Kısa giyinen ya da bakımlı hoş kadınlara sevgilim ben yanındayken dönüp dönüp bakıyor. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Ama görmemezlikten geliyorum. Kıskanç kadın durumuna düşmek istemiyorum. Onu nasıl uyarmalıyım? Trip mi atmalıyım? Açık açık yaptığının yanlış olduğunu mu söylemeliyim? Napayım ben? Bunu söylediğimde utanacak da utanmasını da istemiyorum. Üzülüyorum
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık anlat neden bakar bir insan başka kadınlara sen yapsan yani kadınlar yapsa bir ton laf gider olmaz öyle şey herkes sadece yanında değil uzakta bile olsa yüreğinde olan kişinin görüntüsünü görmeli gözünün önüne sadece sevdiği suret perde gibi inmeli etraf ise at gözlüğü takmış misali görmemeli bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenden emir alacak değil kime bakmak konusunda herkes özgürdür davranışlarında sen nasıl partnerini seçmekte özgürsen partnerinde istediğine bakabilir bence rahatsız olman yanlış ben flört ettiğimde karşımdaki flörtözler sevgililerini anlatıyordu bana senin ki sorun değil
00 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim durum yani yanında sevgilisi var ve gözü dışarda! Sen bu durumdan rahatsızsın ve seni anlamıyor. Bence bir kere uyar kıskandığını belli etme yaptığının yanlış olduğunu söyle. baktın aynı hatayı yapıyor uğraşmadan uzaklaş ondan. Bugün bakan yarın yanında kıza iltifat da eder
02 Yorumla
Soran+1 yıluyarmayı düşünüyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Kimse için değmiyor emin ol sen değil ol düşünsün. Seni cebinde bilmiş ki tereddütsüz bakabiliyor başkalarına da
+1 yılbenden sana bir tavsiye ister dinie isterse dinleme şimdi bunu yapan ilerde boynuzu takar sana sen de şey yapmaya devam et kıskanç kadın durumuna düşmeyeyim de isterse aldatsın falan dersin. başkasına bakması sanki doğru bir şey de senin kıskanman yanlış bir şeymiş gibi konuşuyorsun pehh
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
67Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tekmeyi basmalısın. Yanında iken bakan sen yokken neler yapar neler asdfgsdf
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Acikca uyar.. bu buyuk saygisizliktir ve dikkatinin sende degil cevresinde oldugunu gosterir.. acikcasi rest cek derim bu konuda. Gozu anlik kayar anlarim ama senin anlattigin sey kabul edilemez. Ya adam olsun ya da kapinin onune koyacagini soyle , isine gelmiyorsa da koy.. yanindayken yapmasin bari o ne acgozluluk o.
44 Yorumla- +1 yıl
@barraquda Bu ülkede erkekler değil kadınlar kapı dışarı koyuluyor beyefendi erkek adama sözleri geçmez kadınların
- +1 yıl
@selman_kingof kişiden kişiye değişir bu.. partnerinin yanıbaşında karı kızın içine düşen bir adam , "erkek adam " mıdır sence? karşısındakine sevgi saygısı olmayan adamın da yeri kapının önüdür.. gerekirse salacak ipini vatandaşın.. adam olsun .. hoş sen de doğru diyorsun.. bu tip adamlar kıymetli oluyor nedense...
- +1 yıl
@barraquda maalesef abim onlar kıymetli gözlerinde maalesef
- +1 yıl
@selman_kingof senin gözün kızdan başkasını görmesin.. prenses gibi davran ona.. ilk önce senden vaz geçer.. bu hep böyle olmuştur.. çok enteresan bir şey..
Bakmayan var mı ki? Şimdi atıp tutarlar yok ben bakmıyorum falan hikaye hepsi sokakta herkess birbirine bakıyor. Ama bakmak var bakmak var. bir bakıp dönüyorsa sorun yok ama gözlerini dikip dakikalarca süzüyorsa o anda tam de ki gözlerin kızın üstünde kaldı al belki lazım olur de anlamaz devam ederse öküzdür zaten afedersin 😄
20 Yorumla
+1 yılNasıl diyeyim şimdi bilemiyorum ki, hiç farkında olmadan benim de baktığım dönemler olmuş, boşanmadan önce, kendisi beni uyarıyordu, ama ben baktığımın farkında bile değildim. Siz ona söyleseniz bile o inkar edecektir. Çünkü o baktığının farkında bile değildir. Tamam bakıyordur, o an ona kilitlenmiştir. Bundan eminim. Söyleyebilirsiniz. Bu gayet normal. Ama söylemeyebilirsiniz de, kıskançlık profili çizmenizi istemem doğrusu. Boş verin kendi fakına varsın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yanında olsan da olmasan da yapmaması gereken bir şey
Ha dikkat çeken bir şey vardır (kıyafeti igrenctir, makyajda kullandigi renkler itici veya güzel gelmiştir) insanoğlu, bir şeyi iyi niyetle hoş buldu mu bakabilir tabii fakat hayatında biri varsa başkasına yan gözle bakması zaten kötü niyettir. Bu da karakterinun kalitesini belli eder. Olgun kişilikli bir insan zaten kolay kolay yer gibi, alıcı gözle bakmaz. Dediklerimden yola çıkarak bir şeyler yaparsın herhalde...20 Yorumla
+1 yılBunu söylediğimde utanacak da utanmasını da istemiyorum mu :D aldatsa ayb uüzüne vurmayayımbile dersin saçmalama rahatsız oluyorsan söyle ona göre ayağını denk alsın. Yaptığıda iğrenç bir tavırsen yapsan şimdiye ırıspıkaşardın
10 Yorumla
+1 yılAynısını ona uygula bakalım nasıl tepki verecek. Yakışıklı bir erkek görünce ona bak ve bunu sevgiline farkettir. O sana nasıl tepki verirse sen de aynısını verirsin. Senin yaptığın umrunda olmuyorsa pek de seviyor denilmez zaten
10 Yorumlayaşın 30-35 yazıyor bu yaştan sonra öyle biri hayatına sokuyorsan bilmiyorum sana zararlı olabilir neden yaşını başını almış nerdeyse yanındayken bile sana saygısı yoksa yanında değilken nasıldır acaba bilemicem orasını günahıda girmim şimdi
00 YorumlaBen olsam bir me yaptığını sanıyorsun hayırdır derim bilerek yaptığını sezdiydem hadi ordan ederim sevgilisinin yanında başka kızlara bakmak ne ben okadar gurursuz deilim şahsen keza sende olma basit kizmisin sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hadi göz bu, kayar fakat yanındayken dönüp bakmak net saygısızlik. Utanmaz.
Triple kendini düşürme kesinlikle, sert şekilde uyar hata baktın olmuyor yol ver boyle İlişkimi olur kendini sakın küçük düşürme susarak00 Yorumla
+1 yılHala onu düşündüğüne inanamıyorum. Aşk değil bu; kendi değerini tepelemek. İlişkinin bitme habercisi, noktayı koyma vakti. Acabası yok bu işin, bakamaz, net!
Felaket tellalı gibi oldum şu an, çok pis sinir yaptım.00 Yorumla
+1 yıl"Kizim sana söylüyorum gelinim sen anla" atasozune uyarak baskasindan bahseder gibi yap. Bu erkek sevgilisi ya da eşi yanındayken baska kadinlara bakiyormus yaptigi cok igrenc bisey bence gibisinden bisey soyle. Anlar o
00 Yorumla
+1 yılUtanmalı zaten, yaptığı doğru değilki.
Veya 2. bir yol var. Ve bence çok geçerli bir yol.
Aynı şeyi onun göreceği biçimde siz yapın. Ve farkına varıp da sizi uyardığında işte böyle bir duygu benim içinde dersiniz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söyleyen 9 köydemn kovulsa da doğruyu yazacağım o karaktersiz asla düzelmez. Tripte yapsan, 3 ay küste kalsan sen varken dikkat eder sonra aynısı devam.. İnsan sevdiği varken de yokkende başkalarını süzmez etmez..
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBırak o dallamayı ilerde bunlara katlan o zaman dediydi biri bana keşke yaa!! Deme sonra
+1 yılGönül eğlendirmeyle yuva kurmayı ayrı tutan bir insan sen de düpedüz pollyannacısın. Üstünden geçinir+seni aldatır. Dışarıdaki göz olarak görmek çok kolay sen aptal aşıksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkekte var bu durum.. Aç gözlü demek ki şayet aranızda birşeyler yaşıyorsanız ve yine hala bakıyorsa 2 kere aç gözlü o zaman.. senin tepki vereceğini biliyor zaten ve o yüzden daha çok bakıyor..
00 Yorumla
+1 yılBen olsam baktığı an ağzına çakarım. O ne öyle ya, bir de ben yanındayken yapacak he, doğduğuna pişman ederim onu. Bas tekmeyi ya, kendine saygısı yok daha sana mı olacak?
00 YorumlaSevgilinin gözü dışarda seni kaybetmekten korkmuyor bence korksaydı kızlara bakacağına seninle ilgilenirdi yaptığının yanlış olduğunu ve tekrarlaması durumunda ciddi bir tartışma yaşayacağınızı belirt. Ona o kaybetme korkusunu vermen lazim bilmem anlatabildim mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kime bakıyosan onun koluna gir lan de bas tekmeyi gitsin.
30 Yorumla
+1 yılBaktığı yönden bir tokat yapıştır bakış açısı değişir
22 Yorumla
Soran+1 yıliyi fikirmiş ama bana yakışmaz :D
- +1 yıl
Sana değil ona yakışır yüzünde güller açar
+1 yılYa ne hassasiyet kasıyorsun tatlım. Senin yanında bakan adamda nasıl utanma duygusu olsun. Dan diye o an söyliceksin azcik sana saygısı varsa utanır zaten.
00 Yorumla
+1 yılSen de aynısını yap diyenlere falan hiç takma. Emin ol daha kötü bir duruma düşersin. Açıkça sor neden böyle yaptığını ve rahatsız olduğunu
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Adam ökuzluk yapmaya çekinmiyor sen uyarmaya cekiniyorsun
20 Yorumla
+1 yılOda bişeymi aşkım benim koca artık kızo yanımda yapıyor hatta 3 müz yapıyoruz
20 YorumlaUtansin zahmet olmazsa senin yaninda bakan sensiz laf atar az uyanik olun böyle dusuk insanlarla olmayin
00 Yorumlasana saygısızlık yapmaya çekinmiyo ama sen uyarmaya çekiniyosun şerefsizlik resmen ayrıl gitsin sen varken böyle yapıyosa sen yokken Allah bilir neler yapıyodur
00 Yorumla
+1 yılSana saygısızlık yapmaya çekinmiyor sen uyarmaya mı çekiniyorsun? Bence bakıyorsa uyarmaya bile gerek yok yol yakınken ayrıl gitsin
00 Yorumlabence söylemelisin yanlis oldugunu e lütfen bir zahmet utansın yanında sevgilisi var yaptigi doğru mu
00 Yorumla
+1 yılUtanacak mı. Öyle bir yazmışsın ki. Kadınlara baktığın için özür dilerim de istersen 😃 aslında desen baya şaşırtıcı olurdu
00 YorumlaSen de o kadınlar gibi giyin ve ona bir ceza olsun. 👍🏻
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D o şekilde giyinmek istemiyorum
+1 yılSen de bakım yap
Zaten aşıksa dunyanin en guzel kadini da gelse senin bir rimeline duser05 Yorumla
Soran+1 yılBakımsız değilimki, benide beğeniyor
- +1 yıl
O zaman başka yerden vur
Mesela bakimli bir bayan yaninizdan gectigi an boynuna yapis onun - +1 yıl
Veya sesli askim canimli hitaplarla konus
Soran+1 yılonun için savaşan kadın durumunda olmak istemiyorum. ben de çevrem tarafından gayet de beğenilen bir kadınım. o benim için savaşsın
- +1 yıl
O zaman sen savaş onun için zaten tam yenilip geri cekildigini hissettigin an o kosarak gelecektir
Atalarimiz demis gidince daha cok sevileceksin
- Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mısın sen ya utanmasın diyorsun birde aldatır o seni ileride emin ol çat çat söyle yüzüne kendinden ödün vere vere üzülürsün en sonunda böyle
00 Yorumla
+1 yılSende baktığı kızlara tip tip bak o an hiç konuşma oğlanla anlarr
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapmayı da düşünüyorum
- +1 yıl
Yani eşşek değilse anlar
Ondan sana eş sevgili olmaz gözü dışarıda aldatılırsın
10 Yorumla
+1 yılSende bakımlı ol o zaman. Şunu anlamıyorsunuz, erkek dışarı bakıyor ise bunun tek sorunlusu erkek değildir. Kadının da suçu vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılben bakımsız değilim, üsturuplu giyiniyorum sadece
- +1 yıl
İlgisini çek o zaman
Demekki seni beğenmiyor takmıyor seni onun yanında durarak kendine hakaret etmiş oluyorsun
20 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni veya saygısız kişiliği var evlenince aldatır bu tipler
00 Yorumla
+1 yılSende erkeklere bak durumu eşitle bir zaman sonra hatasını anlar
00 YorumlaSerefsizin teki belli ki sana saygisizlik hayatimda görmedigim seyleri burda okuyorum. Ciddi düsünme bile
10 Yorumla
+1 yılBen sen görüyorum yanında başka Kız var gözü bende iğrenç gerçekten bence uyarmalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Bırak bence senin yanında bunları yapıyorsa sen yokken neler yapmaz
00 Yorumla
+1 yılRahatsız ediyorsa bu seni Düzgünce uyar söyle, yapmaya devam ederse sen de yap.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce o u ihmal etmediğinden emin ol mecal bırakma onda her gece doyur sonrada bakarsa konuş uyar.
00 Yorumla Bence ayrıl insanlar değiştim desede içlerinde hep aynıdırlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDersin ben onlardan daha sexiyim bana bak de sende ilgi çek onun mis
00 Yorumla
+1 yılSöyleme sende
Sende bakımlı ol
Kimseye bakmak istemez artık00 Yorumla
+1 yılO baktiginda elinle gozunu kapat ya da cenesine dokun saka degil boyle yap
00 Yorumla
+1 yılAğzına sıć ya da sende başka erkeklere farkettirecek sekilfe bak kaslarını falan öv anlar hatasını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Kendi haline bırak engel olacam derken daha kötüsü olabilir
00 YorumlaAynı şeyi ben de yaşıyorum defalarca uyardım farketmediğini bakmadığını bidaha olmayacağını söylüyor ben farkettiğimde ise hemen bana sarılıyor bakmıyorum yanlış anlıyorsun diyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen bakımsız ve hoş olmayan bir kadın mısın? Kendi değerini hissettir ona
00 YorumlaSende onun baktığı kıza bak hoş kız falan de şimdide hoş bir adama bakalım sevgilim de 😉
03 Yorumla- +1 yıl
Az degilsin😂😂
- +1 yıl
Senin gibi sevgili tam erkegine baglidir isini biliyosun
+1 yılDüzgünce konuşup sadece sana bakması konusunda uyarabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Uyarmak mı. Döner tekme atıp terk etmek daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç erkekleri kes sen de 😊 kadınsın sonuçta göz kırpsan yatağa bile atarsın iki dakikada :D Bu ihtimali bilen erkek ark kuduracak ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Sen çok yapmışsın herhalde.
Cevap sahibi+1 yıl@Utangac1Muhendis 😂😂😂
- +1 yıl
Niye gülüyorsun kız 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyin giyin. .. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. zor bir durum. önceden çıkışmalıydın. artık rolünü seçmişsin bu saatten sonra bişi diyemezsin
00 Yorumla
+1 yılBoş ver baksin kale alma gor bak o zaman neler oluyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilin değil o senin maalesef , seven öyle bişey yapmaz birini sevmeden de sevgili olunmaz
00 Yorumla
+1 yılSende bakımlı ol biraz bir uyarırsın iki uyarırsın uyararak olmaz bu iş
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim ben yanındayken başka kadınlara bakıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım