• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ne zamandır sevgiliniz yok?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1027
Yapay Zekaya Sor

benim iki haftadır

daha da olacağını sanmıyorum

Ne zamandır sevgiliniz yok?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
37 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • gul383618
    gul383618 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Benim de 2 aydır falan yok. Ama iletişimimiz tamamen kopalı 13 gün falan oldu. Sanırım şu ara seninle aynı hisleri paylaşıyoruz. Kendimi boşluğa düşmüş, sık sık onu özlerken, ayrılığın saçmalığını düşünürken buluyorum. Bazen çok kızıyorum bazen çok özlüyorum. Ama zaman geçtikçe kızgınlık yerini iyice özleme bıraktı. Sanırım zihin iyi anıları hatırlamak istiyor. İtiraf etmeliyim ki ayda yılda bir rüya gören ben, son zamanlarda sürekli onu sık sık rüyamda görür oldum. Görünüşe göre aşk acısı çekiyorum. 😂 ama içimi de ferah tutmaya çalışıyorum. Bu süreçler geçici süreçler. Hangi acı kalıcı oldu ki?

0
    27 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

engelini açar açmaz mesaj attı
      cevap vermedim engelledi
      o engelleyince ben de engelledim
      güzel günlerimizi hatırlayıp engeli açıyorum
      kötü günlerimizi hatırlayıp engeli açtığıma pişman oluyorum
      bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

Karşılıklı bir tepki içinde olduğunuza göre ikinizde de tam olarak biten bir şeyler olmamış. Bir insan bir insanı tamamen bitirdiğinde, öyle bir yok sayıyor ki. Dilerim inadınızı kırar da konuşursunuz. Ne yaşadınız bilemem tabii ama yollar gerçekten ayrılacaksa bile, iki tarafın da medeni bir şekilde oturup yüz yüze soru işareti bırakmayacak şekilde her şeyi paylaşması ve anlaşarak ayrılabilmesi en sağlıklısıdır.

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Kanka senin çektiğin acıyı 3 yıldır çekiyorum bende o zamanlar kalıcı değildir herhalde yaa diyordumda sanırım kalıcıymış... Hala rüyama bile giriyor aq

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 peki bu 3 yılda ona hiç ulaşmayı denedin mi? Yoksa içinde mi yaşıyorsun?

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Sevgilisi olduğu için ve yaptıklarından sonra gururum da ev vermediği için yazmadım karaktersizlik yapmak istemiyorum

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 büyük hataları mı vardı ilişkide? Yoksa aslında çözülebilir sorunlardı diyeceğin şeyler miydi?

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Büyük hatalardı maalesef. Her ne kadar sevdiğimi inkar edemesemde şuanda onunla olmak kendime hakaret gibi bir şey olur. Benimle konuşurken başkalarıyla da konuşması ortak arkadaşımızla arası bozulunca onla arayı düzeltmek için beni kullanıp o aramızı bozuyor demesi... Ve benim bunlardan haberim yoktu tabii bana bambaşka hikayeler anlatıyordu benim aşktan gözüm körken. şu an başkasıyla sanırım ama arkadaşım olmasaydı muhtemelen hala peşine düşecek kadar aptal olurdum gözümü o açtı sağolsun. Yaptıklarını bana gösterdi inanamadım tabi başta sonra ilk 3 ay kurtuldum ya ne kafama takıcam triplerindeyken zamanla daha çok acıtmaya başladı. Evlilik hayali kuruyordum ve bu hayali kurduğum tek kadın oydu yapacak bir şey yok ama dediğim gibi.

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Çözülebilir olsa kesinlikle denerdim.

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 evet senle konuşurken başkalarıyla konuşması sana yalan söylemesi vs büyük hatalar affı olmamalı. Şu an sevdiğin şey de kendisi değil bu arada, kurduğun hayallerin. Psikoloji bilimi der ki, yas süreci 6 aydır. 6 ayı geçiyorsa kişi kendini sorgulamadır. Bu tarz durumlarda kişilerin zihinleri iyi anıları hatırlamaya adapte olduğu için o kişiyi sevgiyle yaşatmaya devam ediyor realiteden uzaklaşıp kafanızdaki kişiye iyi anılarla dolu kişiye aşık oluyorsunuz. Bundan kurtulmak için o kişinin sıradan biri olduğunu kabul etmek, ayrılma sebeplerinizi ve negatif yönlerini sürekli hatırlamak ve realiteye dönmek gerekir diyorlar

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

Benim şu an acı çekmemin en büyük sebebi severek ayrılmam, ayrılalı daha yeni oluşu ve aramızda böyle affı olmayacak hata grubuna giren bir şeyin iki taraftada da yaşanmamış olması. Bizim ayrılmamızın ana sebebi ilişkimizde alma - verme dengesinin bozulması ve birbirimizi çok yormaya başlamamızdı. Yoksa arada bir ihanet, şiddet, yalan dolan, saygısızlık vs yoktu yani. Çözülebilir sorunlardı ama beyefendinin psikolojisi çözmeye imkan tanımadı 😃 ben gurur falan demedim yazdım bu arada birkaç kez ama onda bir ışık görmeyince artık yazmamaya kendime söz verdim. Olur da akıllanır dönerse barışırım, dönmezse karakteristik zayıflığı kaybettirdi der realiteye dönmeye bakarım

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

En azından senin bir şansın var bunlar tamamen mentalite çözülemeyecek sorunlar değil. O kişi kafa yapısını düzeltirse olursunuz. 6 ay yas olayı bence saçmalık çünkü genelde şöyle bir durum var kızlar ve erkeklerde siz olay olduktan hemen sonra çok üzgün olup zamanla atlatıyorsunuz bizse ilk aylar umursamayıp aylar belkide yıllar sonra aklımıza gelip fenalaşıyoruz ve o geçmiyor. Biliyorum sıradan bir insan ama ne yapayım zaten ona geri dönmüyorum kalbim istesede beynimle hareket eden birisi olduğum için önümüzdemi maçlara bakıcaz diyorum ama o kadar işte yapabildiğim başka bir şey yok.

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 ilk 3 ay umursamadın sonra umursamaya başladın yani? Benim ex ne zaman beni hatırlar diye tahmin etmeye çalışıyorum da senden çıkarım yaparak 😃 doğru tabii kadın ve erkek farklı bu konularda

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Muhtemelen senin ex aynı benim ve diğer erkeklerde olduğu gibi eğer iyi bir ilişkiniz olmuşsa 3-4 ay sonra rakı sofralarına oturur :D Bende böyle oldu çünkü.

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 umarım anlar kıymetimi. Çünkü benim gibisini gerçekten bulamaz. Diğer kızlar benden akıllı. 😂😂

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

İlişkiniz özlenecek bir ilişkiyse anlar kanka dert etme biraz zamana bırak. Zaten sizin çok bir sorununuz yok hallolur

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 bana kalsa toparlanır da, kendisi çok egolu. Burnu yere düşse eğilip almaz 😂 muhtemelen ‘amaan bana kız mı yok’ falan diyordur diye tahmin ediyorum

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

şu an öyle diyor evet bende ilk haftalarda "Amaaan kızmı yok bana" Diye geziyordum şimdi 3 yıl oldu kimsenin yüzüne bakamıyorum aw Ne hale düşürdü beni zalimin kızı :D

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 peki bu zalımın kızı ile hiç karşılaşabiliyor musunuz yoksa ayrıldıktan sonra hiç haber almadığın biri mi?

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Aynı bölgede yaşadığımız için bazen görüyorum. Haber de alıyorum çok ta büyük bir yer değil bizimki baya ciddi ilişkiydi arkadaşlarımda bundan dolayı ne zaman görse hala seninkini gördüm diyorlar. Aslında çok acınası bir durum..

