Erkeklerle nasıl iletişim kurmak gerekir?

Benim hiç erkek arkadaşım olmadı. Erkekler ile nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum. Nedense bir erkekle konuşmaya başladığım zaman karşımdaki insan benden sıkılıyor bir süre sonra benimle iletişimi kesiyor. Bende ilişkim olsun seveyim sevileyim istiyorum. Ama karşımdaki insan ya benim düşüncelerime anlayış göstermiyor veya kendi düşüncelerini bana dikte ediyor ben kabul etmeyince de iletişimi kesiyor. Bende bir sorun mu var diye hep düşündüm. Aslında konu ben ilklerimi eşimle yaşamak istiyorum. Bazı şeyler özeldir. Ama karşıma çıkan bütün erkekler nedense hep cinsel ilişkiyi sevgiliyken yaşamak istiyorlar. Ben yaşamak istemiyorum. Bunu söylediğimde bana karşı düşünceleri değişiyor. Ben de sanırım artık ilişki durumlarına soğudum. Değişmek istemiyorum. Onları da anlıyorum. Ama bu kadar zorlamak neden değişmek istemiyorum. Merak ettiğim konu sorun bende mi acaba? Bu durumu yaşayan tek insan ben miyim? Eğer bir hatam veya yanlışım var ise düzeltmem gereken yer neresi söylerseniz sevinirim
Erkeklerle nasıl iletişim kurmak gerekir?