Bu erkeklere yüz vermemek mi lazım? Yüz vermeden iletişim nasıl kuralım? İlgi veriyoruz hemen bi şımarmalar?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu erkeklere yüz vermemek mi lazım? Yüz vermeden iletişim nasıl kuralım? İlgi veriyoruz hemen bi şımarmalar?
Cevap
7Cevap
Bu iki taraf içinde geçerli Maalesef. İnsan yerine koymayinca el üstünde tutuluyorsun
Bu neden böyle
İnan hala bu konuyu anlamış değilim hayır bendeki mantık şudur bir insan bana değer veriyorsa ben de ona değer veririm değil mi karşılıklı olur ama nedense insanları çok fazla önemsemediğin zaman seni öyle bir el üstünde tutuyorlar ki şaşırıyorsun
Evet aynı senin gibi düşünüyorum. İlgimi sevgimi fazlasıyla gösteriyorum doğal olarak ama bu ters tepiyor. Onu umursamadığımda ilgisi artıyor ama bu sağlıklı değil ki
Tabii ki sağlıklı değil ama işte insandan anladığı bu affedersin köpek gibi davranacaksın mutlu olacaksın ama bu da senin içini sinmiyor değil mi
Evet sinmiyor. Bikere aramız bozuktu hiç yüzüne bakmadım, çok geç yazdım veya yazmadım. Buluşmaya gitmedim beni saatlerce bekledi. Ama çok değerli olmuştum. Şimdi yine yüz verince rahatladı gibi bişey oldu. Çok saçma sapan bi durum ya. Ben sağlıklı bi ilişki istiyorum
İşte eğer sağlıklı bir ilişki istiyorsan karşındaki insan senin için doğru insan değil. Bak o bende de oldu karşı tarafa değersiz kötü davrandığın zaman sen el üstünde tutuluyorsun E ama bu şekilde ben de kendi kişiliğimden çıkmış oluyorum bu ben değilim diyorum ben olmadığım bir ilişkide de olmak çok mantıklı değil
Çok haklısın 😕 off
E bu doğru insan nerde?
Bir bilsem doğru insanı ben de arıyorum Ama yok işte 🙂 biliyor musun istediğim tek şey değer verdiğin zaman değer göreceğim bir insan değer karşılıklı olur
Aynen öyle benimde çok bi beklentim yok. Karşılıklı sevgi saygı güven değer ama yok işte
İnan ben de senin gibi düşünüyorum karşılıklı veya sevgi olduktan sonra başka bir şeye de gerek yok ki zaten bu hayatta.
Umarım karşımıza istediğimiz gibi birisi çıkar😕
Umarım öyle olur benim hala umudum var 🙂
Gözlerine bakmadan konuş yeter
O neden
Soğuk biri olduğunu düşünüp senden uzak dururlar
Bu çok zor 🤣
kolay
Nasıl
Fb olunur
Sexxxx
Ne alaka ya
Ben öyle isterim şahane
Tek bildiğin bu mu
şu an bu cidden
Bence kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler ilgiyi görünce level atlıyor resmen 😂 Ama hepsi öyle değil, önce bunu ayıralım.
Bence net ve sakin olmak en güzeli 😊 Gereksiz şakalaşmalara girmeden, dozunda konuşup sınırlarını baştan koyarsan hem ilgi göstermiş olursun hem de şımarma payını azaltırsın. Samimi ama mesafeli, flört ama kontrol sende modu gibi düşün 🙃
Senin hayatında şu an böyle sıkıntı yaşadığın biri var mı, yoksa genel gözlem mi bu? 💬✨