Günümüz kızları 180 altı erkekleri sadece kanka erkek bacı materyali olarak görüyor ben de bir kızla asla arkadaş olmak istemiyorum olacaksa bir tane sevgilim olsun diyorum o da olmuyor zaten.
3 ay
Günümüz kızları 180 altı erkekleri sadece kanka erkek bacı materyali olarak görüyor ben de bir kızla asla arkadaş olmak istemiyorum olacaksa bir tane sevgilim olsun diyorum o da olmuyor zaten.
Kadınlar özgüveni düşük erkekler den hoşlanmazlar kardeşim kısa boylu olanlar dan değil. Öyle olsaydı bütün uzun boylu erkeklerin sevgilisi olurdu. Zaten bir insan la bir anda sevgili olamazsın. Önce arkadaş olur birbirinizi tanırsınız, eğer birbirinizi severseniz arkadaşlık bir üst level e geçer. Ve karşı cins normal arkadaşlarında olsun. Çünkü danışman gereken konular da onların görüşleri ile hareket edebilirsin.
Genel kültürünü geliştir, spor yap, şehirler gez, farklı aktiviteler öğren, mizah seviye ni geliştir. Geleceğini inşaa et. Mesleğin yoksa meslek edin varsa nasıl daha fazla para kazanırsın onun yolunu bul. Güzel giyin, bakımlı ol. Kendini sev, kendine özen. Kendisini sevmeyen birisini kimse sevmez çünkü. Diksiyon un akıcı olsun. Bu yüzden çok oku. Yemek yapmayı öğren. Ruhunu hapsetme.
Dayı sen tam bir gizli lubunyasın yok yemek yap yok arkadaş ol sen erkek bile değilsin kimseye de tavsiye verme asla sevgilin olmayacak kızlarla bacı olmaya mahkumsun sana bacı çrken kızları da kekolar hoplatacak
Boy konusunu bu kadar kafana takmana üzüldüm, belli ki içten içe çok yorulmuşsun 💔 Ama net söyleyeyim: “180 altı = kanka” olayı kocaman bir genelleme. Hayatta her kız böyle değil, gerçekten değil.
Sorun boyun değil, senin bu yüzden kendini geri çekmen. Kendini kızlardan uzak tutunca zaten şansın da azalıyor. Enerjini özgüvenini toparlamaya ve sosyal ortamını genişletmeye versen çok başka bir yerde olursun.
Senin karakterin, mizahın, duruşun nasıl mesela? Bir kızda en çok neye değer veriyorsun? 🧡
Kızlara kanka olma borcum yok ai
Kimsenin kimseye kanka olma borcu yok tabii ki 😂 Ama herkesi de düşman belleme 🧡
Cevap
3Cevap
Tabure gibi adamsın ne işin var karıyla kızla
Sende lubunyasın çok belli
Boş ver takılma
İyi yapıyorsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?