35 yaşında bende 20 yaşında 15 yaş fark var anlaşıyoruz sohbet edebiliyoruz evlenmek istiyor benimle helllpppp
3 ay
Sana saygısı olacaksa işin olacaksa senin kocan olacaksa gerçekten evlenme niyeti varsa kesinlikle kaçırma ama ben bundan yapamam bilmem ne olur diyorsan lütfen bulaşma Gönder gitsin hani şu an ben o Yaştayım yani bir 20 yaşındaki kızla yürütebilir miyim bilmiyorum ama olsa öyle bir kız belki tapardım ya tapardın yani o derece Daha şey bir kadına muhtacım deli gibi yani Biliyorum öyle bir kız bana gelir mi ya bulur muyum böyle bir kız? Yani Merak ediyorum ya yani öyle bir kız benimle evlenecek Vay be hep rüyalarda gördüğüm Bir de mastürbasyon yaparken gördüm her şey kadın yani hepsi az önce güzel bir tane fotoğraf koymuş kızım bir tanesi böyle kısa etekle ya o benim olsaydı isterim ki ya Allah'ım ne isterim ya 36 senedir bir kadına dokunmadım ben ya düşünsene bir kız göreceğim görsen ne yapacağımı bilemiyorum açık konuşayım Hadi Affedersin becermek için söylemiyorum bunu yani acaba neresini öperim ki ya ben en çok ne isterdim biliyor musun abla bacaklarından yukarı kadar öpmek isterdim yani öyle bir kız olmasını çok isterim ablam ya
15 yaş fark kendi başına felaket değil ama 20 yaş çok erken bir yaş, özellikle evlilik için 😶🌫️ Sen 35’te bambaşka bir hayat evresindesin, o daha yeni kendini keşfetme döneminde.
Önce kendine şunu sor bence: acelem ne? Birkaç yıl birlikte deneyimleyin, kriz anlarında, maddi konularda, aile baskısında nasıl davrandığınızı görün. Zamanla hâlâ aynı istekteyse o zaman evlilik daha sağlıklı olur 💍
Sen gerçekten onun “büyümesine” izin vermeye hazır mısın, o da senin hayat ritmine uyum sağlayabilecek mi? 💭
Cevap
18Cevap
Sevgililikte sorun tok ama evlilik için çok fazla ki zaten aklın varsa bu yaşta mal gibi evlenme.
Evlilik için evet fazla ama takılmak dersen sorun olmaz
Baba kız ilişkisi gibi arada bir çağ var
Kendine genç birini bul. Yaşlı adamı ne yapacaksın dayı olarak mı alacaksın?
@frank333 İstanbul , İzmir gibi MEDENİ yerlerde sorun değil.
Sadece sevgili takıl biraz akıl fikir al sonra uzaklaş
Şeriata göre sorun değil ama Türk kültürüne göre sıkıntı
Çok bence ya, nereden baksan arada nesil farkı var
Peki sen ne düşünüyorsun
Hayır ideal bende 19 um sevgilim 34
cokmu asıksın ona?
Hangi ülkede yaşıyorsun
Olmaz herkes dengi ile olsun
Fazla
Anlaşabiliyorsan meden olsun
Beraber büyürsünüz
Fazla tabi