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 hmm tatsızmış gerçekten , barışırsınız belki be

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

Kanka sevgilisi var yüksek ihtimalle dediğim gibi. Ve barışma ihtimalimiz olsa bile o kızın bundan 3 yıl önceki kız olup olmadığını bilmiyorum yani kendini düzeltmiş olması gerek.

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798

Yorumla
    • gul383618
      gul383618
      1 yıl

@DarkMan0798 o zaman sen kıza aşık değilsin de takıntı yapmışsın çünkü 3 yıl önceki haliyle olmaz diyorsun ama kızın tanıdığın hali zaten 3 yıl önceki hali

Yorumla
    • Catwoman_34
      Catwoman_34
      1 yıl

@DarkMan0798 Allah size güç ve sabır versin, yaşadıklarınız gerçekten üzücü, talihsizlik

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

O haliyle olmaz dediğim tam olarak öyle değil aslında 3 yıl önceki hali bana gösterdiği o masum kız hali değilmiş ben onun masumiyetini sevmiştim o yüzden ne yaparsa yapsın körü körüne inanıyordum o haline aşığım zaten. Ama ondan sonra gerçek yüzünü gördüm ya o yüzündeyse hala o yüzden olmaz diyorum. Eğer başlangıçtaki sevdiğim kız olsaydı peşinden ayrılmazdım zaten.

Yorumla
    • DarkMan0798
      DarkMan0798
      1 yıl

@Catwoman_34 Teşekkür ederim.

Yorumla
    • Catwoman_34
      Catwoman_34
      1 yıl

@DarkMan0798 🙏

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mertamaiyibiri
    Mertamaiyibiri Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Yaklaşık 3 haftadır sevgilim yok nedeni var tabiki 2 yıllık sevgilim uğruna her şeyi yaptığım sevgilim onu yatak dışında hiçbiryerde kadın gibi hissettirmediğimi söyledi bende dedim ki her özel günü hatırladım hep hediyelerleyle güzel sözlerle iltifatlarla başını okşadım koynumda yatırdım acaba ben nasıl hissettiremedim derdini dinledim çözdüm babası yoktu babası gibi olmaya çalıştım hiçbir zaman maddi manevi açıkta bırakmadım ama hissettirmiyormuşum yinede

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

boş ver daha iyisini bulursun

Yorumla
  • hollydreams
    hollydreams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

2 hafta çok kısa bir süre... yeni bir ilişkiden çıktığın için yorgun ve kırgın olabilirsin... önce bir süre bekle... kendine zaman ayır bu süreçte kendinle ilgilen, kafanı dinle... kendine farklı uğraşılar edin... zamanla alışacaksın ve hayatına kaldığın yerden devam edeceksin... İlerde kendine uygun biride karşına çıkıcak ve yeni bir ilişkiye yelken açacaksın... karamsar olma...

0
    0 Yorumla
  • ByMusty007
    ByMusty007 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal Medya Üzeri Hiç Sevgilim Olmadı Kimseye de Hiç Öyle Yaklaşmadım

Reelde İse Yaklaşık 13 Yıl Önce Felan Oldu Bitirmek Zorunda Kaldım Bazı Nedenlerden Ama Hak Verir Mi O Konuda Vermez Mi Onu Bilmiyorum Bana Neyse

0
    2 Yorumla
    • esraaklo
      esraaklo
      1 yıl

13 yıl önce miii neden bu kadar uzun süre oldu ve birini almadin

Yorumla
    • ByMusty007
      ByMusty007
      1 yıl

@esraaklo 13 Yıl Önceki de Zaten Uzak İlişkiydi Ve Bir Nedenden Dolayı Ayrılmak Zorunda Kaldım İstersen Anlatırım. Bulmaya Çalıştım Fakat Kimisi Paraya Pula Tamah Ettiği İçin, Kimisi Yalandan Sevdiği İçin O Yüzden ve de Kimseye Kendimi Beğendiremediğim İçin Kimseyi Bulamadım, Kimisi de İşte Bilmem Ne Öyle. Kimsede Hayatına Almaya Veya Tanımaya Çalışmak İsteyen Birisi de Olmadı Ne Biliyim Neden Böyle Anlam Veremiyorum Veremedim de

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah, tatlım ya iki haftadır yalnızsın demek! Biraz kafa dinlemek, kendine vakit ayırmak da harika olabilir, değil mi? 💁‍♀️ Yeni flörtlere doğru yavaş yavaş yelken açabilirsin, belki de aşk seni hiç beklemediğin bir köşede yakalar. Flört etmek, yeni insanlarla tanışmak her zaman eğlenceli ve heyecan verici! 😍

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

101

Cevap

206

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

En son hayatımı birisiyle paylaştığımda dolar 4 TL civarında seyrediyordu..

3
    1 Yorumla
    • Gökhan1220
      Gökhan1220
      1 yıl

😀

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.

hiç sevgilim olmadı

0
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Sosyal medyada 3 yıl önce. İletişimsizlikten bitirdim.

Reelde 10 yıl önce. Hal hareketlerini beğenmedim elini dahi tutmadım içime sinmediği için bitirdim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İlk ciddi ilişkimden ayrıldıktan sonra yapamadım flört denemelerim oldu ama onlarla da buluşmak istemedim gereksiz bir güvensizlik oluştu o yüzden 1 senedir hayatıma kimseyi almıyorum fakat bunaldım sosyalleşmem şart evde kafayı yicem yoksa

1
    7 Yorumla
    • Oborlu
      Oborlu
      1 yıl

Olalimmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

asosyallikten delirmek üzereyim ben de

Yorumla
    • Oborlu
      Oborlu
      1 yıl

Hey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşte o yüzden insan bunalıyor benim kpss dönemim memuriyet için uğraşıyorum mecburi olarak sosyalliği azalttım

Yorumla
    • Oborlu
      Oborlu
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Oborlu?

Yorumla
    • Oborlu
      Oborlu
      1 yıl

Efendim

Yorumla
  • ela_ya
    ela_ya Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

1 senedir yok ve istemiyorum gerçekten bu erkeklerde zeki ve adam olanı bulmak baya zor.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

hem de çok

Yorumla
  • Harbialem34
    Harbialem34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.

Reeldeki ilişkim biteli 2 hafta oldu zaten bitti bitecekti. Fakat sanalda ilişkim yok ama beğendiğim karakter var özü sözü her şeyi keşfedilmeyi bekleyen bir dünya gibi ❌

0
    0 Yorumla
  • İlkkemal
    İlkkemal Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Merhabalar şöyle söylim

dün akşam diyelim bir konuşma yaptık anlamadım anlatamadı kendini sanırım bana endişeli olduğunu anladım çözüm odaklı konuşma yapamadıkk 😴

0
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hiç olmadı ama şöyle baktıkça zaten bir erkeğe gerekte yok diyorum erkekler ne işe yarıyor sonuçta

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

2 Hafta öncekini unutamadığın için daha da olacağını sanmıyorum diyorsun. Ben de 3 yıl öncekini unutamadığım için daha da olacağını sanmıyorum diyorum. Kim bilir belki sende 3 yıl sonra hala aynı durumda olursun.

0
    0 Yorumla
  • birKarasevdali
    birKarasevdali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Kadın dediğin nedir ki et ve Kemik yani ete ihtiyacım olduğu zaman ödüyorum parasını karşılıyorum ya

0
    16 Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

Ama parayla karşı taraf senin gibi 50 kişiyle oluyor

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

@Maya8228282 olsun bu devi4de olmayan kaç kadın kaldı ki?

Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

Çoçukların olmasın mı

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

@Maya8228282 çocuk istemiyorum ben. Ama olursa da olsun. Bana kızın bir önemi kalmadı artık. Bir kaç takıntılı erkek ve kadın sorunu bu durum.

Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

Nssıl yani

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

@Maya8228282 yaşım olmuş 38 bu saate kadar hangi kadın geldi benim cocugumun annesi oldu.

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Yani ben Müslüman demeye utanıyorum bazen. Kadın anlamsız artık benim için. para nasıl olsa geliyor.22 yaşında kızla yattım geçen gün. Kime ne ki? Ver parasını yat

Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

Gay misin

Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

Yanlış düşünüyorsun evlilik güzel bir şey

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

@Maya8228282 gay değilim ama evlenemedim. Kaç kere olduysa olmadı. hic nisanlanmadim anne baba öldü sonra her boku yedim uyuşturucu hariç arkadan da yaptı bir kere beni içerdikleri zaman 4 kişi girmiş

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

Bir kaç kez intihar denedim ölmedim iste

Yorumla
    • esraaklo
      esraaklo
      1 yıl

İnanmıyorum 38 e kadar neden evlenmedin

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

@esraaklo ekonomik değer yoklugu

Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

Ciddi misin senden habersiz bunları nasıl yapmış kardeşim

Yorumla
    • Maya8228282
      Maya8228282
      1 yıl

O***

Yorumla
    • birKarasevdali
      birKarasevdali
      1 yıl

@Maya8228282 boş ver yaşayan bilir

Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.

Ooo cok umutsuz konultun ama olay yeni olduğu için… ben bir küs bir barışık evliyim, yani sevgilim bayadır yok🥴

0
    0 Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çok uzunmuş 2 hafta :) yazık yahu. Benim sevgilim varda abicim nedir bu sendeki yalnızlık korkusu

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

yalnızlık güzel bir şey değil

Yorumla
  • işil70
    işil70 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

Sevgili yapmak bir ihtiyaç değil canım çok takılma böyle şeylere

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

aşırı yalnız hissediyorum, çevre de yok

Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.

İki haftadır ve daha da olacağını sanmiyorsun öyle mi. Daha bismillah yani. Benim 2,5 yıl oldu

1
    0 Yorumla
  • ormancıbey
    ormancıbey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Aşırı uzun bir süre nasıl dayandın bunca zaman 😂

1
    0 Yorumla
  • doganburak65
    doganburak65 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bunca uzun bir yalnızlıktan sonra birilerini hayatına alman sana çok tuhaf gelecek

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Doğduğumdan beridir yok, bence olmasa da olur.
    Öyle acil bir arayış içerisinde değilim.
    Bir gün karşıma düzgün biri çıkarsa olabilir.

1
    0 Yorumla
  • Gokhanclsknn
    Gokhanclsknn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 38%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İki hafta çok uzun süre yok derken yokluk hissine kapıldınız mı?

0
    0 Yorumla
  • infinitylonley
    infinitylonley Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Doğduğumdan beridir yok sanaldan oldu ama buluşma olmadığı icin saymıyorum

0
    0 Yorumla
  • tolgadgn
    tolgadgn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 82%
    1 yıl

2 sene oldu kendime zaman ayırmam lazımdı zor bi ilişkiden çıktım şimdi nolcak bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Şırınkazdaglı
    Şırınkazdaglı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

2 yıldır hayatıma kimseyi almıyorum kafam rahat

0
    0 Yorumla
  • High-Serotonin
    High-Serotonin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Sevgilin olur da sen bakar mısın orası muamma.

0
    0 Yorumla
  • Yunus3577
    Yunus3577 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Seni yine 2 hafta benim hiç yok vardı ama artık Yok

0
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Ortalama 5-6 yıllık bir aradan sonra son 2 haftadır sevgilim var.

