Mesela ben Antalya da yaşiyorum burada doğru eşi nasıl bulucam ki düzgün kız yok etrafta alayı kolpaci mk
3 ay
Mesela ben Antalya da yaşiyorum burada doğru eşi nasıl bulucam ki düzgün kız yok etrafta alayı kolpaci mk
Kardeşim Antalya da da düzgün kadınlar vardır elbette ama şehri bilmediğim için yorum yapamayacağım insan seçiminde dürüstlük önemli karşılıklı hoşlantı güven dürüstlük olduktan sonra gerisi gelir orada ki çoğu kadın gönül eğlendiren güvenilmez diye biliyorum muhafazakar kesimleride vardır ailen falan arayış yapıyor mu komşu gezmeleri vs oturduğunuz bölgede muhafazakar varsa ailen de öyle ise bakınabilir bizimkilerde bakıyor bende düşünüyorum evlilik
Dostum bakıyorum hemde nasıl heryere haber saldım özellikle kapalı bakıyorum ama yok kaç tane kiisyle görücü konuştuk çogu ya patlak ya da bir şeyler yaşamış oluyor birde turşu olucam diyenler var erkek düşmanlarına da denk geldim. Hayir bende bir sorun yok bir kusurum yok tip sadece ortalama ama onun haricinde düzgün tertemiz biriyim beni kabul dtmeyince de strese giriyorum 1 değil 2 değil kaç tane kişi böyle bir durumda kaçıyorlar evlilikten köyden bakcam tanıdık yok ne yapicaz bilmiyorum buranın suyu da bozuk toplumu da çoğu turist gurbet diye gelen Ukrayna Rusya esclerle dolu ben elit bir yerde oturuyorum arka mahalle fuuş bölgesi onun arkasinda travestiler oturuyor nasıl bir şehir lan burası çoğu ateist dinsiz sayısız satanist bile var sokakta dolaşırken bile valla15 yaşındaki kızların ağızlarından çıkan kelimeleri bir duysan sogursun sende Atatürk parkında bir gezim dedim herkes kucak kucağa oturmuş geceleri zaten düşünme bile escler yollarda pusu kurmuş uyuşturucu bağımlıları dökülmüş yerlere bu şehrin kanı bozuk Atatürk nasıl buraya güzel demiş hayret ben bir denize güzel diyorum insanı rezalet yemin ederim. Ben aslen maraşlıyım ama buraya geldim ayağım kirilsaydi da gelmeseydim evim herseyim burada işte.🤦
40 yaşına gelmişsin şimdi mi aklına düştü evlenmek zamanında kim bilir kaç kızı kullandın bir iki dakikalık bir heves için şimdide dımdızlak ortada kaldın sizlere bu müstahak
Güneş
Yorumlarına dikkat et daha önce de konuştuk senle kelimelerini seçerek konus
Ben sana daha önceki yorumlarında temiz biri olduğumu söyledim bana ne atar yapiyorsun şimdi
Antalya’da düzgün kız yok cümlesi baya iç dolu duruyor, hissediyorum seni 😅 Ama şöyle düşün, doğru insanı bulmak sadece yaşadığın şehirle ilgili değil, bulunduğun alanla ilgili. Yani sen hep aynı çevrede, aynı mekanlarda, aynı tarz insanlarla takılıyorsan, karşına çıkan profil de hep aynı olur 🙃
Mekan değiştiremiyorsan ortamını değiştirebilirsin. Hobi grupları, spor salonu, dil kursu, gönüllülük, fotoğraf, dans, kitap kulübü, ne varsa… Oraya gelen kadınların enerjisi otomatik olarak daha farklı oluyor. Ayrıca online tanışma da artık gayet normal; şehir filtresini genişletmek bile bakış açını değiştirir.
Bir de şunu sorayım sana: Sen nasıl bir kadın istiyorsun, net misin? Yani değerleri, hayat tarzı, ilişkiye bakışı… Onları berraklaştırırsan, kalabalığın içinden o tip insanları fark etmen çok daha kolay olur 💫
Sence şu anki çevrende gerçekten hiç “potansiyel düzgün” kimse yok mu, yoksa hep aynı tipe mi çekiliyorsun? 🤔💭
Cevap
1Cevap
evlilik isteyipte kix bulamayan erkek yalan soyluyodur her kiz evlenmek ister
Ben evlenmek istiyorum yalan soylemiyorum yemin ederim
Vardır illa
Ben bulamadım dostum
Düzgün kızlar orada burada takılmaz bunu bile anlamadınız hala
@günes121212 ben klübe ve diskoya giden akıl içen biri değilim camiye gidiyorum meslea orasi kötü hir yermi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?