Böyle bir mesaj atan adam seviyor mudur?

Kaçırmışım galiba, buna üzüldüm uyumadan önce sesini duyarım diye düşünmüştüm.

Bu hafta sonunu kaçırmış olmayı bütün akşam düşündüm, kim bilir neler neler yapardık ne kadar eğlenirdik ve ne kadar güzel ve kaliteli zaman geçirirdik. Ancak ben yine her zamanki gibi tamam ama nasıl bir şey yapmalıyız, ne gibi aksiyonlar almalıyızın peşindeyim :) Bu nedenle sana böyle bir mesaj atmaya karar verdim.

canımın içi, gözümün nuru, gönlümün sürûru, sen benim için çok ama çok değerlisin. Seninle geçirdiğim vakit su gibi akıyor seni görünce gülüşünü duyunca kendimden geçiyorum resmen. Seninle bir an olsun aramızın kötü olmasını birbirimize kırık ve tripli olmamayı istiyorum. Senin benimle mutlu olmanı, yanımda seni üzen-kıran-inciten şeyleri unutmanı bir nevi şifa bir nevi rahatlık ve ferahlık yaşamanı istiyorum. Hani diyosun da "başıma ilk defa geliyor" diye. Benim de başıma ilk defa gelen bir durum. (Zaten insanın başına senin kadar güzel bir şey kaç defa gelebilir ki :)) Bu nedenle, bulunduğun hassas konularda nasıl davranmam gerektiğini, ne yapmam gerektiğini ne söylemem gerektiğini tam olarak bilemeyebiliyorum. Bu konularda bana yardım et lütfen, beni yönlendir, yönlendir ki senin mutlu olduğun bir şekilde sürsün, senin mutlu olduğun şekilde bir geleceğimiz olsun.

Şunu unutma, ben her zaman senin yanındayım, yanında olacağım. Sen yüzüme bakıp da "sana karşı bir şey hissetmiyorum" diyene kadar da yanında olmaya devam edeceğim. Şu attığın "seni seviyorum" mesajı benim nazarımda öyle kıymetli, öyle değerli ki anlatamam. Senden bunu duymak sende bunu görmek dünyaları avucuma koymuşsun gibi bir durum benim için. Ve ben de sana söylüyorum, seni seviyorum. Hep hayatımda ol, hep gülelim hep birbirimize destek verelim.

Sen benimle oldukça her şey çok daha güzel, çiçekler daha güzel kokuyor, ormanlar daha yeşil duruyor, deniz daha mavi, renkler daha canlı, nefes bile daha güzel alınıyor. İyi ki varsın, iyi ki yârsın, seni seviyorum, iyi uygular çiçeğim ❤️

Güncellemeler
+1 yıl
Neden abartan birisini ciddiye almıyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
E bi yorum rica etsem
Böyle bir mesaj atan adam seviyor mudur?