim
Onu seviyorum alıştım ona
Başkasını görmediğin için. Neredensin peki?
Banada lazım senın gibi
Ona da lazımdım ama beni bıraktı ben hiç onu sıkmadım Zhep dikkatli davrandım elimden geleni de yaptım
Okaybetmiş anlaşılan
Çok mu sevıyorsun
Evet seviyorum onu
Belliki üzgünsün bu haline saygı duyuyorum senin için hayırlısını olmasını diliyorum. Biraz sohbet edelimmi iznin olursa
Saolasın inşallah
Eyvallah
Yuvası bozulsa dahami iyi
Yuvasını bozsun istemiyorum oda bunun farkında ama benden de çok kolay vazgeçti
Reel de gorusuyormuydunuz
Yaşlar kaç öncelikle
Ben 28 oda 38 yaşında
İkinizi doyurmakta zorlanmıştır o yüzden bırakmıştır. Haftada kaç kez geliyordu sana
Dönse ne olacak metresliği yediriyo musun
Onu seviyorum
Sevgiyle olmuyor. O kadinin yerine koy kendini
O kadınla ayrılsın demiyorum sadece beni de bıraksın istemedim inan ki söylediklerin çok doğru ama keşkelerle dolu bişeyin içlindeyim
Ben de yasadim ayni durumu ben biraktim yaptigimin yanlis oldugunun farkindaydim çünkü. Sende bi cikis yolu bulursun umarim cok zor
Peki nasıl atlatabildin mi canım çok yanıyor geçiyor mu önü görünce değişiyor mu her şey hisler bitiyor mu
Gorunce basa sariyor tabi her sey. Uzak durman lazim
Aynı yerde çalışıyoruz 😢😢
Cok zor o zaman
🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kalbini ne kadar acıttı, satırlarından bile hissediliyor… 💔 Çok haklısın, 5 ay az değil, kolay silinmiyor. Ama evli biri, yani baştan kaygan zemin… En ufak krizde seni bırakabildi, bu da aslında önceliğinin hiçbir zaman sen olmayacağını gösteriyor. 😔
Geri döner mi? Evet, canı sıkılınca, eşiyle yine bozulunca dönebilir… ama bu iyi bir şey mi, orası şüpheli. Sana gerçek bir ilişki, güven, saygı verebilecek biri olsun istemez misin? ✨ Şu an canın çok yanıyor, normal, yasını tut, ağla, yaz, çiz ama lütfen kendini suçlama.
Bu hikâyede aslında en değerli kişi sensin, ama en az değer gören yine sen olmuşsun. Bundan sonrası biraz da senin çizdiğin sınırlarla alakalı. Tekrar gelse, aynı acıyı bir daha yaşamaya hazır mısın? 🥺
İstersen biraz anlat, onu en çok nerede hissediyorsun, gün içinde aklına en çok ne zaman geliyor? 🫂💕
Geri ne zaman döner ama kararı netti geri gelsin istiyorum
Aşkım o “net kararlar” en çabuk bozulan kararlar olur ama… 😶🌫️💔 Yine de umuda çok tutunma nolur.