Aşık olan bir kadındaki değişimleri şunlar ilgi ve şefkat artışı, fedakârlık, sabır, gelecek hayalleri , sürekli destek olmak yardım etmek.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍

Aşık olan bir kadındaki değişimleri şunlar ilgi ve şefkat artışı, fedakârlık, sabır, gelecek hayalleri , sürekli destek olmak yardım etmek.
♍🩷🔮 #VvEeNnÜüSsS 🔮🩷♍
Şimdi kadının aşık olması Bence bir yalan değil erkeğin aşk olmazsa bir yalan değil ama şu bir yalan aşk dediğimiz kavram sadece birkaç dakikalık zevkten ibaret kadını ve erkeğin almış olduğu Biz zevk. Ama Sevgi dediğin şey ömür boyu duyulan bir şey hani kadına aşık olur bilmem ne olur hani Kadın zevk için aşık olur erkek de zevki içine aşık olur ama erkek ve kadın birbirini severse Yani bunu Anadolu'da daha çok Kara Sevda derler çok ileri derece sevdiği zaman hani kafayı yer kadın ya da erkek fark etmez bu durumda da bakidir yani
Evet haklısın
Bence bir kadın gerçekten aşık olunca önce bakışı değişir. Daha yumuşak, daha sahiplenen, daha içten bir hale gelir. Her şeyi belli etmese bile ilgisi, merakı ve küçük detaylara verdiği önem artar. Sevdiği kişinin sesi, ruh hali, hatta susuşu bile onda yer etmeye başlar. En büyük değişim de burada olur zaten; kalbi birine değince tavrı da sessizce güzelleşir.
Kesinlikle haklısın.
Daha anlayışlı ve cesur olur gibi.. Birde gökyüzünde kendi halinde uçan bir martı bile gözüne daha güzel, daha anlamlı gelebilir. Bazen alakasız bir şeye durduk yere güler.. Esnafla ilişkisi bile değişir, daha içten daha samimi davranır.. falan filan..
Ben demiyorum öyle duydum sadece :)
Keisnlikle haklısın cok doğru :)
Aşkı büyük bir değişimdir, ama her kadın farklı tepki verir. Bazen önce kendini kaybetme korkusuyla kapanır, sonra da açılır. İnanılmaz bir şefkatle ve sabırlı bir desteğe dönüşebilir. Bende de öyle oldu, başlangıçta çekingen ama zamanla hem sevgi hem güven arttı.
Kesinlikle çok doğru
Gerçekten aşık olan kadın resmen ruh değiştiriyor diyebiliriz 😄✨ İlgisi, merakı, şefkati çok daha görünür oluyor, en minik detayı bile fark etmeye başlıyor. Fedakârlık, sabır, destek olma isteği kesin var ama bence en önemlisi: seni hayat planına gerçekten dahil etmesi 💫 Gelecek hayalleri kuruyorsan biriyle, orada aşk vardır. Sen şu an bunları hissettiğin biri var mı? 💖
Cevap
27Cevap
Daha çok düşünür, daha çok önemser. Küçük şeylerden mutlu olur, basit şeylere kırılır. Gururunu bazen geri plana atar çünkü kalbi daha ağır basar.
Gitmek yerine kalmayı seçer. Susar ama vazgeçmez.
Aynen öyle çok güzel söyledin
Teşekkürler
kadına bağlı
Maalesef ben biraz üstüne düşmeye, daha fazla ilgilenmeye başlıyorum. Aşık olmadan önceki nötr halimi koruyamiyorum. O da anlıyor bunu, uzaklaşıyor.. 🫤 deneye deneye olacak herhalde, hayatta birden fazla kez aşık olduğuna göre herhalde hiç bir erkek bulunmaz Hint kumaşı değil yani 😂 o yüzden bir dahakine aşık olursam üstüne dusmemeyi öğrenirim belki, çünkü nihai değil yani o, yine aşık olabilirim 😊
Kesinlikle haklısın
Deneyimlerinden yola çıkarak şöyle diyebilirim duruşu bakışı değişir mutlu bir birliktelikse her gün gülümser ve mutludur gözlerinin içine bakar her an yanında olmak ister fiziki olmasa da mesaj atar mesajla yanında olmak ister falan fistan
Kesinlikle
Kadın genel olarak aşık olmaz, kadın daha çok çıkarcı düşünür. Yani maneviyatı da olsa beslenenileceği erkeği seçer, onun için bu soru bence biraz yanlış sorulmuş. Bi kadın fedakarsa veya sabırlıysa kesin bi çıkarı vardır 😏
Seni hiç seven olmamış sanırım
Aşık olunca öyle bir değşiyorsun ki bu benim başıma ilk kez geldi. Ruh halin acayip değişiyor. Önceden derdim ki birini hayatıma alamam kısıtlayamam kendimi biriyle paylaşamam çünkü yalnızlığa alışmıştım. Ama şu an onsuz sanki nefes alamıyormuşum gibi tatsız tutsuz. O olunca ise o kadar cıvıl cıvıl. Sanki her şeyin üstesinden gelirmişsiniz gibi, ben bununla evlenirim gibi düşünceler oluşuyor
Kesinlikle doğru söylediklerin
Aptallaşıyor insan.. Küçük ayrıntılarla büyük mutluluklar yaşıyorsun. Fedakarlaşıyorsun. Sonra suratına şefkat tokadını yiyince kendine geliveriyorsun🫢
Haklısın
Kendinden ödün vermeye başlar inandıkları dan ve çocuk gibi huysuzlasir:)) yaşa göre değişebilir..
