Bir yerde okumuştum geç bakıyorsa sevmiyordur diye doğru mu bu ya
2 ay
Yok ya şimdi bunu her zaman bu şekilde diye değerlendirmek doğru değil yani mesajları geç bakar veya geç dönebilir o anda işi olabilir hani sana zaman ayırıyorsa önemli olan bu kısım ama sürekli olarak yapıyorsa ne bileyim sen yazdığın zaman günler sonra mesaj atıyorsa kısa kısa cevaplar veriyorsa o zaman değerlendirebilir
Olabilir.. Ama görmemiş de olabilir. Gördüğü anda müsait olmayabilir. Önemli olan cevap verdiğinde nasıl davrandığı. Geçiştiriyor mu? Önemsemiyor mu vs.. Geç cevap vermek sevginin bir ölçütü değil bence. Bu arkadaşlık ilişkileri için de geçerlidir.
Bence doğru değil, bazen insanlar gerçekten meşgul olabilir veya düşünürken gecikebilir. Her durumda aynı değil, ama sürekli gecikiyorsa belli bir mesaj veriyor olabilir.
Normalde hep anında bakan geç bakmaya başladıysa bu bi sinyaldir.
ama yoksa işi gücü vardır hiç takılma. Sevgilim bazen 3 saat sonra görür
Normalde erken bakiyodu hep atar atmaz donerdi sonra gec bakmaya basladi 1 gun sonra falan bakiyo ama aktif hani st falan atiyo ama cevap yazmiyo 🥲
Evet bu sıkıntılı bir durum. Yaşı kaç, iş güç napıyor?
Benim sevgilim işteyken bazen bakamaz ama en uç ihtimalle mesai bitimi illaki yazar, dönemedim diye.
Özel bi durum yoksa 1 gün sonra mesaja bakmak çok kabul edilecek bir şey değil
Ya isi var calisiyo ama st aticak kadar video rtlicek kadar musaitse bi mesaja da bakabiliri 2 3 cumle bisey yazabilir dimi 20 yasinda
Kesinlikle haklısın bu normal değil
Bazı erkek gerçekten umursamadığı için geç bakıyor, orası net 😅 ama her geç görülen mesaj da sevmiyor demek değil tatlım. 🥲 Telefonu elinde yaşamayan, işi/gücü/okulu yoğun olan, mesajlaşmayı sevmeyen çok erkek var.
Asıl önemli olan genel ilgisi: Seni arıyor mu, buluşmak istiyor mu, seni merak ediyor mu? Bunlara bak. Senin çocuk nasıl, genel tavrı nasıl mesela? 💬💕
Cevap
54Cevap
Şu pp ile mesajına geç dönüyorsa alacağını almıştır.
Yazan erkek her türlü yazıyor bir şekilde zaman buluyor o yüzden bakmıyorsa bir sıkıntı var ama eğer çok ağır bir işte çalışmıyorsa o ayrı
Net sevmiyordur ya şu an herkes en az 10 dk bir tele bakıyor mesaja mi bakamayacak
görmezden geliyorsa senin aynı anda 10 kişiyi idare eden bi flörtöz olduğunu düşünmeye başlamıştır, ya da belki de meşguldür
Her zaman meşgul olmak bir tercih meselesidir. Eğer sadece sana geç bakıyorsa, önceliği değilsindir.
bakmakla uğraşması hata. Adam olan yanına gider telden zikko zikko işlerle uğraşmazdı. Şu sesi duymuyorsak boş bommm boşş ilişkidir.
https://www.youtube.com/embed/ChhNuTDJSK4Belli olmaz belki işi gücü var belkide sana çok yazıp seni sıkmak istemiyor sıkarsa gideceğini bilen biridir
Bunun sevgiyle bir ilgisi yok kısaca yetişkin bir birey olamamış V£ledi Ergeniye denk gelmişsiniz
Alakasi yok normal hayati da var sonucta sürekli geç yaziyorsa önemsemiyor ama ara sıra olabilir yani
Mesaja geç bakan kız ne yapıyor sence? Sen de onu söyle bilelim.
Sen geç cevap veriyorsan, o da geç cevap verir.
Başkasının mesajlarına anında bakmak için geç cevap veriyordur
Net bilgi olamaz iş yoğunluğu varsa cevap gecikir
seviyodur, ben geç bakarım ama severim. işim var
Belli olmaz, işi olabilir. Olumsuz bakma.
İyi bayramlar bu arada
Arada bi belki olabilir de sürekli olarak oluyosa sil numarayı bi daha muhattap olma
Kendince alfa taktiği kasıyordur sen çok yazma yeter
İlgilenen insan iki eli kanda olsa seni bekletmez yani doğru
Umurunda olmadığı kesin
Çok yoğun bir şekilde çalışıyorsa bakamaya bilir
işsiz gücsüz birisisi için düşünürsek hemen bakıyorsa cok seviyordur.
Sohbet sarmıyordur belki ya da başkalarıyla konuşuyordur böyleyse zaten sevmiyordur biter
Evet doğrudur seviyorsa hemen atlar heyecan yapar sürekli konuşmak ister
Her zaman geç bakıyorsa evet sevmiyordur. Aramıyorsa da sevmiyordur
Bakmiyor degilde baskasiyla olmak istiyordur @bıktımbuhayattanyaa
Önemsemiyordur
Zaman ayırmıyorsa sevmiyordur
Sevmiyordur, Pp seninse çok hoş 😀
Teşekkür ederim
Az önce Google da aratayim dedim resmi Twitter da buldum keşke sizin olmayan şeylere benim demeseniz
Oha ciddi mi
Tw ye de mi dusmusum
Tw de de bu pp vardi ama kaldirmistim
Baska bi hesap pp mi ss alip paylasmis...
Doğrudur bunu düzenli yapıyorsa sıkıntı
İşi bitmiştir üzgünüm ya da işi vardır
Bence doğru değil bu, müsait olmayabilir
Yok yanlış. Seven insan mesaja geç bakar fskljdfg
Sevmeyi nasıl buna bağlıyorsun?🙄
Sevgi ölçütünüz mesaja bakma süresi mi?
bunun 18 olması imkansız memelr salmış rahat 25 var
Sevse anında bakar
Her zaman müsait olamıyoz
Geç bakıyorsa ilgisizdir
Sevmiyordur tabii
Abisi saçmalama