0
    0 Yorumla
  • moon1811
    moon1811 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

10 saniyedir sevgilim yok ama 10 dakka sonra olabilir belki

0
    6 Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      1 yıl

Bugün de yalnız kal be

Yorumla
    • moon1811
      moon1811
      1 yıl

yorum paylaşalı 1 dakka olmuş demin ilişkim başladı

Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      1 yıl

Oha usta ders ver bize
      Kızın kankası var mı

Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      1 yıl

Onuda bize ayarla

Yorumla
    • moon1811
      moon1811
      1 yıl

yok sallıyorum ne ciddiye aldın :D

Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      1 yıl

Bilim be
      Bize huzur haram be

Yorumla
  • Seyyah1453
    Seyyah1453 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 48%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.

Sevgili olayı kalmadı artık herkes flörtöz olmuş bu alemde

0
    4 Yorumla
    • SabinaLioness
      SabinaLioness
      1 yıl

Napalm ya ruh eṣimizi bulamıyoruz ki

Yorumla
    • Seyyah1453
      Seyyah1453
      1 yıl

@SabinaLioness haklısın ama durum vaziyet bu ruh eşi nedir onu bile bilmeyenler var

Yorumla
    • SabinaLioness
      SabinaLioness
      1 yıl

Artık son çare kapı kapı arıyoruz😂

Yorumla
    • Seyyah1453
      Seyyah1453
      1 yıl

@SabinaLioness Olur kolay gelsin bulursan düğüne çağır :)

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Uzunmuş iki hafta. benim rekor 6 aydı heralde.

0
    0 Yorumla
  • Erdeeem
    Erdeeem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Çoook seneler geçti çooook seneler geçti...

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Vah garibim iki haftadır yalnız mısın sen rekor sanırım bu senin için

0
    0 Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Olmaması bazen kafanın rahatlığı için daha iyi sanki

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bi düşüneyim 25 yaşındayım yaniii 25 yıldır hsjshsj.

3
    1 Yorumla
    • üye645894
      üye645894
      1 yıl

oha hemen evleneliö

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

2 yıllık ilişki 20 gün oldu biteli uzun bir süre hayatıma kimseyi almıyıcam büyük bir ders oldu

3
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      1 yıl

Ooo neden bitti, şimdi böyle hissetmen normal ama tam aksini yapmalısın aslında

Yorumla
  • HovardaKirpi
    HovardaKirpi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.

Benim epey uzun bir zamandır yok. Hemen hemen 5 yıl oldu. Kafam çok rahat

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

kıskanmıyor musun sevgilisi olan insanları görünce

Yorumla
    • HovardaKirpi
      HovardaKirpi
      1 yıl

Hayır. Hayatım çok disiplinli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Doğduğumdan beri (29 yaşındayım) (Flörtlerim oldu ama sevgilim olmadı)

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Şimdiye kadar gerçek bi ilişki yaşamış gibi hissetmiyorum kendimi hiç sevgilim olmadı sanki ahahaha

2
    0 Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Çok uzun zamandır yoktur ama lazım şu an tabii

0
    0 Yorumla
  • Che0721
    Che0721 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 yıl

7-8 ay oldu sevgilimin terk edişi bir sorun yok iyiyim

0
    0 Yorumla
  • murat540
    murat540 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

2 hafta çok uzun süre nasıl dayandın ya, zaten bu kadar sürede bulamadıysan artık hiç bulamazsın dediğin gibi.

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Çok değil 29 yıl kadardır 😃

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aşka inanmıyorum fakat ya varsa diye sevgili yapmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Asıl seni seven oldu mu diye sor. Kılıçdaroğlu’nun aşk versiyonuyum ben

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Yaklaşık 1 yıldır. Ama seks arkadaşım var..

0
    0 Yorumla
  • melisafggh
    melisafggh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Benim de yok benim biraz zor olur gibi eşcil olduğum için ters bakıyor lar

2
    0 Yorumla
  • briveeejderiaa
    briveeejderiaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Flört seviyorum ben sevgili olunca ciddi oluyor sjsjs

2
    1 Yorumla
    • GameOf_KS
      GameOf_KS
      1 yıl

Kadınlar sevmediği erkekle iyi flört edermiş

Yorumla
  • ahhbendebilmiyorum
    ahhbendebilmiyorum Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

4 yıl olacak neredeyse o şimdi evli ve bebeği var bense kendi hayatıma odaklanmak istiyorum ünüversite iş..

