Bence erkeğin çok daha büyük olması olgunluk ve yaşanmışlıklar açısından ilişki için iyi bir şey

Bence erkeğin çok daha büyük olması olgunluk ve yaşanmışlıklar açısından ilişki için iyi bir şey

Çok önemli değil elbet. Nihayetinde kafaların uyuşması. Fakat erkek tarafı kadın tarafından biraz büyük olabilir. Erkeğin edindiği hayat tecrübesi ve olgunluğu kadın'a belirli konularda yol gösterici/yardımcı olabilir.
Aklın yolu birdir 😊
Yani bence tam ters olmadı erkekte kadın da deneyimsiz olabilir ya da deney miydi olabilir Fark etmez önemli olan erkekte kadın da deneyimsiz olabilir ya da deney miydi olabilir Fark etmez önemli olan hani saygı sevgi. Benim hiç sevgilim olmadı Ben bir abazayım beden olmaz mı yani
İlişkide yaş farkı tek başına sorun değil bence de, asıl mesele güç dengesi ve kafa uyumu 💫 Ama “erkek büyük olsun olgun olur” kısmı bazen tuzak olabiliyor. Her yaşta çok olgun da var, tam tersi çocuk kalan da var 🙃
Önemli olan: seni dinlemesi, saygı duyması, hayatına değer katması 🧠💖 Senin en büyük yaş farkın kaçtı, nasıl hissettirmişti?
Cevap
10Cevap
olgun kadın severim ben..
Bilmez miyim😄
:D
Evet çoluk çocuk avutmayı seven bir adam olmak gayet sabır ve sağduyu isteyen bişiy
Erkekler kadınlara göre beyin olarak çok daha geç olgunlaştığı için haklısın
Belli nir yaşa kadar önemli değil bence
Ne kadar olmalı fark
39-40 a kadar olur sana hımm. Genişliği olgun erkek yaşı için uzattın
Genelde fark daha az.
Çok fazla yoksa hiç önemli değil
Kafalar uyuyorsa yaş sadece bir sayıdır
Önemli. Orta yaşlı erkek istemiyorum.
Önemli
Değil
önemli
Önemsiz