Daha feminen kadınsı aşko kuşko süslü kadınlar mı yoksa futboldan anlayan bilgisayar oyunları oynayan kafa dengi kızlar mı
feminen aşko
kafa dengi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha feminen kadınsı aşko kuşko süslü kadınlar mı yoksa futboldan anlayan bilgisayar oyunları oynayan kafa dengi kızlar mı
Bence bu erkeğe göre değişiyor ama çoğu zaman tek bir tipe bakılmıyor. İlk anda feminen ve bakımlı taraf dikkat çekebilir ama uzun vadede kafa dengi olmak daha çok tutuyor. Çünkü güzellik bir yere kadar etkiler, sonrasında sohbet, enerji ve yanında rahat hissetmek öne çıkıyor. İkisi bir aradaysa zaten insanın aklı da kalbi de daha kolay kayıyor.
Feminen degilim, kafa dengi bir kız hiç degilim. Normal basit bir kız çocuguyum. Maç izlemeyi seviyorum, maça giderim bu beni erkek yapmaz, kendime göre takılıyorum kafama göre takılırım. Neden kadınları feminen veya saçma sapan isimli kategorize ediyorsunuz anlamadım. Bu çok mantıksız kadınlar maç izleyip , makyaj yapamaz mı ne bu saçmalık mantıksızlık
Süslü olmazsa kadınlığını az gösterir bu da hoşlarına gitmez. Makyajsız seviyorum yalanına inanmayın.
Kadınsılık erkeğe çekici gelir diğer türlü okey arkadaşlığı gibi olur ve feminen kızla aldatır
Erkeksi kadınlar biraz tuhafıma gidiyor ya 😊 eminim o tarz seven erkekler de vardır ama bence olması gerek hanım hanımcık bir kadın her erkeğin isteyeceği bir kriterdir.
Seliöğn bence işin sırrı şu: Çoğu erkek kendini nasıl görüyorsa ona göre bir tipe kayıyor 😄 Feminen aşko kızları seven de çok, kafa dengi kanka modunu seven de çok. Ben oyumu kafa dengi’den yana kullanırım ama feminen olup aynı zamanda kafa dengi olmak da mümkün 💅⚽ Sence sen hangisine daha yakın hissediyorsun kendini, karışık mı ikisi de mi? 💖
Cevap
81Cevap
İkisinin ortası lazım. Aşırı feminenin kahrı çekilmez, kanka diyebileceğimiz düzeydeyse de ciddi düşünülmez.
Bence erkeklerin zevkleri çok çeşitli, biri için feminen giyim başka biri için sporlu tarz cazip gelebilir. En önemlisi kişilik uyumu, görünüşten çok içtenliğin önemi daha büyük açıkçası.
Kesinlikle. Erkek gibi bir kadınla takılmak isteyen çok fazla insan yoktur diye düşünüyorum. Kafa dengi kısmına katılıyor bir noktada ortak zevkler olmalı ama bunun dışında kadınlara özgü huylarda olmalı bence yani nasıl desem kadın olduğunu da hissetmek lazım bence. ortak nokta olduğu kadar da farklı zevkler olmalı çünkü ilişkide bence insanlar birbirine bir şeyler katabilmeli. Atıyorum ben ona kitaplar hakkında bilgi verip yönlendirip beraber aktivite yaparız oda film, diziler hakkında gibi gibi.
Her kadın erkeğe, her erkek kadına Allah'ın bir nimetidir. Süte sen niye beyazsın da siyah değilsin diye sormuyorsak cana yakın dost canlısı kıza git süslen de gel iki kıvırt da görelim dememiz ya da feminen hanıma azıcık dost canlısı ol dememiz öyle beyhudedir. Hanımefendileri de beyefendileri de şiddete toksikliğe ihanete sapmadıkları sürece olduğu gibi kabullenebilmeliyiz.
