Ben dün bir rüya gördüm, rüyamda uzak akrabalarım, beni istemeye gelmişler. (Rüyam bu kadar gerisi gerçek)
İsteyen kişiyi gerçek hayatta tanıyorum ama hiç öyle bir şey hissetmiyordum. Arkadasima anlattim fotografini sordu attim arkadasim lan bu tas gibi kacirma falan dedi aklima girdi biraz. Anneme anlatıcaktım tam kapı çaldı dayım hadi gidiyoruz dedi nereye dedim rüyamda gördüğüm cocugun evine gidiyormusuz. Ben şok hemen arkadasima yazdim heyecan icinde cunku oraya en son 2 yil önce gittim cocugu da 4 5 ay önce birisinin düğününde görmüştüm...
Süslendim bi güzel giyindim arabayla gittik ben ümitsizim cunku daha önce ne zaman gitsem evde olmuyor arabayi park ederken sokakta telefonla konustugu fark ettim. Ben sacma bir heyecan icindeyim. Dayımla selamlaştı kapının önüne kadar gitti bizimkiler önden girdiler içeri, onlara bişey demedi bende tam geçerken hoş geldin dedi bana bende heyecanla hosbuldum dedim eve kaçtım (bozuldu gibi hissettim) Alt kattaki eve girdi.
Çocuk harbi taş gibi dış görünüşünü Rraenee ye benzetiyorum karakteri de Elraenin birebir kopyasi cunku o da doga ve böceklere ilgisi var yani bende ruyadan sonra instasini inceleyerek öğrendim...
şu an bi şeyler hissediyorum ona karşı rüyadan sonra başladı devamli fotografina bakiyorum ama aramızda 13 yaş oldugunu öğrendim ben 5 6 yaş zannediyordum cok genç duruyor ve ikimizin de babasi vefat etti yani annelerimizle yaşıyoruz...
NE YAPMAMI ÖNERIYORSUNUZ SIZCE YAŞ ÖNEMLI MI YOKSA KAFALAR UYUŞSA YETER Mİ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer