Eşim beni aldatıyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum, bu güvensizlikle nasıl başa çıkılır?

Evli, 3 yaşında kızım var eşim üstümüze çok titrer ama uzun zamandır içime beni aldattığına dair bi his geldi ama konduramadım hâlâ kondurmak istemiyorum kafamda öyle şeyler geçiyor ki onu öptü mü ona dokundu mu ne dedi ne konuştu beni sevmiyor mu artık. Milyonlarca soru çok yordu araştırmaya başladım iş yerinden bi kadın arıyor o da onu arıyor falan açıkça sordum ilişkiniz mi var? Varsa söyle bitirelim yıpratmayalım birbirimizi diye hayır yok seni seviyorum ne onunla ne de başka biri olmadı aklımdan bile geçirmedim kızımın üstüne yemin ederim ikinizi de kaybetmeyi göze alamam asla böyle bi şey yok ben nasıl bunu sana düşündürdüm diyor. Biz bunu konuşunca ilk kadınla bi kaç gün hiç konuşmadılar sonra yine konuşmaya başladılar iş yerinde kamera var izleyebiliyorum. Ara ara yanına geliyor eşim bi restauranda müdür kadında giyim mağazasında müdür. Kahve içmeye falan geliyor arıyor falan arkadaşım diye konuşuyor. Ama bazı şüpheler var içimde sevmek sevilmek o kadar güzel bi şeyken tersini düşünmek de ondan daha beter kötü bilmiyorum her şey durdu gibi umutlarım hayallerim kırıldı. Umarım yapmamıştır umarım.

Güncellemeler
3 ay
Birde sanki kamerada eşim yüz vermiyor ama kadın salça oluyor gibi etrafında dolanıyor falan birde yanında başka biri varken eşime selam bile vermiyormuş öyle diyo tabi eşimin tanıdıkları dışında
Eşim beni aldatıyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum, bu güvensizlikle nasıl başa çıkılır?