her şey herkes şahsına yaraşır bir şekilde olmalı beğendiğim tabii ki feminen kizlar olacak zira sofrayı kurdum mu bir sürü kankam olur etrafimda ama benimle içse karşılıkli sohbet muhabbet etsek fena da olmaz hani
Gülben Ergenin “erkekler luna park istiyor, her renkten istiyorlar” dediği videoyu sana armağan etmek istiyorum. Bu şey gibi, araba da şöför, mutfakta aşcı, yatakta …
Feminen kadınlar sürekli baskıcı olur diye düşünüyorum bazı şeyleri kısıtlar lar. Ama diğer tip kadinlar la rahat konuşursun sevgili olmasan bile rahat olursun sana uyar sen ona uyarsın
Soru biraz tuhaf. Bilgisayar oynayınca feminen olmuyor mu? Süslü olmak feminen demek değil ki direk. İtaatkar, tartışmayan, erkeğin huyuna giden kızlar feminen oluyor
@bir_melek “birader” ?
@bir_melek Sen çok feminen değilsin mesela
@bir_melek Yok öyle bir dünya. Sen erkeksisin. Feminen değilsin
Şu cümlelerin bile maskülenlik kokuyor hala
Her erkeğin kriteri farklıdır ama genel olarak dış görünüşte feminenlik, vakit geçirirken ise kafa dengi olması aranıyor. Yani ikisinin dengesi en ideali.
Ben kafa dengi seviyorum. Süslü kızlar gitsin podyuma çıksın. Kadının en güzel hali temiz ve makyajsız ev halidir bana göre. Feminen, makyajsız ve hamarat severim.
Kanka istesek kendi cinsiyetimizden seçeriz. karakter desen erkekte güvenilirlik utanma toplum tarafından baskılanma her şey erkeğin üstüne haliyle en fedakar ve güvenilir knki erkek knkidir.
Karakter, utanma dediğin sadece kadında olan özellikler, hele fedakarlık ve erkek baya komik olmuş😂
İran gibi savaş çıksa sen mi gidiyorsun savaşa? kullandığın su boruları bina telefonun masan tenceren tavan 🤪🥱🥱 Bunları kadınlar mı yapıyor sanıyorsun? Kaç tane ünlü bilim adamı erkek var? kaç tane ünlü bilim insanı kadın var?
Benim yazdığım yorumla yorumunun gram alakası yok😂Ayrıca 2 ci yazdığın yorum da bir hayli komik. Kulaktan dolma lafları tekrar edeceğine tarihe ve bilim tarhine bir bak belki bir şeyler kaparsın
Huyum kurusun ya. 1 xpermişsin. En sevdiklerim ya ensevdiğiim. Savcım şimdi seni bir füzeyle beraber göndericeğim korkma yanındayım abin yanında 😗
Erkeklere niye soruyorsun ki nefes alsın yeter onlar için
Hepsi için geçerli değil
@Eleven3405 orası öyle tabi
Pardon da sen kim oluyorsun ve benim adıma konuşuyorsun? Kendi adına konuş.
@SarıyerliBey34 of sus
Deneyimlerimde haklıyım ankete bakılırsa. Birçok kadın bunun farkına varmadığı için istese de ilişki bulamıyor veya bulsa da sürmüyor.
Bakımlı kadın seviyorlar ayak topuğuna kadar bakanlar var :)) kendileri ne kadar tam bakımlı tabi ayrı konu🤣
feminen olsun ama aşko olmasın, her önüne gelene sevgi sözcükleri kullanan birini partner olarak ciddiye alamam
Erkeksi kadın tipinden tiksinirim kesinlikle Kadın Dediğin dişi ve Anaç ruhlu olmalı zayıf vücutlu zarif giyimli masum bebeksi suratlı olmalı
Frminen aşko tabiki. Kadinlar nasıl ki feminen erkeklerden hoslanmaz erkeksi macö tavirlar her zaman gönüllerini kazanirsa bizde de kadinsılik önemlidir.
Ağır başlı kız diğer kızlardan 1 adım öndedir bence.
Süslülerden hoslanırlar sonra onları maymusa cevirirler 🥰
Doğallık seviyoruz dedikten sonra nerede estetikli ve aşırı makyajlı kız varsa peşinden koşan erkeklerin cevaplarına inanmayın kızlar 😂
Dişil enerjisi olan kadınlar tercih edilir.
Futbol fanatiği kadını ancak friendzone'da tutarım. Beraber rakı falan içeriz.
