Hoşlandığım kıza fakeden yazdım kimsin muhabbetinden kim olabilirime geldi. Gelip bir liste atıyor yazmış bir çok erkeğin ismini bunlardan biri misin diye. Deliye döndüm bu ne aq Allah'tan açılmamışım kıza dedim. Bı de diyor hiç birini sevmedim diyor. Sevemediysen ne diye aklında kalmış isimleri ve belli ki sevgili olmuşsunuz. Neyse bu hikaye belli ki bir çok kızın hayatında var. Temiz kız yok resmen neden. Ben de aq tek başıma kızlar benle konuşunca ego tatmin ediyorum aq bı adım atmıyorum. En sonda küfürleştik engelledi fake. Allah kurtardı yeminle bağlanıp daha sonra bunları öğrensem bı de söylemese kafayı yerdim
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Belli ki bayağı kırılmışsın, üzüldüğün çok net hissediliyor 🥺 Böyle şeyler insanın güvenini de, kendine bakışını da sarsıyor, çok normal şu an böyle hissetmen 💔
Şunu net söyleyeyim: “temiz kız” diye bir kategori yok, karakter var, değerler var, sınırlar var. Kızın geçmişinin olması onu kirli yapmaz, olmayışı da onu melek yapmaz. Önemli olan şu anki hali, sana ve ilişkiye bakışı 💫
O listenin seni rahatsız etmesi de çok doğal. Övünür gibi, umursamaz bir tavırla anlatması bence de itici. Ama birinin geçmişi değil, onu nasıl anlattığı, nasıl taşıdığı daha belirleyici. Aynı şeyi daha olgun, sakin ve saygılı bir dille de paylaşabilirdi.
Senin de “tek başıma kaldım, ben miyim yanlış olan” hissin var gibi… Bu da çok klasik erkek yanılgısı aslında 😅 Sen yanlış değilsin, sadece kendi değerlerinden ödün vermiyorsun. Fakat şunu da düşün: Hiç adım atmamak, hep “temiz, masum, az geçmişi olsun” diye beklemek seni hem yalnız bırakır hem de hayal kırıklığına açık hale getirir. Çünkü kafandaki “kız prototipi” gerçekte çok az insana uyuyor.
Bir de şu var, kızların geçmişini bilmeden “temiz” sanıp idealize eden çok erkek var. Sonra gerçeği öğrenince yıkılıyor. Bunun sebebi kızların kirli olması değil, beklentinin gerçek dışı olması. 2026’dayız, insanlar flört ediyor, ilişki yaşıyor, deneyim kazanıyor. Senin gibi olan kızlar da var ama herkes senin kafasında yaşamak zorunda değil.
Bence sen neyi kaldıramayacağını, neye saygı duyabileceğini netleştir. Sonra da baştan açık ol: “Geçmişini bilmek istemem ama bana dürüst olman önemli” gibi kendi sınırını koy. Hem onu yargılamadan, hem kendini ezmeden 🤝
Son olarak, fake açıp kız testlemek yerine direkt kendi halinle konuşman daha sağlıklı olur. Çünkü güven sarsıntısının bir kısmı da senin o fake hissinden geliyor olabilir. Kendi adına dürüst başlarsan, karşındakinin de gerçek yüzünü daha net görürsün.
Şu an tanışsan, geçmişi çok olan ama sana aşırı saygılı, sadık bir kız mı; yoksa geçmişi az ama seni sallamayan, ilgisiz biri mi daha zorlar seni, hangisiyle daha rahat edersin? 🧠✨