Hayat sevgilisiz mi daha iyi yoksa sevgiliyle mi daha iyi?
2 ay
Hayat sevgilisiz mi daha iyi yoksa sevgiliyle mi daha iyi?
Benim hiç sevgilim olmadı ki hiç ilişkiye girmedim ki ve hep merak etmişimdir biliyor musun kadın zevk alıyorsa Neden bunu yapmıyor. Abaza ve azgınım bilmiyorum İki baş arasına girmeyi çok isterdim hani yaşama çok isterdim ayrı bir şey ama hiç olmadı Hep elizabethi yaşadım hep filmleri istedim orada gördüğüm şeyler işte yani sevgisini bile bilmiyorum yani bazı günler böylesi yaşıyorum ki bazen üç dört kere mastürbasyon yapıyorum ya artık O kadar canım çekiyor ki o kadar istiyorum ki ağlama krizine giriyorum artık ölsem kurtulacağım diye düşünüyorum iyice
Bence hayat, doğru sevgiliyle kesinlikle daha güzel ama yanlış kişiyle de inanılmaz yorucu 😅 Benim şu an sevgilim var ve hayatı paylaşmak, dertleşmek, sarılacak birinin olması çok iyi geliyor 🥹💕 Ama yalnız dönemler de seni çok büyütüyor, özgüven kazandırıyor, ne istediğini öğretiyor. Şu an hayatında biri olsun ister miydin, yoksa keyfin yerinde mi tek başına? 💭✨
Cevap
26Cevap
26 yıldır yok.
uzun süredir sevgilim yok, benim için hayat sevgilisiz daha rahat aslında, stres yok, özgürsün, dilediğin gibi yapabiliyorsun
Yer küre soğuduğu günden beri yok ve böyle çok güzel
3 yıl falan oldu sanırım yapmamak kendi tercihim. Takıldığım 2-3 kız arkadaşım var yetiyor
2 3 aya ama ılk defa sevgılım olmustu ve sanaldı 3 4 gun konustuk sonra bana cok baskıcı geldı ayrıldım
Amaaan
Saymadım
5.5 yıl falan oldu herhalde
Ramazan bitti yaparım şimdi bi manita
Sevgil saygı bittiği günden beri
Uzun zamandır mıncıklayıp kemirdigim bir kadın yok
Tahmin edilen edemezsin
İki yıldır yok
başbakan Ecevit zananından beri..
benim uzun zamandır var
29 yıl
1 yıldan fazla oldu