Kapalı bir kızla evlenmek ister misiniz?
***Kapalı olup her haltı yiyen değil, gerçekten inançlı bir kız ve kendine hiç el sürdürtmemiş...
***Kapalı olup her haltı yiyen değil, gerçekten inançlı bir kız ve kendine hiç el sürdürtmemiş...
emin ol ki tek evleneceğim kızı düşününce Allahtan en çok istediğimde bu , helal süt emmiş gerçekten kapalı dinini gerçekten doğru bir şekilde yaşamaya çalışan oturmasını kalkmasını bilen bir kızla tanışmayı ve Allah izin verirse ileride evlenmeyi diliyorum gerçi bunu çoğu erkek ister bundan daha güzel bir şey daha güzel bir kadın olabilir mi... inşallah Allah böylesini bizede nasip eder...
Kaldıysa eğer birtane sipariş vermek istiyorum;
Çünkü;
www.sunnetullah.com/
okursanız anlarsınız ne demek istediğimi
Bir bayan olarak farklı yönde bakarak cevap vereceğim eşimin çok dindar olmasını istemem ha karışmam benim allaha inancım sonsuz ama dindar olup kendini sürekli ibadete verip dünyayı yaşamayan sosyal hayatı olmayan insanlarda var ben istemem açıkcası çünkü ben yeri gelince içki içen yeri gelince namaz kılan bir insanım her şeyiyle uyum sağlamasını isterim beni kısıtlamasını istemem..
Ulan nasıl kafadasın sen nasıl namaz kılıyorsun anlamadım ben ya delimisin namaz ckılıp içki içmek ne sen bu gidişle haline yan hanımefendi
Namaz kılıp içki içip alemlere mi akıyorsun? Nasıl hayat?
Senin diğeryarını Yaradan hangi surette bezemiş bilemezsin ki... Doğru insansa zaten hissedersin, peşinhükümlü olmaman seni korur, yüceltir...
Cevap
78Cevap
Evet isterim hatta daha çok isterim. Gerçekten kapanmış ise ve kendi tercihi ise onunla evlenmek için ben daha çok ısrar ederim. Günümüzde böyle insanlar bulmak git gide zorlaştı. Dinini gerçekten yaşayan, namaz kılan bir bayansa seve seve evlenirim. Gösteriş için değil kendini dine adamış bir bayan hem bana güzel bir eş olur hemde güzel bir anne 😊 Benim gibi sahip olduğu kadını kıskanan biri içinde lütuf olur. Giyinmesini, oturup kalkmasını bilmeli. Helal süt emmiş, namuslu ve eli başka birinin eline değmemiş bir kadın düşünün. Ağzından dua eksik olmuyor, namaz kılıyor, oruç tutuyor, kuran okuyor. Allah herkese böyle hayırlı namuslu bir bayan ile evlilik nasip eder inşAllah 🙏
Olur ama bu günün kapalılarını sevmiyorum... başı kapalı her yanı açık... modaya bağlı bir türban olayına karşıyım...
Onun dışında iyi yürekli biriyse neden olmasın... o onun seçimi... zaten kıskancım açık giydirmem işime gelir...
Ah şunun gibi 1 tane bulsam onu kendim avrat edene kadar uğraşırım :D
https://i.hizliresim.com/aPzy5O.jpg
tesettürlü kızları diyorsan evet evlenirim ama türbanlıysa aman aman.
üniversite mezunu olması lazım
mutlaka mesleği olması lazım
geçmişim biraz bozuk ama 3yıldır rahibe terasa gibi yaşıyorum
beni de kabul etmesi lazım
sonrası bez parçası sıkıntı olmaz
Benim yaşantıma uymayacağı için istemem yoksa kimsenin giyimine kuşamına laf ettiğim yok.
Eğer bağnaz değilse ve siyasi görüşleri konusunda benimle uyumluysa neden olmasın. Herkesin inancı kendi için.
Evet isterim ama dışarı karşı kapalı bana karşı sınırsız olmalı ve ayrıca sekse daha düşkün oluyorlar
fark etmez. açıkmış kapalıymış. içinde allah sevgisi allah inancı olsun yeter. o onun kendi kararı. lakin gönül kapalı ister.
THE END...
İlişkiden hemen sonra, "yıkanalım." diye tutturmazsa, neden olmasın, isterim tabii ki.
Hayırlısı nasip olsun. Evimde mutsuz olacaksam sırf bu seçenekler evliliği olgunlaştırmaz. İNŞALLAH hayırlısı çıkar bizde o kişi için hayırlı biri oluruz.
Açık kız tercihim ama kapalıya konarsa gönlüm neden olmasın :)
kalbi güzel olsun
1 türban takıp namussuz cok insan var
Önemli olan bakis acisini kapatip kapatmamasi. Kendisini ne derecede geliştirdiğine ve bakis acisinin genişliğine bakarim.