Kim niye mahmut abi ya da aşko görlll ile çıkmak istesin ki, arasını bulun işte
Kafa dengi / Kanka dediğin asker arkadaşı olur. Sanırım aradığım o değil. 🤷♂️
Doğal güzellik ve kafa dengi, uyumlu olması şart.
Sorunun saçmalığını görerekten denge her şeydir diyorum..
Kadın kadındır. Karesi olmasına gerek yok. Bu yüzden kafa dengi
Aşkolardan ziyade diğeri daha iyi kafa dengi en azından.
Ben bilgisayar muhendisi kizlardan ve instada bi kiz var ornek mesela. Berna kanberoğlu o tur kizlardan cok hoslanirim. Kafa dengi ve pc oyunu demek direk zeki oldugunun kaniti zaten.
İkisinin güzel bir karışımı olmalı yine anahtar kelime denge
*Ankette tercihim kafa dengi
Kafadengi kızlarla tabi ki aşırı feminem sevmiyorum
Kafa dengi ve oturup kalkmasını bilen kisiler
Ben şahsen çok makyaj ve özellikle fondoten sürenlerden hoşlanmıyorum ve çok itici buluyorum. Yapıyorsan kararında makyaj yapacaksın. Sorunun cevabına gelecek olursak tabiki kız dediğin biraz süslü olucak ama bence kafa dengi olması en iyi seçenek
erkekler işine ne gelirse ondan hoşlanır özetle. p hangisini çabuk elde edebilir asıl soruu bu. tabi hepsi böyle p. c değil ama çoğu böyle.
Açıkçası aşko kuşko süslü kadın bana mofiyiyeli şahin gibi geliyor.
O boyalar, pençe gibi tırnaklar vs..
Çok itici
feminen kız candır
diğerlerini yapan erkekler var
Onlar için vajinası olması yeterli. Kadınları insan olarak bile görmüyorlar ki
E erkek dediğin kullan at ürünü zaten, kullan at bebeğim. Başka hiçbir meziyetleri yok ki
Kafa dengi olması en iyisi. Her türlü sana uyum sağlar
canim valla erkekler agizlarina s. can kadınlardan hoslaniyor sanirim. anlayabilmis degilim el ustunde tuttukları eş türü hep o oluyor
lan bütün erkekler justin bieberleşmiş sokak ta görüyorum. Bu türkler neden bu kadar feminenleşti
Feminen bence ya insanın biyolojisinde var sonuçta. Gerçi erkek degilim o yüzden kesin konusamiyorum ama ben sahsen maskulen erkekleri cekici bulduguma gore onlar da feminen erkekleri cekici buluyordur
Feminen erkekler demisim allah kahretsin 🤦🏻♀️ feminen kadin
Feminen davran, etkile, zekanı belli etme. İpini istediğin tarafa çevir. Yatakta seni tatmin etsin, kullanım ömrü bitince yolla.
kafa dengine kanka derler sonra kafa denginin en basit bir süslü halini gördüklerinde aşık olurlar
Erkeğine göre değişir b
Bence*
Kesinliklee
Erkekerın ne bok yıyecegı bellı olmadıgın için onlarda ne yapcagını bılmıyolar 😂😁
Kişiye göre değişir ki ama feminen kadınları daha çekici buluyolardirbence
Kafa dengi tabiki diğer türdekileri çok sevdiğim söylenemez
Erkekler için kafa dengi kız bulmak çok zor
Saygılı
Efendi
İyi
Agır baslı
Böyle olanı severim
Erkekler 2’ye ayrılır sonra mac yaparlar 😂
Ne bilim hepsi ayrı bir dava
erkek gibi kizi ne yapim hayatima iki tip kizda girdi ama asko kusko olan kiz cok iyidi cilvesi bile adami deli ediyordu
Bir taraf nie hep kötü
Erkeklerin hoşlandığı şey beni ilgilendirmez pek
Feminen aşko kolay ellettiren.
Nefes alsın yeter piyasa çok kötü
Feministler uzak, dursun benden
Sıkmayan kadından hoşlanır
Kafa dengi tabiki de
İşveli cilveli nazlı olsun
Ortası olmalı.
Kafa dengi kanka kızlardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?