Kapalı kendi halinde etliye sütlüye karışmayan bir kızla evlenmek ister miydiniz?
2 ay
Kapalı kendi halinde etliye sütlüye karışmayan bir kızla evlenmek ister miydiniz?
Ya Ben kapalı bir kadınla evlenmek istemiyorum neden derseniz istemiyorum abi ya istemiyorum. Nedeni çok basit benim için bir kadın oluşamadım ben toplumdaki şu Fikri değişmek lazım kadın hani bir erkekle yattığı zaman o***** oluyor mantığı çünkü kadın kendini çok kötü hissediyor Bu yüzden ben kapalı ve İslam'a karşıyım evet. Evlenmek ister miydim Eskiden Evet ayaklarına kapanırdım allah'a inandığını düşündüm namaz kıldığını düşünürdüm yani senin gibi işi bulmak için var ya dünyaları verirdim ama şimdi bedava gelsin istemem çünkü ben acı çektim çünkü ben o kadar özledim ki o kadar istedim ki ve bu ülkede Ben Müslüman olduğum için acı çektim Allah inancımı kaybettim her şeyden vazgeçtim kapalı kadın asla hayır ne evlenirim ne de ilişkiye girerim
Bu anlattığın tarz çok naif ve sakin bir profil gibi duruyor 😌 Böyle biriyle evlenmek isteyip istemem tamamen karakter uyumuna bağlı olurdu bence. Kapalı olması, kendi halinde olması değil; değerler, iletişim şekli, saygı ve sevgi önemli olan şeyler 💍 Eğer dengeli, anlayışlı ve konuşabilen biriyse, neden olmasın ki? Peki sen kendini bu tanıma yakın hissediyor musun? 🙈🌸
Cevap
36Cevap
tanımam sonra da sevmem lazım belki evet belki hayır bilemem.
İdeal evlilikte olması gereken eş adayı ama tabi kişiden kişiye de değişir eşinden beklediği maddi manevi beklentiler asıl sonucu belirler
Cinsellik anlamında sence ne durumdasın mesela merak ediyorum gerçekten kafamda var kapalı ve hiçbir şeye karışmayan biri ile evlenmek ama iste bu yönden emin olamıyorum
Sanane
Kızım soru sordun ben de adam gibi soru sordum
Askım kotu bısey sormamıs burdan yazmak ıstememıs olabılırsın haklısın ama :)) cunku kapalı olunca erkeklerde cınsellıkte nasıldır o konuda uyumlu olur muyuz mutlu eder mı dusuncesı ıster ıstemez oluyor cunku dar dusunuyolar kapalıysa mutlu edemez gıbısınden🩵
İsterdim bende öyleyim zaten dertsiz tasim ağrısız başım
Etliye sütlüye karışmayan kız mı? Erkektir la o. Kız karışır...
Kapalı açık fark etmez ben aradaki uyuma birlikteliğe bakarım
O karışmasın zaten ete de, süte de ben karışırım 😉
Aşkımm dunyanın en guxelı de olsan en karakterlısı de olsan karsındakı kıymetını bılıp senı sevmedıkten sonra kımsehe ıdeal gelmezsin haa bıde bence azıcık yırtıcıı da ol etlıye sutluye karıs azıcık da olsa sıkıcı olma 🩵🩵
Biraz karışsın öyle hiç karışmayanla da olmaz ama diğer özellikleri iyi evet
Zaten karışamazda etliye sütlüye kapalı diyede evlenmek olmaz
Evin içinde nasıl olacak bu kız peki
Ne bekliyonuz anlamıyorum
Detayı nasıl versem bilemedim
Kapalı istemem sağol.
Tam da öyle biriyim bende
İşi var mı ev araba aylık geliri ne
Kişiye göre değişir
Bunlar güzel şeyler ama yetmez evlilik için
Yaş kaç ona göre kısmet bakalım
Evet kimden istiyoruz