0
    0 Yorumla
  • kullancıbulunamadı
    kullancıbulunamadı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    1 yıl

2 senedir flört dahi istemiyor yalan gibi geliyor artık herşey🤷🏼‍♀️

1
    1 Yorumla
    • Cebeufuk
      Cebeufuk
      1 yıl

Saçmalama😬😬 kuruyacaksın seli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

6-7 yıl oldu bu saatten sonra da hayatıma kimseyi almam da evlenmem de kafada bitirdim ben olayı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

5-6 aydır yok. hiç kimseyle konuşmuyorum, flört etmiyorum. çok sıkıcı

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

ben de aşırı sıkılıyorum ama sırf can sıkıntısından sevgili yapılmalı mı o konuda emin değilim

Yorumla
    • Gökhan1220
      Gökhan1220
      1 yıl

Neden sıkıcı siz mi ayrıldınız karşı taraf mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ben kendime zaman ayırmak için konuşmuyorum. kalp kırıklıkları falan işte iyileşmeye çalışıyorum. hayırlısı

Yorumla
    • Gökhan1220
      Gökhan1220
      1 yıl

Anladım hayırlısı ama seviyorsanız kendisine ulaşın 3 günlük dünya yinede siz bilirsiniz

Yorumla
  • sooofeelsad
    sooofeelsad Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Doğduğumdan beri-

Bişeyler oldu ama kimse adım atmadı.

0
    0 Yorumla
  • kaan92
    kaan92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

2 sene oldu ciddi bi ara verdim hayat kaygilarinin peşinde kosuyorum

0
    0 Yorumla
  • mehmetshnn1
    mehmetshnn1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Kader kısmet neyin nerden geleceğini bilemeyiz benim bayadır yok😅

0
    0 Yorumla
  • 26Mhmt26
    26Mhmt26 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Kafanı toparlaman için geçerli sebep aslında ama libidon yüksekse zor gercekten

0
    0 Yorumla
  • Meteivedik
    Meteivedik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

3 senedir yok abi ya neden olmuyor bilmiyorum
    kızlar çok tersliyo o kadar da mülayimim ki

0
    0 Yorumla
  • mavilicizgi
    mavilicizgi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Hiç olmadı desem inanır mısın?
    Bu arada gittiğim escortlar sevgili sayılır mı?

0
    0 Yorumla
  • YnsYunus
    YnsYunus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

Ne kadar yanlızmış insanlar, tüm kullanıcılar bildiğin sap çıktı 🤭

0
    0 Yorumla
  • Aslıbir
    Aslıbir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

İki sene oluyor. uzun bir süre yapmayı da düşünmüyorum.

0
    2 Yorumla
    • RedZell
      RedZell
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • Aslıbir
      Aslıbir
      1 yıl

Sanane

Yorumla
  • sadecemert1
    sadecemert1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Sadece keyif için ilişki düşünüyorum artık hiç bir şey düşünmeden

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Benim herzaman yedekte vardır 😜

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

3 tane oldu. Artık sadece cinsellik bu saatten sonra. Duygusal bişey aramıyorum. Yeterince acı çektiğimi düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • karameleeeek
    karameleeeek Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.

4 yıldır falan yok

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (247)
Devamını Gör(292)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ne zamandır sevgiliniz yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ne zamandır sevgiliniz yok? 32 cevap verildi
Ne zamandır sevgiliniz yok? 29 cevap verildi
Ne zamandır sevgiliniz yok? 4 cevap verildi
Ne zamandır sevgiliniz yok? 7 cevap verildi
Ne zamandır sevgiliniz yok? 94 cevap verildi
Ne zamandır sevgiliniz yok? 39 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