her şey çok iyi gidiyor fakat artık önümü görmek istiyorum.
Evliliğe hazır olmak için ne yapmam gerek?
Evliliğe hazır olmak için ne yapmam gerek?
Selamlar,
Bu maalesef ikna etmek ile olacak bir durum. İnsanın öncelikle bu duruma kendisinin istekli olması gerekiyor. Evlilikte en önemli konulardan bir tanesi de güvendir. Tabii ilk olarak kendinize güvenmeniz gerekir. Önünüze çıkan engellere rağmen kendinize olan güveninizi kaybetmemeniz ve çözümler üretmeniz partnerinizin hoşuna gidecektir. Biraz zamana bırakmak ve size güvenmesini sağlamanız gerekiyor. Bu dışında yapacak çok bir şey yok üzgünüm ki.
Erkekler pek sevmiyor evlilik evlilik diyen kadınları muhtemelen sende bir anda böyle bir baskı yaparsan evlenmek bir yana Dursun ayrılmayı falan düşünecektir
Onu karşına alıp güzelce konuşabilirsin hemen yarın evlenmek istemiyorum ama bir şekilde seninle hayatımı resmi şekilde de birleştirmek istiyorum tarzı bir konuşma yapabilirsin İşte onu baskı altında bırakmak istemediğini ama artık ileriye bakınca onunla bir evlilik görmek istediğini falan
Cevap
6Cevap
Bu ikna edilerek olacak bir şey değil adamın kendi içinden gelmesi gerekiyor sonuçta aşk dediğimiz şey karşılıklı duygular ve hislerle yürüyen bir şey o yüzden senin yapman gereken şey sadece oturup bu durumu detaylı konuşup durumun senin için ne kadar ciddi olduğunu ona göstermen gerek ondan sonra onun vereceği cevaba göre hareket edersin.
yani
oturup gelecek planı yaparsanız belki..
buradan bir çağrışım olabilir
Yaşlar kaç? Sevgilin para boy tip olarak iyi özellikte mi?
İkna etme ondan gelsin o teklif
Ikna etmen gerekmesi sacma degil mi
Bol bol vermen lazım... vermiyonmu...
Yaşlar kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?