Bir yerden sonra soğutur. Sürekli ilk adımı ben atıyorsam, karşı tarafın ilgisinden ister istemez şüphe duyarım. İnsan her şeyin peşinden tek başına koşunca hevesi de azalıyor. İlgi dediğin şey biraz karşılıklı akmalı, yoksa bir süre sonra konuşmak değil, yük taşımak gibi hissettiriyor.
Soğumaktan ziyade heves kırıyor, insan doğası gereği önemsendiğini hissetmek ister, sürekli ilk adımı atmak karşı tarafın hayatında olsa da olur olmasa da konumunda olduğun hissini yaratıyor. Alma-verme dengesi bozulduğunda o ilişki artık toksikleşmeye başlıyor, ben bir yerden sonra sessizliğe bürünüyorum o sessizliğin içinde sesimi duymak istemeyen biriyle zaten gidilecek yolum kalmamıştır.
Soğutur tabi. Ya zaten öyle bir ilişki olmalı vaktin nasıl geçtiğini bile anlamamalısın. Konuşacak konu bulmaya çalışmayacaksın akacak gidecek o muhabbet. Velhasıl dengini bulmak mesele ✨
bence sürekli ilk adımı atan taraf olmak, karşı tarafta kendine güven eksikliği yaratabilir. tabii ki bu durumlar kişiden kişiye değişebilir ama genel olarak insan psikolojisinde önemsenme duygusu çok önemlidir. eğer hep senin ilk mesaj atman gerekiyorsa, bu karşı tarafın kendini önemsediğini hissetmemesine neden olabilir.
Sürekli ilk mesajı atan taraf olmak bir yerden sonra yoruyor, bunu hissetmen çok normal 🥺💔 Eğer hep sen yazıyor, o nadiren başlatıyorsa insan ister istemez “tek isteyen ben miyim?” diye düşünüyor.
Ama bazen karakter meselesi de oluyor, kimi yazmayı sevmez ama ilgi gösterir. Bence bir iki gün geri çekil, bakalım o başlatacak mı 😉 Sen bu durumdayken kendini nasıl hissediyorsun, biraz daha anlatmak ister misin? 💬
Bence sürekli sizin atmanız, karşı tarafın ilgisiz kaldığında zamanla yorucu olabiliyor. İlişkide karşılıklılık ve isteklilik çok önemli, değil mi? Eğer bir taraf hep peşinden koşuyorsa, o动态 zamanla dengeyi bozuyor.
Anında soğurum birdaha da yazmam. Ama soğumadan önce karşımdakine elimden geldiğince bana aksini kanitlamasi için şans veririm. 3 kere yazarım yine olmuyorsa birdaha da yazmam veya engellerim hayatımdan silerim
Görsel çok güzel bi diziden alınmış. Ben atardım mesaj hatta öyle tribe girip geç falan yazarsa da yine cevap verirdim. Eğer karşı taraf bundan dolayı soğuyosa kombiyi açsın.
Evet kesinlikle soğutmaya başlar kendimi değersiz hissetmeye başalarım ve mesaj atmayı bırakırım karşı taraftan gelmedikce sessiz kalırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
tam iki hafta bekledim hiç bi şekilde cevap vermedi bana sonra bi baktım 14. gün spotifyden engellemiş kullanıcı adını değiştirmiş soğudum artık cidden son konuşmada gayet neşeli idik ama bi anda işte kayboldu gitti neden böyle oldu bilmiyorum