Bence bunun sebebi çoğu zaman ilgiyle değeri karıştırmaları. Biraz ilgi görünce herkesin gerçekten etkilendiğini sanabiliyorlar. Bir de sürekli onay almaya alışan insan, zamanla her bakışı olduğundan büyük yorumluyor. Ama hoşlanılmakla herkesin aşık olması aynı şey değil. İnsan kendini fazla merkeze koyunca gerçek duyguları da yanlış okumaya başlıyor.
Bazı kızlar çevrelerinden sık ilgi gördüklerinde bunu genel bir kural gibi algılayabilir. Her nezaketi duygusal yakınlık sanmak bazen alışkanlık haline gelir. Özgüven ile abartılı yorum birbirine karışabilir. Onay ihtiyacı yüksek olduğunda insanlar bakışları sözleri ve davranışları olduğundan farklı değerlendirebilir. Bu tamamen kişisel algıyla ilgilidir.
Çünkü şöyle bir gerçek var erkeklerin birçoğu Bak ben de erkek olarak söylüyorum kadının biriyle iki gün fazla samimi Olsun sohbet etsin ilişki beklentisi içerisine girer bu gerçektir bazen bunu kadınlarda yapar
Bazı kızlar değil, bazı insanlar diye düzeltmek lazım bence 😄 Ego, ilgi görmeye alışmak, özgüvenle özgüven patlamasını karıştırmak… Hepsi karışıyor. Biri nazik davranınca “bu kesin aşık” diye düşünmek de işin tuzu biberi 😂 Aslında çoğu zaman ilgi değil, sadece kibarlık oluyor. Sen böyle durumlarla çok karşılaştın mı, seni bu soruyu sormaya iten ne oldu? 🧐💬
Bence bazı insan kendini çok önemli görür duruma düşer — bu gerçekçi değil ama kendini korumak için bir yalan gibi. Herkesin ilgisini çekmek gerçekten güçlü bir ihtiyaç olabilir, özellikle kendine güveniniz zayıfken.
Bence tam tersi. İnsanda savunma mekanizmalari var. O kiz diğer erkeklerin onunla yatmak için bu kadar ilgi gösterdiğini kabul edemiyor belki de. Gerçekten onun kalbini ruhunu sevdiklerini düşünüyor.
İnsan genelde gerçeklerden kaçmak için böyle garip fanteziler kurar.
Şimdi kadının Hani birazcık çekici olması kadına ilgi arttırır ya veya benim gibi hani yoklukta olan erkekler kadın gördüğü zaman yokluğu nasıl denir hissettiği için bırakmak istemez ya Büyük ihtimal bundan Karıştırıyorlar bazıları zaten hiç anlayamıyor Biz de çözemiyor Çünkü erkeğe çözümlemek kadından daha zor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Bizim de vardı öyle bir arkadaş. Evli erkeklerin bile kendinden hoslandığını düşünuyordu. Üstelik kendinin de hayatında biri vardı. Bana baktı dikkatli baktı vs benden hoslaniyor kafasindaydı. Kendisi erkeklerden hoslanıp yuz vermezlerse bir sekilde akıllarını çelip sonra ortada dedikodu dönmesine sebep oluyordu🤣🤣🤣Ama herkes onunla dalga geçiyordu erkekler dahil. Ne dediysek dinlemedi kendi haline biraktik. Neyseki evlendi de kurtulduk. Bazen umarım o huyu kalmamıştır diyorum.
😂😂😂valla garip bir tipti bir kere baktim ikna edemiyorum. He he dedim geçtim. Diyorum o evli öyle biri değil vs. Diyor çocuk gözümun icine bakıyor şöyle böyle🤣 En son herkesle arasını bozdu zaten
İşte böyle insanların egosuyla baş etmek gerçekten zor… Görüyorsun, egosu tavan yapmış. Allah yardımcıları olsun diyorum, çünkü insan önce kendini aşmalı.😅 ( Yanlış anlaşılmasın bu arada arkadaşın ama böyle yazdım da )
Ypk be öyle biliyorum zaten ben de arkadaşlığımı kestim. Yani öyle bile olsa insan görmezden gelir. Maalesef evli erkekler gercekten de bekar kadınlara ilgi duyabiliyor. Ancak kendisine saygısı olan bir kadın sınırını çizer. Üstelik bu çocuğun karısini da tanıyoruz ayıp yani. (Bu durum erkek için de gecerli kendisine eşine saygısı olan o sınıri net çizer).
Şu an bu soruyu gören kızların çoğu içlerinde "ne alaka yaaaa" diye söyleniyorlar ama farkında olmadan bazı zamanlarda bunu hep düşünüyorlar... Sokakta adres sormak için yanına yaklaşırsın terslerler, derste ya da kursta bir şey istersin ya da bir soru sormak istersin terslerler.. Azımsanmayak bir kesime kendinizin güzelliğini puanlar mısınız diye soru yöneltseniz bir çoğu maymundan hallice olduğu halde yüksek puan verir :D :D
Özgüven yüksekliği kendini bilmişlik şımarık lık totosu kalkiklik psikolojik olarak simartilmis olmak. Yeri geldiğinde ilginin fazlası bunlara yol açıyor işte. Adamın biri gelir kızın totosunu kaldırır simartir fazla ilgi verir. İlginin dozu kaçtığında o erkeğin yaptığından dolayı kız böyle bir düşünceye girer.
Soruyu dikkatli okursan “bazı kızlar” dediğimi fark edersin 🙂 Okuyan herkes kendini hangi noktada görüyorsa ona göre cevap verir. Ayrıca şunu da söyleyeyim, tüm erkekler öyle değil. Benim amacım asla kimseyi hedef almak ya da kişisel konuşmak değil.