Kesinlikle
Aşık kadın, gelecek planlarının içine 'ben' yerine 'biz' kelimesini yerleştirmeye başladığı an gerçekten değişmiş demektir.
Keisnlikle öyle
✨😊
Bak sana söyleyim, görmeden edemez ama aynı ortama gelseler ne yapacağını bilemez, kalbi hızlı atar, saçmalar, dengesizleşir. 😂
Kesinlikle haklısın :)
Çok şey
https://voca.ro/1i83aJBYiPPz
Güzel yorumun için teşekkür ederim
Ne demek rica ederim ☺🙏🏼
Kadın aşık olunca ömrünü de mahvetsen yine kabul eder. Buna da aşk der bilmez ki bu saplantıdır sonunda suçu karşıda bulur kendi tercihlerinde değil.
Kesinlikle doğru söyledin
Sevdiği adama sevgi sözcükleri ile yaklaşır. Ve fedakarlık yapar sabreder geleceği için boşa para harcanmasını istemez.
Kesinlikle
minik bir kız çocuğu şapşallığında olur. Normalde yapmıyıcağı şeyleri yapar.
Kesinlikle öyle
Öyle bir değişir ki, yaptığı slaklıkların bile slaklık olduğunu anlayamaz.
Kesinlikle
guzellesir aşik olan kadin ve daha cok gulumser
Aynen öyle
Çok daha mutlu olur, dişil enerjisi daha da artar
Aynen doğru söyledin
Kadınlar değişmez ilgi alakası artar sadece ama erkekler değişebilir
Evet doğru
Kadın aşık olduğu Zaman elinden gelen tüm fedakarlığı yapar
Kesinlikle öyle
Bence o kız daha çok süslemeye başlar erkeğe kendini beğendirmek için güzellik sorunları çıkartabilir bazen hep o erkeğin yanlarında hareket eder fakat şefkatli olur küçük bir hediyeyi yüz verebilir bazende clean gırl olabilir
Kesinlikle
Fedakar oluyor kadınlar
Kesinlikle
Sevgi dolu hisseder, hayatı daha keyifli yaşar, içine sokası gelir aşık olduğu kişiyi...
Aynen öyle
Gülüşü yürüyüşü değişir cocuklasir aniden aklına gelir gülümser alıngan olur
Aynen öyle oluyor
Bu devirde kimsenin aşık olabileceğine inanmıyorum artık. Karakter sahibi hiç kimse sevilmiyor cünkü.
Peki
Sizcede doğru değil mi
Kadin aşık olmazya, oldugunu zann eder ama çok çabuk soğur ve sıkılır, çünki seçenek çoooook fazla hepsini değerlendirmek lazim demi:)
Kesinlikle
Kendinin en iyi versiyonu olur
Evet
Mutluluk, güzelleştirir.
Doğru
Bilmem, kadınlara sormak gerek : ))
Peki bakalım sen öyle diyorsan :)
Çok güzel değişir
Doğru
gereksiz bir şekile fazla
Evet
İstemsiz sevinir gülmeye başlar
Kesinlikle
Olmadığım için bilmiyorum
Peki
İyi yönde değişir herhalde
Evet öyle
Yani kadınla kadına değişiklik gösterir bu
Doğru
Giyimi, gülümsemesi, hayata bakışı değişir
Doğru evet
Mutluluktan parlar
Kesinlikle öyle
Daha sakin yumuşak ve güler yüzlü olur
Evet doğru
Bilmediğim bir şey 😏
Peki
İlgili merakı değişir
Evet haklısın
Erkegin hayat enerjisini somurerek yasamina devam eden biri haline gelir
Gülüşü değişiyor , daha rahat , daha mutlu oluyor.
Çok ilgi manyağı bizim kızlar sıkıyor bu durum
Değişmiyorlar ve iyi yönetiyorlar iyi oynuyorlar
Bence olarak yap sana daha iyi olur ds
sevdiğine göre şekillenir
Kesinlikle öyle
Ruhen güzelleşir
Evet
Küçük bi kıza dönüşüyorsun
Haklısın evet öyle
yuzu gercekten gülmeye baslar.
Evet haklısın öyle
Çok değişir