O Allah ı ve peygamber efendimiz aleyselami sevmiş bize laf düşer mi hiç o beni kendine yakistirdiysa bana söz düşer mi hiç
emin ol kendine el sürdürtüp sürdürtmemesi hiç önemli değil çünkü bana göre namus kavramı biraz daha farklı.. önemli olan birlikte mutlu olmak gerisi yalan..
Muhtemelen hayır çünkü hayata bakış açılarımız farklı olur
gönlu temız olsun delıknlı olsun kapalı acık fark etmez
İstenilmez mi KArdeşim Bir çok Erkeğin Hayali Bu değil Mi Zaten...
neden istemeyelim şimdi bu soruya soruyla karşılık oldu ama solsun
kapalılara karşıyım. hayatta evlenmem.. daha kafamı döndürüp bakmamışımdır bile. he döndürdümde diğer tarafa :D
imkansızzzz. hayat görüşleri düşünce yapıları bana direk örümcek kafalı olduklarını düşündürüyor... daha kapalı bir kızla g*t etme amacı dışında hiç konuşmadım. ağlatarak kaçırttırırım genelde :D
Şerefsizim diyosun yani
sana göre ben öyleysem bana görede sen öylesin. saçmalayıp bana bulaşmadıkça yokmuş gibi davranırım. ha tersi olursada affetmem göz yaşı torbalarındaki stokları tüketirim :D
Neden amacın ne?
Dürüst olması kriter , kapalı veya acık olması degil.
kapanicak insallah kendiside istio daha bir ii olur :)
öyle birini zamanı geldiğinde çok arayacağım, İnşallah bulurum, evlenmeme zaman var maalesef :( Yoksa seni görene kadar peşini bırakmazdım :)
Namuslu olucak namusun anlamını bilecek fazla bişey değil :W
neden olmasın ki onunda evlenmeye yuva çocuk olma sahibinde birisi.
açık kapalı farketmez kendini bilsin adam gibi olsun
Nerede o kiz hemen cagir gelsin tanismak istiyorum niyetim ciddi !!!
Mesele kapalı ya da açık olması değil namusunu korumasıdır
allah nasip ederse eşim kapalı olsun ama olmazsa da sorun değil...
Aksine ben tercih etmiyorum kapalılara karşı saygım var elbet karşı değilim ama kapalılarla sadece arkadaş olurum
neresinin kapalı olduğu önemli aklı kapalıysa hayır
tabiki isterim bu devirde öyle kız bulunur da alınmaz mı
Var mı öyle bir kapalı? Hepsi her altı yiyor çoğunlukla. Kesinlikle istemezdim.
Genelleme yapma tabiki var
herkez her istedğni bulamayabılıyor tabı ki kalbı temız namuslu olması öncelıgım basını kapatmak cok zor bişey değil..
Ben istemezdim sanırım. Hayat tarzları farklı.
2. Seçenek teki gibi bir kızla evlenmek istiyorum.
Kaplı Allah herkeze böyleşini nasıp etsin
Can feda :) tabi kişiligi iyi olmalı
Kapalı olup olmaması bir kıstas olamaz.
Hayır anlaşabileceğimizi sanmıyorum
Seversem aşık olursam tabi evlenirim
Tabiki de kim istemez ki?
Tabi ki isterim büyük ihtimalle öyle olacak zaten
istemezdim (benim görüşüm)
neden mesela :D?
görüş farklılığı, deistim. hem ailemde izin vermez ve ailemle aramın açılmasına gerek yok
Tek geçerim ömür boyu beklerim 7/24 isterim :)))
17 dkda 50 cevap wallahi helal olsun
70 oldu ;D
Tam saatlerini dek getirmişsiniz ne diyeyim
yahu nerden çıkıyo bu sorular..:D
Cevap verme zorunluluğun yoktu. Xper 4 olmuşsun öğrenemedin mi?
ama ilginç geliyor artık. Her 10 sorudan biri bu soru.:)
kölesi olurum. Sozunden cikmam sanirsam
isterim evlenmek
tabi gercek kapalı ile
İsterim kanka neden istemeyeyim
istemeyen varmıdır acaba ;)
Onu bekliyorum...
Kapalı bir kızı mı?
Öyle bir demişsin ki etrafında kapalı kız yok sandım bir an.
Bulursun inşallah istediğini...
En büyük hayallerim arasında...
Bu soru nasil canlandi yahu :D
Karakterliyse neden olmasın...
Bu soruya hayir diyecek yoktur heralde :D
öyle biri varsa kimliğiyle gelsin bana :)
Neden olmasin kapalilar insan degilmi :)
İstemem... cık..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar