Arkadaşlar nolur yardım edin😂birine aşığım bir başkasına da takıntılıyım aşık olduğum kişinin haberi yok ama takıntı yaptığım kişiden de vazgeçemiyorum beni üzdüğü halde ondan ayrılamıyorum
3 ay
Ya takıntı çok büyük bir problem ya hani erkekle de büyük problem kadındı hiç doktorla görüşmeyi düşündüm ben buna Üstad sen bir psikiyatri uzmanına git istersen ha ben tavsiye ediyorum gibi düşünme Ya bilmiyorum. Seninle yaşıyorsa başını kaşır derler bizde de ben sana şöyle bir şey söyleyeyim mi ya Ben bir kadın o kadar çok istiyorum ki allah iyiliğin olsun Bak gerçekten o kadar çok istiyorum ki Ya bak Büşra var evli lokum Hani dokunmak falan saldırmak falan gibi düşünme olayı ya deseki sana vereceğim gel de sen giderim ya ya ben Evli kadınla hiçbir zaman işim olmaz ama ya o Büşra için var ya her şeyimi veririm. Sen gitseydin kaçta istedi kaşe yaptırdım ne bileyim hani ya ağzına sıçacağım desin tamam diyeceğim ya çünkü hani bu istek Ama şu var seviyeyi koruyabiliyorsan hani ne denir ona karşı saygılı saygını kaybetmiyorsa o zaten senin Benim ne istediğimi biliyor anlatabiliyor muyum ama hiçbir zaman da benimle birlikte olmayacak yani bana vermeyecek Ben biliyorum bana. Ama ben onu hiçbir zaman üzmeyeceğim biliyor musun onun kocası olan candan daha değer vereceksin bana bir gün bana vermediğini pişman olacak inşallah hani ne denir ona ya ben onu öyle kuruyacağım ki öyle saygılayacağım ki ona o kadar mesafeli konuşacağım ki bir gün gelecek beni arayacak hani bunu sağlayabiliyorsan o karşıdaki insanı Sen çok hani avucunda tutarsın sana karşılıksız bir şey yapman lazım ama dediğim gibi bunu fazla da tadını kaçırmamak en güzel şey takım haline getiriyorsan tedavisi olmak zorundasın. Hani Bu erkeklerde de vardır bazen bir kıza takılı kalır kız nişanlanır evlenir kadının peşinden gider bazı erkekler vardır mesela kadına takıntı haline getirir ki de tecavüz eder artabiliyor mu dediklerimi bu yani Sen bunu yaparsın demiyorum ama takıntı seviyesi çok ileri bir hissediyorsan Lütfen doktora git.
Bence sen doktora git.
Bir şey söyleyeyim mi ben doktora gittim ve başka bir şey söyleyeyim sen kaç tane Doktor için de çalışıyorsun bilmiyorum da ben en az 20 tane Doktor için de çalışıyorum 4 tane psikiyatri uzmanı ile beraber anlatabiliyor muyum sana 4 tane psikiyatri uzmanı ile beraberim ve intiharlar görmüş bir insanım ve ben senden daha fazla hani bu konuda belki destek gördüm terapi aldım hani birebir değildi Mesela ben bir ara ilaca başlayacaktım doktor bana bu konuda şey dedi arkadaşım ben senin destekçin olurum seni düzeltirim gerçekten bak Bir tane kadın var Ayşe Anne benim için anne diyorum Benim annem öldüğü için ayşe Anne bana o kadar faydası oldu ki hani ilaç kullandığım ne Terapiye gittim onlar bana telafi yaptı hani ben senin için söylüyorum Ben doktorun içindeyim zaten gel gör Benim halim ya sıkıntı yok
Sen ne iş yapıyorsun ki ve neden bu kadar uzun yazılar yazıyorsun
Ben mi Ben 3 tane işte çalışıyorum bir tane üniversite okuyorum 8 tane özel ders öğrencim var sana işte
Sen bana amele diyebilirsin yani bilgi Hamalı diyebilirsin
İkili karmaşa içindesin resmen, hem kalbin hem egon başka yere çekiyor seni 😂💔 Takıntı yaptığın kişi sana acı veriyor ama bırakamaman çok normal, beynin onu ödül gibi kodlamış. Aşık olduğun kişi ise daha temiz, daha umutlu bir his gibi duruyor. Bence önce kendine sor: Yanımda hangisi olsa huzur bulurum? Hangisiyle kendim olmaktan utanmam? 🧠✨ Peki içten içe hangisinin seni daha mutlu edeceğini biliyorsun, hislerin ne diyor? 🥺💬
Cevap
9Cevap
Erkekleri boklayan kadınlar şimdi teselli vermeye gelir bekle.
Geçmiş anılara bakarak şu an yaşaman sana acı verir
Aşık olduğunla devam et. Diğerini unutursun zaten
Kadinlar tuhaf yaratiklar
Maşallah senin kalbin gönlün ne kadar geniş ksjsnd
Kişiliksizlik var sende
Takıntılı olduğunu seç
Kılıcı keskin olan kazansın
O zaman aşık degilsin
Hepsini engelle
Kız o nasıl oluyor
Geberin
Yaş kaç