Sevgilimi evliliğe ikna etmek için ne yapmalıyım, aile kurma isteğimi nasıl anlatmalıyım?

Ben 19 yaşındayım sevgilim ise 21, 3 yıldır sevgiliyiz ben tek yaşıyorum ailemle görüşmeyi kestim annemle yaşıyorken sevgilim evlenelim seneye yok çocuğumuz böyle olur falan diyordu ben daha erken diyordum evlilik için ama şimdi tek yaşıyorum ve sıkıldım yuvam olsun ailem olsun istiyorum şimdi o evlenmek istemiyor yok ailenin büyük oğluyum yok borç ödüyorum yok ben nasıl 2 ev geçindireceğim ben ona da dedim ben de çalışıyorum ben de kirayı öderim diye ama yok işten sonra o da benimle ben uyuyana kadar gecelere kadar benim yanımda sonra gidiyor evine anneme ama tek yaşadığını söyleme sakın diyor kötü düşünürmüş benim hakkımda ve annesi beni bilmesine rağmen sana köyden kız bulayım evlen diyormuş ve ben ona diyorum paran yoksa düğün yapmayalım diye ama hayır ben düğün yapacağım ama borçsuz evleneceğim diyor beni anlamıyor ya ailem yok hayatımda aile kurmak istiyorum
Güncellemeler
3 ay
Ve nerdeyse her gün bişeyler yaşıyoruz ve bişey olmasın diye hissettiği an geri çekiliyor evlenmesi gerekiyor çünkü bişi olsa
Sevgilimi evliliğe ikna etmek için ne yapmalıyım, aile kurma isteğimi nasıl anlatmalıyım?