Beni sevdiğini söylüyor ama başka kadınlara yiyecek gibi bakıyor ne yapmalıyım?
2 ay
Beni sevdiğini söylüyor ama başka kadınlara yiyecek gibi bakıyor ne yapmalıyım?
Bence önce bunu açıkça söylemen lazım. Birinin ara sıra etrafa bakmasıyla, resmen süzmesi aynı şey değil. Seni rahatsız eden şey buysa küçümsenmemeli. Konuştuğunda seni anlamaya çalışıyorsa bir şeyler toparlanır, ama seni suçlayıp normalleştirmeye çalışıyorsa asıl sorun orada başlar. İlişki insanın içini huzursuz ediyorsa sevgi sözü tek başına yetmez, çünkü seven biri önce sana ne hissettirdiğine dikkat eder.
Anlat insanların sana onun diğer kadınlara baktığı gibi bakmasını ister misin diye sor baktın cevabı evet ise salla gitsin. Cevabı hayır ise bir sonraki buluşmada makyajı biraz abart insanlar sana baksın..
Yiyecek gibi bakması görgü kurallarına aykırı zaten karakterini belirler. Evet ayrılmalısın fakat senden başkasına baktığı için değil bunu görgüsüzce yapıyor olmasından kaynaklı bunu yapmalısın bence
Gözümle görüyorum inkar ediyorum bakmadım diyor kafayı yersin
Tipik bir karakter. Daha doğrusu karaktersiz bir karakter. Ben evliyim evet bakıyorum bunu inkar etmiyorum. Fakat gerçekten güzele bakıyorum bunu abartarak yapmıyorum. Bakıyorum güzel evet tamam güzelmiş. Eşim bir iki kızıyor sonrasında tatlıya bağlıyorum konuyu. Ama seninki tam bir karaktersiz bence
Sen çok mu iyi yapıyorsun yani gece gece çıldıracam vallahi delirecem Yarabbi sabır evlisin evli neden bakıyorsun abiiiii nedennnnnnnnnnnnn
Bakmaya devam et🖐️👍👍
Karın da erkeklere bakıyor mu? Onun da bakmasını normal karşılayacaksın o zaman
@Erkekfatma22 çok mantıklı bir soru sordu. kadınların çekici erkeklere olan ilgisini neden doğalarının bir sonucu olarak görmüyorsun
Karının başka erkeklere olan ilgisini doğal karşılaman adil ama norm dışı bir ahlak anlayışınız var karı-koca olarak. Kendin gibi birini bulabilmene sevindim
Sadakatsizliği normalleştiriyorsun. Halk arasında bunun nasıl isimlendirildiğinden haberin var mı?
Çokeşlilik, şehvet, aldatmak vs bunlara da biyolojik argümanlarla kılıf uydurulabilir. Karın gözlerini bir erkeğin üzerinden alamadığında ne hissediyorsun? Onu baştan aşağı süzdüğünde, sağlam gövdesine ve belirgin kasıklarına baktığında?
Sen zaten kadınların kara kaşına kara gözüne bakıyordun doğan gereği 👍
İnsan doğası falan değil. Bakmasan bakmazsın. İstemezsen yapmazsın. Sen bakmak istiyorsun.
Bize ne soruyon doğru olanın ne olduğunu biliyorsun onu bırakıp yoluna bakmalısın hayatında boş kalabalıktan değil sevgi böyle olmaz seni başka amaç için seviyordur o
Başka kadınlara “yiyecek gibi bakma” kısmı gerçekten rahatsız edici, seni çok iyi anlıyorum... 😕 Birini seviyorsan en azından yanında saygılı olmasını beklersin, bu çok normal.
Bence önce sakin bir anda açık açık konuş, “bakman değil, bakış şeklin ve benim yanımdayken bunu yapman beni kırıyor” de. Tepkisi çok önemli. Savunmaya geçiyor, seni suçluyorsa orada sıkıntı büyük. Ama anlamaya çalışıp kendini düzeltmeye niyetliyse şans verilebilir.
Sana sorum şu: Onun bu tavrına güvenin sence ne kadar zarar gördü, yüzde kaç diyebilirsin? 🥺💔
Cevap
108Cevap
Gözleri sağlıklı diye dua etmen lazım yüce Allah'a.
Gözlerini oy daha temiz iş.
@Sosyetic_SheqiiL pis cani sjsjsjsj öldürsün adam daha az acı çeker
Bakmasın o da el aleme
Bence açıkça konuşman gerekiyor. "Bana gözün çukurda" demek değil, "bu durum beni rahatsız ediyor, ne yapacağımızı konuşalım" diye başla. Eğer sevgisi gerçekse bunu çözebilirsiniz, ama sadece görmezden gelmeniz iyi olmayabilir.
Walla boşama ama bu konuş uyar yani şunuda diyebilirimki sokakta karıya kıza çok dikkatli bakan biri ilahaki yatıp kaktilarida olmustur ama yakalamış ya da yakalamamissin bilmem yani kimse kimseye kuru kuruya bakmaz eyer o yol varsa zaten o yolda kırıkları da olmuştur ama bırakma deyil yani bir konuş baktın olmuyo ya katlanacan ya birakacan
Bunu bize soruyorsa bir kadın. Çoktan ayrılmıştır sadece gün sayıyordur. Bir de yeni sevgili arıyordur. "monkey jumping" kavramını gerçekleştiriyordur. Bulunca ve ısınınca yenisine. Eskiyi bırakıcaktır 😉😮 Kadınlar hep aynı ve sıkıcı. Gözlerini ve bedenini aç bıraktığın her erkek seni aldatıcağına yemin içerim 👌 10 yıl garanti veriyorum.
Burada mevzu kadında ama. Adam yeni sevgili arıyor suç siz erkeklerde
Eskisi ihtiyaçlarını görmüyorsa yeni de arar üst model de arar
İhtiyaçlar önemsizdir. Sadakat önemlidir
Erkeğin ihtiyaçları önemsizken... Size niye sadakat versin niye sağlayıcılık versin bir şey göstersin ki. 😂 Sen evde akldın gülo. bu kafayla evlenemezsin evlensen bile boşanırsın ya da çocuk yapar seni aldatır başkalarıyla takılır. Başka şans yok
Dokunca mı aldatmak oluyor sadece? O baktığı kızlardan biri yüz verse? Bunu hiç düşündün mü? Bakmak normal değil aldatmaktır sana saygı duymuyor Abaza biri. Bunu normak gören erkekler karınıza da erkekler baksın normak görün a yok o zaman ben enayi gavt mıyım dersiniz biz kadınlar sevgilimizin başkasına bakmasını neden normal görelim enayi gavt mıyız?
Degio mi
herkes istediği gibi giyinebilir buna lafım yok linçlemeyin.. ama son zamanların giyim kuşamı da bakılmayacak gibi değil dar taytlar dar pantlonlar ekısa etekler dekolteler bunlar 15 yaşından 80 yaşına bütün erkeklerin dikkatini çeker bakmayan çok nadir vardır
Asla yargılamak laf söylemek için yazmıyorum sadece merakımdan naifçe bir şey sormak istiyorum ne giyelim o halde yani üretimi yasaklansın hem benim atıyorum sevgilim var e dışarısı pantolonlu klasik erkek dolu ama ben bakmak arzusundayım bakıyorum burada konu erkekler dışarda gezmesin mi olur dediğim gibi ben tartışma sebepli yazmadım normal konuşma
@hirraa77 tartışmayalım zaten konuşalım. ne giyersiniz bilmiyorum uzun etekler olabilir günlük boydan elbiselr olabilir veya çok değil biraz daha bol pantlon olabilir. giyin demiyorum yanlış anlamayın bu konuda herkes özgür. ama diğer türlü dikkatimi çeken şu 15 yaştan 80 yaşa abartısız herkes bi göz atıyor..
ilişkide saygı, sevgiden çok daha önemlidir. Muhasebeye yolla, ilişiğini kestir.
Gözü doymamisin kalbini doyuramazsin. Seviyorum demek kolay onemli olan istikrarlı sevmek tek kadını sevebilmek.. Davranışlara itibar etmeni öneririm
Sevgi sadece sözle değil, eylemle de gösterilir. Seni rencide eden bir tutumda ısrar ediyorsa, bu güven problemini aşmanız zor olabilir; ayrılığı bir seçenek olarak değerlendirmelisin.
Erkek Yanında Sevgilisi Olsa da Olmasa da Bunu Yapmamalı...
Yine de Şöyle Bakalım Konuya Kediler de Ciğere Yiyecek Gibi Bakıyor Ama Yiyemiyor...
Büyük ihtimal Sen de oynamıyorsun ilişkiye falan girmemişsin büyük ihtimalle atacak suyunu atacak yer arıyor illaki ha Menderes zevk suyu var mesela atacak bir yer arıyorum İlla bir kadının sıcacık hani bedenine dokunmak başka bir şey lütfen sevgilisin Sen doyur abi değilse bakacaktır İlla yani seni bakarsın aynı şekilde
Kocası değil dayı yapmak zorunda değil senin gibi
Yaşlılar hep Abaza yaş aldıkça sapıtıyorsunuz 🤮🤮
Yem at çocuğa de ki bence istediğin kişiyle seviş bilmelisin falan ben buna ses çıkarmam diye kabul ederse direkt ayrıl
O'nun gözlerini vücudundan ayır eğer bunu yapmak mümkün değil ise sen doğrudan ondan ayrıl. Başkasına kör olmayan sevgiliden hayır gelmez
Cevabını bildiğiniz soruları sormayın ya.. ayrılmak ıcın mis gibi nedenin var. Nesine tahammül gıstercen bunun.
Mide bulandırıcı. Böyle bi erkekle 2. defa asla buluşmam.
Hiç buluşmadık ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz
Kavga etmeye bile gerek yok direk şutla ondan olmaz.
Sence ne yapmalısın bir düşün kendince bakalım
Dışardaki kadına bakıyorsa şuçlu olan sensin çünkü sen daha sexsi olmalısın ona güzel görünmelisin ona güzel sözler söylemelisin ne isterse yapmalısın sana olan öz güveni kazanmalısın ondan sonra bak bi bir daha kimseye bakarmı
Bir erkek yanındaki kadına bakmak yerine gözü dışarıdaysa sıkıntı (:
yok abla evlen kız siz manyak mısınız aldatılmak için mi evleniceksin
Sen baksan kıyamet koparır. Çünkü kendisi öyle. Kıskanç adamların neden kıskanç oldduğunun nedeni bu genelde. Siz de seviyor sanıyorsunuz. Ayrıl bacımsu soruyor bir deeee
Bakmaması lazım ama bakıyorsada nedeni hersey olabilir direkt sorsaydın ya da tokatı koy
Başka kadınlara bakan bir adam seni hiç sevmemiştir zaten uzak dur
Sen ayrılmazsan o senden ayrılcak dogru zamanı bekliyor. Yani seni aldatmayı bekliyor. Bugün başkasına bakan bir erkek yarın neler yapmaz tanrı büyüktür en iyisini bilir.
Bakması zoruna gitse gelip buraya bu soruyu sormaz direk ayrılırdın
aseksüel olmayıp da bakmayan erkek diye bir şey yok.
Coktaaaan boynuzu yemissindir haberin yoktur
Erkeklerin çoğusu bakar hatta yüzde 98 i bakar ama yine de sevgilisi olanın bakmaması lazım
Bunu sorman bile hata gözü dışarda olan biriyle ömür geçmez
Bir şey yapma bence..
Gözü gönlü açılsın hemcinsimin🤣🤣🤣
Sevgilinin erkek olduğuna şükretmelisin. Kadınlara bakmayıp da kime bakacak
Sevgilisine bakacak dayı
sende yanında erkeklere bak anlasın çaktırmadan bakması gerektiğini :)
Hayır. Bakmayan mı var sanki. Siz de başka erkeklere bakıyorsunuz. Ama bakmak var, yer gibi bakmak var dimi. Ana bunu konuş onunla ve bir orta yol bulabilirsiniz eminim. 😎
senin de ne kadar şanssız bir kız olduğunu düşünürüm 🤷 senin yanında da başka kızlara bakıyorsa sen varken, alayına beş basarsın.
O kadınlara bakması bile aldatma sayılır bide hala sevgilim demen 😂
Fizigini güzelleştir. Birde erkekler tamahkardir. Seninkisi durustmus en azindan gercekte neyse senin yaninda da o. İki yuzlu de olabilirdi.
Sanırım bakmasıni bir de böyle düşünmelisin demek oluyor ki karşıdan bir karşılık alırsa ona gidecek
Al karsina konuş direk ayrılacağına baktın değişen bir şey yok o zaman ayrılığı gündemine alırsın
Bence Ayrılma Benimkide Kızlardan Bahsediyo Vesarye Şeyler Diyo Ben Yinede Seviyorum Asla Vazgeçmem Bence Ayrılma En İyisi Olur
Süslen püslen cilve yap adamın dışarıda kadınlara bakmasını istemiyorsan eğer yatak da muammelleni de güzel yaparsan eğer oraya buraya bakmasına gerek kalmaz dikkatini çekmen yeterli olacaktır bence
Benimki de başka erkeklere bakıyor, bence herkes bakar.
Sen laflara inanırsan ohoo gözünü aç inanma laflara
Ben bunu sevgilimden hissedince hemen erkeklere bakıyorum erkeklerde bana bakıyor kavga çıkıyor iyi oluyor 🤣
Sen de başka erkekleri kes madem hala ayrılmıyorsun
Tek bir göz zinası olay çıkarmam için yeterli sebeptir
Ayrılacaksın tabi ki. Bir de bunun için soru mu açtın?
hayir bence biraz daha boynuzlarini patlat seversin sen
Sevgilini her anlamda doyurmazsan böyle olur. sen mi ayrılırsın aldatılmak mı istersin :)
Erkeklere yiyecek gibi baksa daha mı iyiydi 😂
Doğamız öyle naapalım. Seni sevmiyor anlamına gelmiyor bu.
Bakmak var, bakmak var. Nasıl baktığı da önemli.
Önce hesabından yakışıklı erkekleri ayıkla sonra da ayrıl aşk. Böyle erKEK olmaz
baktığını kabul ediyor mu? baktığına emin misin o manada
Heee ayril ozman hic bir erkkle sevgili olmaz asla evlenemzsin yaa bakabilri nolmus yabi goze yasak koyamazsin rahat ol erkek voyle skilmaz azcik erkek dili ve edebiyati ogrenin kizlar
anlık bakıp çekse çok bir sorun olmaz'da yiyecek gibi bakıyorsa ayrıl direkt bu görmezden gelinecek bir şey değil
Kesinlikle üzülme o kadınlara yalnız hissetmesinler diye bakıyordur aslında çok centilmence 💞
bilge kadın sözü (ki nadirdir 🤪)
"nerede acıktığının önemi yoktur, yeter ki akşam yemeği evde yesin" 😉🥂
Bence sevin o sana kıyamadığı için başkalarına bakıyor onların canını yakacak seni hic üzmeyecek bence evlen bu adamla 😁😁😁
Sen de başka erkeklere bak. Ne hissettiğini anlasın sığır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?