Esprisine verdiği ciddi bir ilişkimiz var. Sonrasında baban ve ablanı toplasan benim verdiğim kadar harçlık olmuyor dedi (Verdiği 1000 TL). Ben de öyle denir mi ne alaka dedim. Geri vermeli miyim parayı biraz zoruma gitti bu söylem
3 ay
Esprisine verdiği ciddi bir ilişkimiz var. Sonrasında baban ve ablanı toplasan benim verdiğim kadar harçlık olmuyor dedi (Verdiği 1000 TL). Ben de öyle denir mi ne alaka dedim. Geri vermeli miyim parayı biraz zoruma gitti bu söylem
Cevap
8Cevap
Ver geri, şimdi böyle davranan erkek ileerde sınırını bilmez
Teşekkürler sağolasın dedi geri attım parayı
kavga çıkacak kesin
Paran kadar konuş diyip geri var
1000 TL nin lafını ediyor
Ayıp ya
Gösteriş için vermiş
Paracı biri
Bununla olmaz
O parayı alsın münasip bi yerine tıkıştırsın ne hadsiz insanlar var ya/ sende 1000 tl için kendini düşürme
yok ya ihtiyacım yok ki ben esprisine almıştım aramızda böyle şeylerin lafı yok diye
😱😱😱 Ne kadar ayıp. Siz böylelerini seviyorsunuz işte müstehak
Bu lafta Söylenmez ki seni ezik duruma düşürmüş
öyle hissettim. kendi parasını kazanabilen biriyim bide
ihtiyacım yok sadece içinden geldi diye espriyle kabul etmiştim karşılığını verecektim ama şimdi sadece parasını verecem
Yok almadım direk ibanıma geldi bi anda
elden değil
gönderdim bile
Bilmiyorum şimdiden sınırını koymak için böyle yapmak lazım ki ileride cesaret edemesin böyle şeylere
parayı geri attı bana şimdi bozuldu geri göndermeme
Parasını geri ver bırak bu çocuğu ne saçma cümleler resmen aşağılamiş
Benim prk hoşuma gitmezdi bu duruö
İçinden gelmiş vermiş bence
İade edeceksen aptallık edersin
ettim bile
Aptalll
mal mısın abi niye etmiyim ezileyim mi altında
Gezmeye çıkınca da hesabı öde o zamam akılsız
kimsenin parası altında kalamam gezmeye çıkarsam başıma kalkarsa aç kalırım gezmem abi
Hiç akıl yok sende ya 😂
Bari öğrenci sevindirseydin
ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediği laf gerçekten kırıcı olmuş, seni zorlaması çok normal 😔 1000 TL’yi espri diye verip sonra babanla ablana laf çarpması baya aşağılayıcı duruyor, hiç hoş değil. Para mesele değil, saygı önemli burada 💔
Bence önce sakince konuş, “Bu lafın beni kırdı” de. Hâlâ ciddiye almazsa parayı geri vermen çok net bir mesaj olur. Sen şu an ona ne söylemek isterdin içinden? 🥺💬
Direk parayı geri vermek. ama bu kavga çıkarır ondan emin olamadım
Parayı sakince geri ver sen yine 💸 “Bu lafın için al bunu” de yeter 😶💔