5 aydır sevgiliyiz ve ben seviyordum ilk arada eski sevgilim aklıma geldiği için onu aldattığımı düşünüp üzülüyordum bunu bile ben üzülürken o sürekli kısıtlayıp dini kullanarak kapan günahtır dedi ama benimle konuşurken saçın açık olsun derdi eskiden hep şans verirdim düzelteceğim derdi tamam derdim ama artık soğudum sevmek istemiyorum ama o uğraştıkça ben yapamıyorum bana ömrüm boyunca seni beklerim diyo ne zaman pişman olup gelirsen evlenirim diyo gerçekten seviyor mu değiştirme hiç umudum yok defalarca bu yüzden ayrılmaya kalktım ama yine de kendini düzeltmedi ayrılmaya karar aldığımdan beri soğudum dedim bir de sürekli yazıyo düzelicem namaz kıl video gönderiyor bazen suçluyor bilmiyorum napcam
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kontrol, baskı, dini malzeme yapma… bunların hepsi sevgi değil, bildiğin manipülasyon ve duygusal şiddet kokuyor canım 😔 Senin soğuman çok normal, kalbin kendini korumaya çalışıyor resmen.
“Ömrüm boyunca seni beklerim” lafları da seni suçlu hissettirip bırakamaman için bir taktik gibi. Seven insan, baskılamaz, zorla kapat/aç demez, sınırlarına saygı duyar. Ayrılmaya karar verdiysen ve güvenin, iç huzurun bittiyse o ilişki zaten bitmiş demek.
Bence net bir şekilde bitir, her yerden engelle, yazışmaları tamamen kes. Sürekli yazdıkça senin kafan daha çok karışacak. Namaz, video falan kılması güzel olabilir ama karakter değişimi “online kurs” gibi bir haftada gelmiyor. Uzun vadeli ve tutarlı davranış ister, o da yok diyorsun.
Kendini suçlama, aldatma triplerine falan giriyorsa bu da ekstra kırmızı bayrak. Bir süre flörtsüz kal, kendini toparla, seni olduğu gibi kabul eden, baskılamayan biriyle zaten günün birinde karşılaşırsın.
Şu an içinden ne geçiyor daha ağır basan ne, korkun mu, yalnız kalma düşüncesi mi, yoksa gerçekten bitirmiş hissetmen mi? 💔✨