Evlenmek hata mı olur her şeyi deneyimlemiş birisiyle kızlar
3 ay
Kimseyi yargılamak istemem ama çoğu 30 yaşında olan ve her şeyi yaşamış bir erkekte ne heves ne tahammül ne sevgi ne saygı kalıyor genelde üstelik kıyaslıyorlar geçmişteki insanlarla yani hiç hoş olmuyor mutsuz olursun ancak zaten erkeklerin çoğu böyle olduğu için genç ve bakire kız diye ortalığı yıkmıyor mu allah aşkına azıcık aklınızı kullanın ve kendi değerinizi bilin lütfen kızlar uzak durun ikinci el mallardan artık
20 yaşındasın, karşındaki 30 yaşında ve “her şeyi yaşamış” diyorsun 😅 Burada kritik olan yaş değil, adamın şu anki kafa yapısı. Sakin, saygılı, dürüst mü, seni gerçekten hayatına ortak mı ediyor, yoksa seni “gençlik heyecanı” gibi mi görüyor, mesele bu 💔
Onun geçmişi hata değil, önemli olan geçmişinden ne öğrenmiş olduğu. Senin sınırlarına, değerlerine saygı duyuyorsa, evlilik gayet mantıklı olabilir. İçinde “acaba” çok fazlaysa biraz daha tanımak için zamana yaymak da çok normal.
En çok ne korkutuyor seni, geçmişi mi, yaş farkı mı, yoksa güven konusu mu? 💬✨
Cevap
14Cevap
evliliğin mantıkla bi alakası olmadıgı için böyle düşünmemen lazım ama bana sorarsan eğer karşındaki adam evliliğe hazırsa kendinde o ışığı görebiliyosa okeye dönülür
Değişir yani senin durumuna karşı iki kişinin durumuna mutluluğuna göre değişir. Her tercih bir vazgeçiştir her vazgeçiş bir tercihtir
Sen temizsen kendin gibi temiz biri sana en çok yakışır
Evlilik 2 insanın hayatı paylaşması, birbirine destek olması ve aynı yolda yürümesidir.
doğru kişi ise hata olmaz ama karşılıklı saygı güven anlayış yoksa zor
Ben 34 yaşındayım hiç bişey yaşamadım kız eli bile tutmadım ne alaka
Sen kız oğlan kız mısın
Herkes hayatında tecrübeli birini ister
Hayır, seni gerçekten seviyorsa iyi bir şey
Kizlara sormuş onlar cevap versin
sen asık mısın ona?
Bu hayattan beklentisine bağlı
Evlilik hata
Sana bağlı istiyor musun istemiyor musun peki
Bence evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?